Mudah Je Nak Mengayat Perempuan


Man (bukan nama sebenar) adalah seorang pekerja swasta yang kerja dia mengadap laptop tiap-tiap hari. Masuk je office, terus bukak laptop layan facebook. Bila bos lalu, buat-buat sibuk taip kertas kerja. Sedang dia asyik dengan facebook, tiba-tiba dia nampak seorang gadis cantik. Sekali tengok muka dah nak iras Neelofa, memang cantik la. Terus dia request add gadis tu.

Dipendekkan cerita, Man pun cuba mainkan peranan dia sebagai lelaki kaki ayat. Bila dah request tu approve, mula la dia menyusun ayat nak berbual dengan gadis tu.
 

Man   : Hai awak..thanks sebab approve saya.
Gadis: Ok.......
Man   : Saya nak bagitahu ni yang saya ada download gambar awak.
Gadis : Nak buat apa dengan gambar saya?
Man    : Saje je nak tunjuk bukti kat kawan-kawan yang bidadari itu wujud.. :)

Gadis : Mana ada, saya biasa je la..hehe..pastu bla bla bla.......*hati dah berbunga-bunga*


Lelaki : Awak, boleh pinjam gunting tak?
Gadis : Nak buat apa dengan gunting saya?
Lelaki :Saya nak gunting hati saya dan lekatkan dekat hati awak.
Gadis : *dalam hati* auwwww...meowwwww..so sweet :)

Pada gadis-gadis, sila jangan 'terbang' bila kena ayat macam ini :)


Mudah Je Nak Mengayat Perempuan Mudah Je Nak Mengayat Perempuan Reviewed by Nick Nashram on 10:00:00 Rating: 5

21 comments:

  1. haha okay..kena keraskan sikit hati ni, jgn cept cair

    ReplyDelete
  2. Ayat Man ke ayat ko ni Nick? Hehehehe.

    ZH Blogger

    ReplyDelete
  3. pernah try sendiri tak guna ayat2 ni nak tackle awek?
    *dgr citer dah get ready nak jadi husband org. (khabar angin)

    ReplyDelete
  4. kiki.. rase nak sepak je laki guna yat oldskool mcm tu. hehe. terang2 ushar. hehe

    ReplyDelete
  5. so sweett...lau ade org ckp camtu..hahahhaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. awk ada pemadam ? klu ada sy nk padan semuanya kesah silam sy dan menulis kesah kte berdua ..

      Delete
  6. macam biasa buat jer nick...hihi

    ReplyDelete
  7. kena ayat skit terus cair cam ais.. kah kah kah

    ReplyDelete
  8. agak menyampah jugak tgk ayat macam ni..hahahaha

    ReplyDelete
  9. hahaha...semua ayat jiwang... erm! tapi tak semua tau makan puji...kihkihkih...

    ReplyDelete
  10. hahaha mcm pernah buat je sir nik :P

    ReplyDelete
  11. seriously, wanita mmg suka dipuji dan sukakan perhatian.

    ReplyDelete
  12. alamak,, cair meleleh leleh dah ni,, huhuu

    ReplyDelete
  13. ada la mcm 1 mamat kt opis ni. dok ayat berbunga2 pastu dh takut nk terserempak dgn dia. haha. puji meleleh pun takot gak

    ReplyDelete
  14. memang boleh jadi papa love la ko ni. hahaha

    ReplyDelete
  15. ha..nick da penah buat eh.~~ *agak melting..kah3!

    ReplyDelete
  16. Sorry gua xmelting dengan ayat ayat macam nih. muaahahahahaha *laughevil

    ReplyDelete
  17. wah ini mesti kes dah biasa mengayat ni..he..he..good luck to you!!!

    ReplyDelete
  18. ha ! dah biasa buat lettew kan ??? kihkihkih

    ReplyDelete

Terima kasih kerana tinggal komen di artikel ini. Komen yang mengandungi iklan dan provokasi akan dipadam oleh admin. Untuk tujuan promosi, iklan dan review produk, sila hubungi saya menerusi email nick87siriusblack@gmail.com.

Terima kasih.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.