Rugi Kalau Pergi Shopping Sorang-Sorang


Orang kata kalau pergi shopping sorang-sorang syok..yalah, kalau pergi berteman nanti menyusahkan orang nak tunggu kita pulak. Aku dulu memang fikir macam tu jugak. Tapi bila pergi shopping sorang-sorang, rasa rugi pulak. Apa taknya, nak shopping beli kasut..banyak sangat sampai tak tahu nak pilih mana satu..pastu balik dengan tangan kosong je..hahaha. So, kalau korang nak shopping, bawak la suami atau isteri kalau dah kahwin. Yang tengah bercouple, ajak sekali boyfriend atau girlfriend. Yang single pulak kawan kan ada..yang mana kaki shopping tu habaq mai sikit.

Entri lain yang anda mesti baca :

    Rugi Kalau Pergi Shopping Sorang-Sorang Rugi Kalau Pergi Shopping Sorang-Sorang Reviewed by Nick Nashram on 20:30:00 Rating: 5

    34 comments:

    1. pergi ramai2 banyak idea bernas keluar masa nak pilih kasut.. :-)

      ReplyDelete
    2. Nak kena cari teman yang boleh dibawa ke mana-mana :D

      ReplyDelete
    3. lgi suka shopping sorg2... ahahha.. sbb slalu kalau ajak org laen, konfom kurang berpuas ati.. :P

      ReplyDelete
    4. Shopping sorang, beli sendiri punya jer...Shopping berdua, beli utk diri sendiri + teman...
      Hmmm...campur tolak, dua2 pun ada kelebihan dan kekurangannye :D

      ReplyDelete
    5. KY memang tak berapa suka shopping..apa lagi menunggu org hee

      ReplyDelete
    6. Ha'ah, setuju sesangat! Nak beli barang ke kena bawa seseorang juga. Nanti rasa macam, awkward. :3

      ReplyDelete
    7. betul jugak tue,,
      tapi jangan sampai rugi bila terpaksa belanja shopping kawan kite tue. haha

      ReplyDelete
    8. hahaha...tu lah nick...apasal tak bawak teman...hihi...cik akak kalau nak beli barang cik akak pakai yang pilihan pertama...

      ReplyDelete
    9. betol gak tu kan... tapi buat masa ni hana suka p sorang2. mcm dengan nick cakap tu..

      ReplyDelete
    10. ajak lah sayaaaaaaaaaaaa !!!!!!!! hahaha... ni pon baru je balik shopping kat kenanga :D

      ReplyDelete
    11. haha..btol tu nick..nianplg xsuka shopping sorg.msti nk kene ada teman yg boleh bg pendapat.hihi..nick nak shopping bwk la nia.hahaha

      ReplyDelete
    12. woohooo... sekaki la kita. shopping jom! haha

      ReplyDelete
    13. Pergi shopping suka...tp bila smpai xsuka sebab xreti nk pilih walaupn utk diri sndiri...kena ada orang syorkan mana terbaik..mana paling cntik..pelikss

      ReplyDelete
    14. suka mengajak geng2 yg pndai shopping..bwu bez nk shopping..diorg ni pndai beli brg..n pndai dptkn hrga murah..

      ReplyDelete
    15. sorng pon ok jmat masa n pilihan

      ReplyDelete
    16. shoping ade teman sekepala lg selesa kot...klu sorang2 mati kutu kat situ, hehe...tp sy ok jew, klu owg pilihkan...(sy xcerewet)..
      sbb tahu msti dia hapy klu kite ikut pilihan dia, btul x... yg pastinya kite pon suke jgak laa...:)

      ReplyDelete
    17. Suka shopping bawa suami..sbb abg adalah penasihat terbaik pd akak..hehe..klu pegi sorang2 kompom jd mcm cikgu..last2 balik tgn kosong pastu menyesal dok terbayang2 brg yg berkenan tu..ahaha:p

      ReplyDelete
    18. assalamualaikum ... saya nih suka window shopping . Jadi lebih selesa pi sorang sbb takut org boring . kalau pi dgn kwn selalunya saya yg akan pilih utk mrk ...

      ReplyDelete
    19. pegi ramai2 leh borong semuaaa..hehe

      ReplyDelete
    20. kalau shopping sorang2 seronok juga..sebb boleh la take time nak belek2 barang..tak ada la perasaan serba salah sbb biarkan mereka tertunggu2 kita shopping..huhu

      ReplyDelete
    21. xsuka sorg2 mcm org xtentu arah nnti..haha

      ReplyDelete
    22. xrugi klu g shopping seorg2..hehehhe

      ReplyDelete
    23. sama la takda kawan nk ajak shopping.. semua bz

      ReplyDelete
    24. kalau ss pergi shopping dengan bff, pasti penuh tangan ss borong. tapi kalau pergi dengan en.tunang, balik dengan tangan kosong. sebab kecewetan dia di tahap tertinggi. kahkahkah.. :D

      ReplyDelete
    25. annalebih suka g ngan mak anna.. best sangat..

      ReplyDelete
    26. Saya kurang gemar shopping..haha..tapi sesekali shopping best la jugak...
      Nick nak join kembar saya shopping? dia kaki shopping

      ReplyDelete
    27. pegi ramai2 nanti ade member cucuk2 suh bli barang..haha

      ReplyDelete
    28. jemput baca

      http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/04/blog-post.html

      ReplyDelete
    29. tah kenapa nad suka jugak shopping sowg2.. tapi kalau ada kwn pon suka.. so dua2 suka la,.. eh.. hihi

      ReplyDelete
    30. konpiuss je kann kalo shoping sorang2.. blur nak memilih.. hohoho..

      ReplyDelete
    31. betul tu..dah berejam dok pusing-pusing, telek-telek last-last blah jer..sebab tak tau nak pilih yang mana..kalau ada member leh gak dia hasut2 sket ye dak ;D

      ReplyDelete
    32. Kena bawak yang sekepala, yang sama2 suka survey dulu then baru buat pilihan. Kalau bawak teman yang asik nak cepat aje pun menyusahkan gak.. hahaha

      ReplyDelete
    33. harus pergi shopping secara berjemaah.. sbb nanti kalau bajet lari, senang nak tuding jari :P

      ReplyDelete
    34. Skali skala bolehla g ngan husband...tapi slalu ngn kawan...boleh g mane ajer..kalau husband ni alahai..kiter ni dahla kesana kesini..yela perempuan kan...banyak sangat shopping kang mula la hsband cakap..sudahla esok esok sambung pulak..tapi yang bagusnya keluar ngan husband ni xyah kuar duit..beli ajer pe nak..save skit bajet...hehe

      ReplyDelete

    Terima kasih kerana tinggal komen di artikel ini. Komen yang mengandungi iklan dan provokasi akan dipadam oleh admin. Untuk tujuan promosi, iklan dan review produk, sila hubungi saya menerusi email nick87siriusblack@gmail.com.

    Terima kasih.

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
    Powered by Blogger.