Pengantin Yang Tersangat Cantik Di Dunia

Pernah tengok tak pengantin perempuan yang cantik? mestilah penah tengok kan. Beruntunglah yang dapat isteri yang cantik. Tapi pengantin perempuan yang ini cantik dia berbeza sikit. Rasa nak gelak guling-guling pun ada..dah macam akhir zaman kan? memang akhir zaman pun. Awas, gambar ini akan membuatkan anda hilang selera nak makan nasi!
 
 




 
 
 
Ucapan untuk pak cik Maikel dan makcik Jamilah, selamat berbahagialah walaupun anda tahu hubungan anda tu sonsang dan pelik. Percayakah pak cik dan mak cik yang sesiapa tengok gambar perkahwinan ini terpaksa mengambil pil appeton untuk tambah kembali selera makan..okbai!!

 
Pengantin Yang Tersangat Cantik Di Dunia Pengantin Yang Tersangat Cantik Di Dunia Reviewed by Nick Nashram on 20:27:00 Rating: 5

13 comments:

  1. kalau dh jantan tu, xde rupanye mcm pempuan. geli je tengok kan, ish ish.. byk lg pempuan kt muka bumi ni, tu jgk yg dipilihnya kan

    ReplyDelete
  2. Amboi statement! hahaha...kecik hati golongan LIGABUT baca entry ni haha *gurau je!

    ReplyDelete
  3. babycomel : hahah..entah, xtaw nak cakap pe dah..banyak2 wanita kat dunia ni lelaki jugak yg dipilih..geli betol!!

    azham : ok, tukar balik..the bride was 'prettier' than everyone else :)

    ReplyDelete
  4. Inilah segelintir belia Malaysia nak perjuangkan kebebasan gay dan lesbian....songsang dari hukum alam dan agama

    ReplyDelete
  5. hanif : memang ada golongan yang cuba nak mempertahan hak mereka sebagai gay..tuhan dah cipta perempuan dengan secantiknye tapi ade jugak buat hubungan songsang.

    ReplyDelete
  6. eee? x semegah berjambang bagai!

    ReplyDelete
  7. takde selera nk gi open house :(

    ReplyDelete
  8. nasib la aku dah makan..haha..klau x,xpsal2 aq kna cari appeton :P

    ReplyDelete
  9. gay ke~hahaha

    ingatkan citer lawak mane td~

    ReplyDelete
  10. seram... ingatkan betul2 cantik... haha

    ReplyDelete
  11. oh s**t!mmg cantik sangat!grrr...hahaha

    ReplyDelete
  12. hahaha..kelakar laa..memang "cantik"!

    nak minta share di blog ye..terima kasih :)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana tinggal komen di artikel ini. Komen yang mengandungi iklan dan provokasi akan dipadam oleh admin. Untuk tujuan promosi, iklan dan review produk, sila hubungi saya menerusi email nick87siriusblack@gmail.com.

Terima kasih.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.