Masa Untuk Cashout Nuffnang RM 2000

Alhamdulillah...akhirnya tabung Nuffnang penuh jugak akhirnya. Dah cukup RM 2000, tunggu apa lagi..cashout la jawabnya. Lama jugak ambik masa untuk kumpul sebanyak ni. 2 3 hari ni tak henti-henti iklan CPUV mencurah-curah masuk. Baguslah pihak Nuffnang buat camtu..at least dapat bantu bloggers semua untuk tingkatkan earning mereka. Kalau tak, ciput tu je earning..tak gerak-gerak.

 
Biasanya Advertorial dan Nuffnang Blogbuster Campaigns
antara penyumbang earning yang banyak. Tu pun bukan semua yang dapat...nak tahu macam mana nak dapat earning Nuffnang dengan banyak? Mudah je, rajin-rajin la join event yang dianjurkan oleh Nuffnang..aku duk luar KL, susah nak pergi. 

By the way, sepatutnya ni entri untuk tahun 2020..tapi dah terpublish. Korang punya mesti lagi banyak. Sekarang baru ada RM 200..jangan marah ye..sape yang tak marah, dia hensem dan cantik :)

Masa Untuk Cashout Nuffnang RM 2000 Masa Untuk Cashout Nuffnang RM 2000 Reviewed by Nick Nashram on 16:29:00 Rating: 5

31 comments:

  1. untunglah ada 200 kte ni ha 2 hinggit je. lambat bonar nk gerak amount tu...

    ReplyDelete
  2. baru nak cakap 2000 ke 200..hahahaha...keluar2 untuk kawin..

    ReplyDelete
  3. heh !!!!! kemain aku duk zoom gambar . ingatkan aku yang rabun sebab x nampak 3 biji kosong LOL... \0/

    ReplyDelete
  4. Hihi.....tunggu apa lagi cash out je lah...
    Cik akak tunggu 2000 juga baru cash out

    ReplyDelete
  5. suspen gak sekali cash out 2k nick, baru kak ana nak tanya berapa lama kumpul sampai that amount heehee..anyway tahniah..rezeki gak tu... :)

    ReplyDelete
  6. adehh.. tertipu den dengan tajuknye..huhu... sabo je la..hahah... ingat anis yg sakit mata nampak 200 je..hahah... :P

    ReplyDelete
  7. alamdulillah syukur rezeki tu..kak suka klik2 jer utk tmbh earning..

    ReplyDelete
  8. byk 200 tu..... bukan senang nak kumpul...hebat!

    ReplyDelete
  9. tahniah.. duk luar KL mmg payah nk join event walaupun teringin nak pegi.

    ReplyDelete
  10. asalam..wow sangat hebat..rezeki yg tak ternilai

    ReplyDelete
  11. ala kan dah terkena...seronok ja kena bersyukur tu banyak 200 tu. belanja saya hehehe...

    ReplyDelete
  12. nuffnang bayar murah :) jgn marah... hehehe

    saya boleh cash sebulan dalam 200 US.

    ReplyDelete
  13. Ehh..rm200 pun dah oke cantik sgt tuh. Tapi kalau rm2000 lagi semart. Leh awalkan majlis. Ekekeke ><

    ReplyDelete
  14. haha..suspen..
    cepat tul publish entry tahun 2020..haha

    Punca Kitaran Haid Yang Tidak Stabil

    ReplyDelete
  15. RM200 pun duit tuuuu...bestnya bestnya bestnya!

    Perkongsian Mama Hebat

    ReplyDelete
  16. saya punya masih lagi simpan nak buat pekasam ... tahnian nick

    ReplyDelete
  17. Assalammualaikum... nick,

    peh.. earning kat blog nie terbaik lah... syukur dah cash out..

    mselim3

    pls: tgh tunggu gak nie...

    ReplyDelete
  18. terkezut! bru nak mintak ciket..haha!! byk tu 200 pun..

    ReplyDelete
  19. Alhamdulillah ...Tahniah nick..."2000" pun dah cukup banyak sebenarnya...macam-macam dah boleh buat tu...

    ReplyDelete
  20. Donate proton Iriz kat sini...

    ReplyDelete
  21. hahah, ingat 2k rupanya 200, ok la tu rezeki juga kan. :D

    ReplyDelete
  22. Wah rm200 banyak tu...saya suku pun tak sampai huuuu

    ReplyDelete
  23. tanjatttt gegirl! hahha ;p igt kan betoi ler 2 hibuuuu ;)
    2 ratusss pon bnyk gak tu sy punya bruuuu 20 hengget sadisss!

    ReplyDelete
  24. hehe...tajuk terbaik...kita punya kalau taahun 2020 pun x sampai rm2000 kot :p

    ReplyDelete
  25. pinjam separuh bleh ke? hihihi...btw, tahniah...

    ReplyDelete
  26. pinjam separuh bleh ke? hihihi...btw, tahniah...

    ReplyDelete
  27. Awal betul terpublish entry ni. Kira wishlist lah ni kan untuk 2020. Silap2 sebelum 2020 dah dapat lebih dari 2k.

    ReplyDelete
  28. hahah kena tipu hidup-hidup

    sabo je la

    ReplyDelete

Terima kasih kerana tinggal komen di artikel ini. Komen yang mengandungi iklan dan provokasi akan dipadam oleh admin. Untuk tujuan promosi, iklan dan review produk, sila hubungi saya menerusi email nick87siriusblack@gmail.com.

Terima kasih.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.