5 Bonus Khas Sempena Ramadhan & 1 Bonus Hari Raya


1 BONUS HARI RAYA

Sekarang dah heboh kakitangan awam dan pesara kerajaan akan terima bonus hari raya pada 31 Julai 2013. Kakitangan awam dapat RM 500 dan pesara kerajaan akan dapat RM 250. Mana-mana yang dapat jangan lupa belanja baju raya satu..hahaha

5 BONUS RAMADHAN

1. Bau mulut orang berpuasa lebih wangi dari kasturi.
2. Malaikat beristiqfar untuk mereka sehingga berbuka.
3. Allah mencantikkan syurgaNya setiap hari.
4. Syaitan kena ikat.
5. Mendapat keampunan pada akhir malam. 

P/S : Agak-agaknya berapa pasang baju raya korang tahun ni? By the way, zakat jangan lupa bayar pulak :) 

5 Bonus Khas Sempena Ramadhan & 1 Bonus Hari Raya 5 Bonus Khas Sempena Ramadhan & 1 Bonus Hari Raya Reviewed by Nick Nashram on 10:08:00 Rating: 5

21 comments:

  1. bonus 'x nampak'..tapi sangat besar ganjarannya di akhirat kelak :)

    ReplyDelete
  2. bonus khas ramadhan tu tak ramai yg sedar.... sebab tak nampak depan mata.

    ReplyDelete
  3. slm...alhamdullilah...rezeki tu..but most important yg bonus ramadhan tu...=)

    ReplyDelete
  4. bonus kedua2nya...hehehe

    ReplyDelete
  5. bonus yg 5 di bulan ramadhan lagi best dari bonus rm500 tuh :)

    ReplyDelete
  6. Untung kakitangan kerajaan =) baju raya ? entah lahh..pakai yg tahun lepas jelah kot asalkan masih elok dan bersih..

    ReplyDelete
  7. dah dpt duit raya hari nih tapi baju raya x beli lagi ...

    ReplyDelete
  8. semoga kite dlm klngan yang nampak bonus ramadhan..insyaAllah

    ReplyDelete
  9. yeay2! bonus ramadhan! :D

    ReplyDelete
  10. AS salam Nik..haha. Sume dok cakap pasal bonus kan. Hehehe

    5 bonus tu antara dapat tak dapat bergantung pada amalan kita kan..

    Baju raya sepasang je..jadilah..dah besarkan

    ReplyDelete
  11. Bonus yg tak terkira nilainya.
    Baju raye kite dah siap! Sikit jer, tp bolehlah.

    ReplyDelete
  12. baju raya x beli lagi..
    huwaaaaa....
    gaji 2/8 baru dapat :(

    ReplyDelete
  13. Bonus rm500 best jugak... dpt gembirakan anak2 dgn baju raya... bonus Ramadan tu paling best... sayangnya setahun sekali... kalau puasa sia2 xdpt dah bonus tu... hm...

    ReplyDelete
  14. berharap thn ni dpt duit raya lg.

    ReplyDelete
  15. Zakat I ayah I yang masih settle-kan hehehe....I tak de kerja tetap lagi huhuhu.....

    by the way jangan lupa bank-in duit raya kat I sebab I nak pakai Vios gak hehehe :)

    ReplyDelete
  16. ingat raya ingat bonus hehe. apa-apa pun tingkat amal ibadah di bulan yang mulia ni :) bonus kita belanja lepas puasa...tak yah rebut2 ngan orang rakuss bershoping :)

    ReplyDelete
  17. dah cek slip gaji utk bonus..
    surprise skit sbb thun x tolak kwsp plk..
    alhamdulillah rezeki..

    ReplyDelete
  18. sobs..takde bonus thn ni..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana tinggal komen di artikel ini. Komen yang mengandungi iklan dan provokasi akan dipadam oleh admin. Untuk tujuan promosi, iklan dan review produk, sila hubungi saya menerusi email nick87siriusblack@gmail.com.

Terima kasih.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.