Apa Dah Jadi Dengan Blogger Nick Nashram?


1. Jari terkena pisau masa potong ayam..terpaksa kena jahit. Mujur tak terpotong jari tu. Sekarang ni nak menulis pun susah. Tu la, nak jadi tukang masak sangat.
 

2. Kereta pulak terlanggar tiang..tak perasan masa reverse. Bodykit kereta dekat belakang tercalar sikit. Orang kata kalau jiwa tengah kacau jangan bawak kereta.

3. Disebabkan jiwa kacau, berat badan dah naik sikit..nak pergi gym pun dah rasa malas. Kursus tiap-tiap minggu. Lapar sikit masuk dapur masak, terlebih rajin sebab tu la terkena pisau.


4. Sibuk dengan persiapan konvo kat UPSI. Konvo tu 11hb ni..hari rabu. Kalau yang nak bagi hadiah tu, jangan malu, jangan segan eh..hehe

5. Mana-mana yang ada WhatsApp dan WeChat, jangan lupa eh add aku. Sekarang ni dah kembali aktif. ID WeChat : nicknashram...ID WhatsApp : my phone number (ask me through facebook).

Tu je la update untuk minggu ni..tangan sakit. Nak menaip tu tak boleh. Macam mana la nak salam dengan permaisuri nanti :)

Apa Dah Jadi Dengan Blogger Nick Nashram? Apa Dah Jadi Dengan Blogger Nick Nashram? Reviewed by Nick Nashram on 14:19:00 Rating: 5

36 comments:

  1. Waaaaa Vee paling tak suka luka besar2 ni T__T Get well soon!! :) And congrats untuk convo. Slm guna tgn kiri je lah, ckp ngan dia Nick kidal. Hahakk.

    ReplyDelete
  2. huhu akak takut darah
    #pitam

    ReplyDelete
  3. ee...sampai cam tu sekali terkena pisau nick...huhu....takut cik akak tengok....

    ReplyDelete
  4. jiwa kacau ye..?heheheh..nway..tahniah utk Rabu ni..:)

    ReplyDelete
  5. mesti kes banyak sangat memikir ni

    ReplyDelete
  6. berhati-hati ler lain kali. tu ar memasak ni tak ramai laki reti, ehehe. tapi yg jd chef ramai laki .. huhu..

    ReplyDelete
  7. entry ringkas tapi shakira faham :) aduh sakitnya, takut tengok darah tu..huhu moga cepat sembuh ya :)

    ReplyDelete
  8. pergh...byk darah tuh..cepat cepat sembuh luke tuh yer..dan satu lg nk cakap gud luck untuk konvo nanti :)

    ReplyDelete
  9. dah berdarah2, smpat lagi amk gambar ek.. Hahaha

    ReplyDelete
  10. huhu seram sejuk rasa tengok darah banyak.. susah la nak melipat tangan nak menulis dan menaip tu

    ReplyDelete
  11. tu la. terkejut masa tgk gmbr ni kt FB. skang dh okay ke tgn tu nik? hati2 la lain kali kalau guna pisau tu.

    wah..org tu dh nk convo. nnt jgn lupa upload gmbr ya

    ReplyDelete
  12. tu la. terkejut masa tgk gmbr ni kt FB. skang dh okay ke tgn tu nik? hati2 la lain kali kalau guna pisau tu.

    wah..org tu dh nk convo. nnt jgn lupa upload gmbr ya

    ReplyDelete
  13. banyaknya darah.. Tahniah bang tok convo..

    ReplyDelete
  14. mesti sedap kan lauk ayamnye tu...

    ingat 'mambang' ke wak oiii...

    Keta tu, ape hal sangat la kan...bulan 7 hari tu dapat kenaikan gaji kan haha

    ReplyDelete
  15. wahhh..dah nak konvo erk..tahniah bro...lama tak singgah sini...

    ReplyDelete
  16. UPSI rupanya... anak sedara akak pun baru tamat belajar kat situ. Than dia selalu je p sn utk bagi tutorial b4 dpt kerja kat K.L ni. Bawa2 berehat la ya. Moga cepat sembuhnya

    ReplyDelete
  17. nnti upload pic konvo byk2 dlm blog nik. huhu

    ReplyDelete
  18. Kenapa sampai macam tu sekali :O
    btw, tahniah.

    ReplyDelete
  19. ngeri sangat tengok tangan tu......... semoga cepat sembuh

    ReplyDelete
  20. Darah betoi ka...darah ayam tu, hehe
    Relaks brother relaks...tiada apa yg perlu di gusarkan, segalanya pasti akan berjalan dgn lancar...
    Tak dapat salam, pelok aje... :D

    ReplyDelete
  21. tak yah salam dgn permaisuri , x wajib ... semoga cepat sembuh ... byk nye lah rentetan peristiwa ...

    ReplyDelete
  22. woooo...seramnya anna nengok..
    apa2 pon get well soon ya :)

    ReplyDelete
  23. darah tunjuk lambang kelakian. hehe

    ReplyDelete
  24. luka teruk smpai kena jahit..sakit rasanya. ohh..senior kazen sy rupanya. congrats cikgu :) nnti nk add wechat. haha

    ReplyDelete
  25. Adoiyai...mesti pedih kalau kene air atau ubat..

    ReplyDelete
  26. Lorrr..igt kena sirap tadi..hehe
    11hb konvo?? sama ngan kawan kita lahh..

    ReplyDelete
  27. tahniah....hehe...bukan tahniah pasai tgn tu ek...semoga cepat 2 sembuh

    ReplyDelete
  28. seram tgok darah byk2 cm tu.. btw congrate untuk konvo semlm :)

    ReplyDelete
  29. dalam ke luka? cam byk je darah keluar.

    ReplyDelete
  30. dah nak kawen ker? hehe >_<

    ReplyDelete
  31. errr...
    kalau kite dah pengsan
    tak leh tgk darah haha

    ReplyDelete
  32. da nampak gmbar dkat fb tnya x jwp pon hahaha maybe aku x prasan :)
    x pe pah ni g mandi bunga,kayu,daun akar pokok semua eak buang seye org penang ckp hahaha
    abaikan apa ku merepek..
    take care.. thniah for ur convoo

    ReplyDelete
  33. Alahai, kesiannya dia.. mohon jaga diri ye

    ReplyDelete

Terima kasih kerana tinggal komen di artikel ini. Komen yang mengandungi iklan dan provokasi akan dipadam oleh admin. Untuk tujuan promosi, iklan dan review produk, sila hubungi saya menerusi email nick87siriusblack@gmail.com.

Terima kasih.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.