Ayat SMS Yang Boleh Buat Awek Korang Senyum

Agak-agak susah tak nak ambik hati perempuan? Orang kata perempuan ni complicated sikit. Kena usaha kuat nak bagi awek/isteri korang happy. Korang sedar tak benda yang kecik dan simple pun macam SMS sebenarnya dah cukup untuk buat pasangan korang tu rasa dirinya dihargai.

Ni contoh ayat SMS yang boleh buat pasangan korang tersenyum..hehe
 

Bila Awek Korang Tengah Bersedih


Bila perempuan kata dia sedih, time tu la dia perlukan korang untuk dengar dia punya masalah. Yalah, dengan sape lagi nak share masalah tu kalau bukan dengan soulmate dia kan. Tapi ade jugak lelaki yang buat dek je. Bila awek dia sedih layan tak layan je. Tak bolehlah camtu..sedih,suka,pahit,masin..sama-sama la kongsi :)
 
Bila Awek Korang Cerita Kecantikan Perempuan Lain


Kadang-kadang perempuan memang akan puji mana-mana perempuan lain yang dia nampak cantik sebab nak tengok respond dari korang..hahah. Tapi kalau korang respond puji perempuan tu lebih-lebih macam kat atas tu, konpem la jealous..siap tarik muka lagi. Siap sedia la nak kena pujuk seminggu.

Bila Korang Busy Tahap Dewa


Dalam relationship even sibuk camne pun, takkan la tak boleh contact langsung. Ala, satu mesej pun dah kira ok..at least korang tunjukkan effort yang korang tu ingat kat dia. Ni tak, bunyi mesej masuk ingatkan pakwe dia yang hantar, rupanya mesej celcom..hahah. Sape yang dapat pasangan yang camni, memang nasib malang..huhu. Makan hati tiap-tiap hari la awek tu.

Apa kata anda..hehehe :)


Ayat SMS Yang Boleh Buat Awek Korang Senyum Ayat SMS Yang Boleh Buat Awek Korang Senyum Reviewed by Nick Nashram on 16:51:00 Rating: 5

23 comments:

  1. As salam Nik..yang ni saya setuju. hik hik.tapi yang kena ada tolak ansur dan saling memahami antara satu sama lain..baru boleh kekal hubungan tu

    ReplyDelete
  2. macam sesuai jer ni kan...hahaha

    ReplyDelete
  3. memang pun..automatik akan tersenyum

    ReplyDelete
  4. Reminds me of him. Huwaa rindu T__T

    ReplyDelete
  5. Nice entry :) mujurlah aku jumpa awek yg caring

    ReplyDelete
  6. perempuan sangat complicated....hahaha
    tapi lelaki pun complicated gok...haha

    ReplyDelete
  7. jujur dan berterus teranglah dlm perhubungan...dah kawen baru tauuu!
    haha

    ReplyDelete
  8. wah.. bertuahnya sapa jadi awek nick..
    pandai "perayat".. :P

    ReplyDelete
  9. Betul 2 nick. tapi kalau single tak dapat rasa benda ni. huhuhu

    ReplyDelete
  10. haha..tergelak baca dialog tu semua..

    ReplyDelete
  11. HEHE manis nye bercinta cam ni..

    ReplyDelete
  12. dah biasa dgn tel 'sepi' ... emmmm

    ReplyDelete
  13. hehe....relax sikit kalau ckp camtu....sejuk hati

    ReplyDelete
  14. hehe...automatik aku tersenyum... ^_^

    ReplyDelete
  15. yang last tu. macam saya dan dia.. ihihihihihi *nyampah

    ReplyDelete
  16. suka yg last tu..tak anto mesej sbb bizi..haha

    ReplyDelete
  17. haha.. gelak sorang2 bla hana baca entry ni.. haha

    ReplyDelete
  18. gua paham sangat yang part last tu bro..huhu

    ReplyDelete
  19. heeee , comel je entry ni .. suka2 .. ^__^

    ReplyDelete
  20. baru trbaca entry ni.. hahahaa. betull kot =)

    ReplyDelete
  21. Dh lame x msg mcm ni.. Yela.. Dh lame single.. :(

    ReplyDelete
  22. Tapi lagi susah klau dpt aweq yg ego, dah pjok mcm2 cara dy bwt xtau je,, malangnye nasib

    ReplyDelete

Terima kasih kerana tinggal komen di artikel ini. Komen yang mengandungi iklan dan provokasi akan dipadam oleh admin. Untuk tujuan promosi, iklan dan review produk, sila hubungi saya menerusi email nick87siriusblack@gmail.com.

Terima kasih.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.