Blog Nick Nashram Sekarang Pagerank 3


Setelah sekian lama aku tunggu, akhirnya blog ni dah berpagerank 3. Bagi yang tak tahu lagi, pagerank ni digunakan oleh Google untuk menilai tahap populariti sesebuah blog atau website. Pagerank ni bermula dari 0 sampai la 10. Nak tahu berapa pagerank blog korang, cuba check kat SINI.

Pagerank ni pun memainkan peranan dalam menentukan carian di google. Ada jugak orang kata kalau nak dapat pagerank tinggi, rajin-rajinlah komen di blog yang berpagerank lebih tinggi dari kita dan sistem komennya adalah dofollow. Kalau tak tahu apa DOFOLLOW DAN NOFOLLOW, baca kat bawah ni. Dengan memberi komen kat blog-blog yang buat sistem komen dofollow, korang akan dapat backlink dengan mudah. Blog aku ni dofollow, rajin-rajin la komen ye :)
Blog Nick Nashram Sekarang Pagerank 3 Blog Nick Nashram Sekarang Pagerank 3 Reviewed by Nick Nashram on 12:13:00 Rating: 5

24 comments:

  1. Nice sharing! my blog improve sbb tips dari awak . tq =)

    ReplyDelete
  2. Ohh. ad ehh jgk cek-cek cmnih.. ok dah tu 3.. hee

    ReplyDelete
  3. sentiasa cari info di sini tq...

    ReplyDelete
  4. Tahniah beb! aku baru merasa PR 1

    ReplyDelete
  5. feweeiiittt

    nak try check lah..

    ReplyDelete
  6. Tahniah...hebat tu...berbaloi tunggu coz banyak blog yang tak maintain PR tinggi..quite drastic perubahan PR kali ni..

    ReplyDelete
  7. peh..mkin hebat ckgu nick ni..hehe..

    ReplyDelete
  8. Congratss.. My perjalanan jauh lagi :p

    ReplyDelete
  9. tahniah awak.. baru dpt PR 1. hehe

    ReplyDelete
  10. pagerank..0...hahaha..;p
    lps ni nk komen byk2 kat sii boleh? 1 entry 10 komen..:D

    ReplyDelete
  11. wow.. tingginya.. tahniah

    ReplyDelete
  12. Tahniah Nik..saya baru 1 je

    ReplyDelete
  13. Bagusnya... Hehehehe... Tahniah bro...

    ZH Blogger

    ReplyDelete
  14. cheida dah 2 laaa
    almk cm x cye jeee jhihihi
    tahniah :)

    ReplyDelete
  15. mmg terbaek...sy baru 2...wuuu

    ReplyDelete
  16. wahh.. congrat cikgu..
    lame xjenguk sini.. hee :)

    ReplyDelete
  17. Tahniah bro. Semoga terus naik sehingga pagerank 10.. lepas tu berikan pagerank 1 sama saya.. hehe
    CalrasePatrick : Vitamin Shaklee Bagus Untuk Kesihatan"

    ReplyDelete
  18. tahniah and good info.. nak try dulu..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana tinggal komen di artikel ini. Komen yang mengandungi iklan dan provokasi akan dipadam oleh admin. Untuk tujuan promosi, iklan dan review produk, sila hubungi saya menerusi email nick87siriusblack@gmail.com.

Terima kasih.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.