Apabila Pondan VS Perempuan

Kalau tak ada tajuk kat atas rasanya mesti korang akan anggap semua gambar kat bawah ne perempuan kan. First time aku tengok memang terpegun jugak la dengan diorang punye kecantikan. Memang cantik dan lawa. Sebijik macam perempuan. Tapi bila baca balik review, rupa-rupanya lelaki aka pondan.







Dunia sekarang ne dah terbalik. Lelaki nak jadi pondan. Perempuan nak jadi tomboi. Dulu kita jarang melihat senario ini tapi sekarang sudah jadi lumrah. Dah la bilangan lelaki kat dunia ne sikit. Pergi jadi pondan pulak. Lagilah kurang jumlah lelaki. Jadi ancaman kepada wanita tulen. Kena ingat mengubah ciptaan Allah hukumnya dosa besar.

Lelaki kena berhati-hati pilih pasangan kerana boleh terkeliru dengan pondan sebab ada setengah pondan lebih cantik dari perempuan. Lelaki yang bercinta dengan pondan ne samalah tergolong dalam lelaki jenis kaum Nabi Luth. Kepada golongan pondan, bertaubatlah sementara pintu taubat masih terbuka.

Apabila Pondan VS Perempuan Apabila Pondan VS Perempuan Reviewed by Nick Nashram on 13:33:00 Rating: 5

10 comments:

  1. haha..btw sy ori..hehe..sy da follow awk..fllow sy blik yew..http://comey-comeyblog.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Ada yang mcm muka Elly Mazlein sikit2 heheheh

    ReplyDelete
  3. hahah,,gambar yg ketiga tu ada nampak nak sama.

    ReplyDelete
  4. memang teruk lah org2 skrg ni...

    http://mohdfaizulosman.blogspot.com/2012/07/pembunuh-senyap-stresss.html

    ReplyDelete
  5. macam-macam bro..dunia dah nak kiamat.

    ReplyDelete
  6. salam...dunia akhir zaman..camtu la..anw..salam perkenalan...

    ReplyDelete
  7. aduss..jatuh cinta de..wakaka~

    ReplyDelete
  8. apa yang kau cakap itu lah benar kali.. jumlah laki-laki lebih sedikit dar pada wanita bagaimana pula wanita berpasangan jika laki-laki lebih suka pondan hahahahaha

    ReplyDelete

Terima kasih kerana tinggal komen di artikel ini. Komen yang mengandungi iklan dan provokasi akan dipadam oleh admin. Untuk tujuan promosi, iklan dan review produk, sila hubungi saya menerusi email nick87siriusblack@gmail.com.

Terima kasih.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.