Apa Blogger Buat Hari Minggu?


Biasanya hari minggu, bangun pagi, lepas solat subuh dah siap sedia untuk pergi jogging. 7 kali pusing padang dah termengah-mengah..maklumlah dah tua..hehe. Tak kisah la berapa kali korang nak jogging, pagi petang pun takpa, asalkan buat benda yang keluar peluh. Selain jaga badan tak nak bagi gemuk, nak elak dari penyakit lain jugak. Zaman sekarang ni macam-macam jenis penyakit, hasil dari makanan yang kita makan jugak. 

CARA NAK KURUS DAN DAPATKAN SIX PACK

Kalau korang rasa malas nak pergi jogging pada hari minggu, buat je workout yang kat bawah ni di rumah. Tak kisah la korang lelaki ke perempuan..boleh je praktis senaman ni. Alah, spend masa korang 15 minit je pun untuk buat workout ni takkan tak boleh. Korang nak perut yang berlipat ke atau nak perut yang flat atau yang ada six pack? Cuba tengok perut masing-masing :)



So, korang buat apa hari minggu? Well, enjoy your holidays :)
Apa Blogger Buat Hari Minggu? Apa Blogger Buat Hari Minggu? Reviewed by Nick Nashram on 12:23:00 Rating: 5

17 comments:

  1. hari minggu sibuk mengemas rumah la Nick...selamat berhujung minggu..

    ReplyDelete
  2. perghhh... seksinya tunang i,, tergoda i,, hahahaha

    ReplyDelete
  3. hujung minggu selalunya famili day lah nick.. :)

    ReplyDelete
  4. hari minggu kemas rumah je..huhuhu

    ReplyDelete
  5. SELAMAT BERHUJUNG MINGGU...HARI MINGGU MASA YG PADAT DGN AKTIVITI KELUARGA.

    ReplyDelete
  6. alamak, kena sekolah ganti laahhh

    ReplyDelete
  7. biasanya hari minggu waktu mentidoooo hohoho sebab dah penat keje dari isnin smpi sabtuday! kehkehekh...

    ReplyDelete
  8. Awal2 pagi ber'I Think' T_T
    Petang baru jog :)

    ReplyDelete
  9. wah ke gims..lelaki macho kena pergi sana ..hari ahad penuh memori macam2 boleh buat, riadah dgn keluarga jg boleh..hehehe

    ReplyDelete
  10. owh entry kita sama la semlm . sis mmg buat . tujuan utk kempiskan perut . mmg berkesan . cuma kena rajinkan diri jer ...

    ReplyDelete
  11. hehe, slalu workout time hjung mnggu yg ada training..skng da xde training..so..mlas..hehe..

    ReplyDelete
  12. hmm..kena start gi triatlon balik spt zaman study di UM dolu2...heheheh

    ReplyDelete
  13. hari minggu belajar... bagus juga Nik buat entri ni. Mmg dok cari. Trm kasih ya ^__^

    ReplyDelete
  14. wahh..boleh cuba senaman di rumah ni.. nak kempiskan perut.. haha..
    weekend biasalah, dok layan karenah anak & suami... hehe

    ReplyDelete
  15. thanks nik... nanti nak try la sit up ikut cara dalam gambar tuu haha

    ReplyDelete
  16. Hujung minggu ana selalu keluar hilangkan stress. Hihi. Tak pun duduk rumah, mengemas. Pasal hari kerja sibuk bekerja. :)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana tinggal komen di artikel ini. Komen yang mengandungi iklan dan provokasi akan dipadam oleh admin. Untuk tujuan promosi, iklan dan review produk, sila hubungi saya menerusi email nick87siriusblack@gmail.com.

Terima kasih.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.