Perkara Pertama Lelaki Perlu Tahu Tentang Perempuan

Apa perasaan anda jika perkara seperti dalam gambar di bawah ini berlaku pada diri sendiri? Rasanya menangis tak berlagu la jawabnya.








Hahaha..gelak pun gelak jugak. Tapi perkara seperti ni pernah berlaku. Sebagai contoh seorang bekas dekan di sebuah universiti awam terkejut selepas menyedari isteri ketiga yang dinikahinya selama setahun di Songkhla, Thailand pada 19 Ogos 2009 rupa-rupanya seorang lelaki yang menyerupai wanita. Perkara yang sama juga berlaku pada Profesor Dr. Bahrom Sanugi, 61, bekas dekan yang curiga dengan status perkahwinannya dan membuat aduan ke Jabatan Agama Islam Gombak.

Pondan dengan perempuan kalau tengok dari segi kecantikan tu memang susah nak beza. Malah, ada sesetengah daripada mereka ini lebih cantik daripada perempuan. So, kepada lelaki luar sana, nak cari girlfriend dan isteri tu kena check semua aspek la ye.  

Entri yang berkaitan yang anda mesti baca : 


Perkara Pertama Lelaki Perlu Tahu Tentang Perempuan Perkara Pertama Lelaki Perlu Tahu Tentang Perempuan Reviewed by Nick Nashram on 20:44:00 Rating: 5

8 comments:

  1. Hahaha....Nick selalu tulis benda2 kontroversi LIGABUT ni hahaha...lepas ni mesti kena serang dengan Anon hahahaha *saya tak doakan hehe!

    ReplyDelete
  2. camne nk check semua aspek tu?? luaran boleh la kita kenal pasti sedikit sebanyak, tp yg dalaman tu camne eh? pelik, nape nk tukar jantina ye?? errm,

    ReplyDelete
  3. motip dekan2 ja? haha.. kes kat malaysia pun ada,, lagi dah 27 tahun law x silap dah kawin,, mampu!

    ReplyDelete
  4. azham : takde la..bukan kontroversi ne..saje je..just for fun.xde idea nak menulis.

    babycomel : dalaman rasanye yg paling ketara suara kot..memang x boleh nak ubah..

    mista : a'a..kat malaysia pun ade jugak berlaku..golongan profesional pulak tu..camne la takleh pasan..hahah

    ReplyDelete
  5. haha.. jangan carik gf orang thailand.. sebab diorang kebanyakkanya tak original,tiruan haha

    ReplyDelete
  6. rasanya boleh beza lagi perempuan tu tulen r tak. boleh buat dna test, ic no pun bbeza kan lelaki dan perempuan

    ReplyDelete
  7. Alamak..ini pun boleh berlaku juga ker..hahahahaha.

    Promosi sikit……hehehe
    Dijemput sertai segmen saya ini:
    http://hanifidrus.blogspot.com/2012/08/hanifidrus-segmen-menerjah.html

    ReplyDelete
  8. ish..seram sejuk jugak dibuatnya ...

    ReplyDelete

Terima kasih kerana tinggal komen di artikel ini. Komen yang mengandungi iklan dan provokasi akan dipadam oleh admin. Untuk tujuan promosi, iklan dan review produk, sila hubungi saya menerusi email nick87siriusblack@gmail.com.

Terima kasih.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.