Bila Cikgu Cantik Masuk Mengajar

Bayangkan kalau korang dapat cikgu cantik macam kat bawah ni..rasa-rasanya ternganga mulut tu. Setakat 2 jam lesson tu tak terasa pun. Kalau boleh nak semua subjek nak suruh cikgu ni ajar..bukan setakat budak, bapak budak pun datang awal ke sekolah nak ambil anak diorang..kekeke. Nama dia Zhu Songhua..tapi cikgu ni hanya mengajar di negara China je :(







Cikgu kat Malaysia pun apa kurangnya. Followers blog aku pun ada beberapa orang cikgu perempuan..semuanya cantik, cun dan lawa-lawa belaka. Terasa nak jadi student balik ke :)

Entri lain yang anda mesti baca : 


    Bila Cikgu Cantik Masuk Mengajar Bila Cikgu Cantik Masuk Mengajar Reviewed by Nick Nashram on 13:08:00 Rating: 5

    19 comments:

    1. terpaksa layan sms murd cikgu n..HAHA.

      p/s: masa buat PBS dulu, jumpa student handsome.HAHA.klu murid handsome/cantk pun..cikgu susah nk ngajar ni..HAHAHA

      ReplyDelete
    2. cikgu aka model ke ni.. huhuhu

      ReplyDelete
    3. kalau macam nilah cikgunya, mesti kempen sifar ponteng berjaya...
      p/s:
      sim kad maxis..tetiba je jadi prob..tukar telefon pun sama gak..

      ReplyDelete
    4. eh bukan bapak budak je dtg awal jemput anak tp mak budak pun dtg lagi awal dari bapak budak sbb nak intai bapak budak ambik anak.ambik ko ayat berbelit ;)

      ReplyDelete
    5. cikgu lelaki kat malaysia pun ramai hensem2 jugak hehe

      ReplyDelete
    6. ckgu ni part time jdi model ke? hohoho..

      ReplyDelete
    7. bro...bt pe jadi student....amik....pilih...bt teman hidup la....tiap2 hari bleh jumpa pe

      ReplyDelete
    8. Cikgu hensem apa kurangnya.

      ReplyDelete
    9. Cantik dan comel...confirm la takde yang ponteng..silap-silap cuti sekolah pon datang sekolah jugak ^^

      ReplyDelete
    10. amboi cantiknyaaa.. lau dapat cikgu cantik macam ni, ena fokus kat dia je.. dah tak fokus apa yg dia mengajar.. perghhh...

      ReplyDelete
    11. cikgu cantik dtg komen2 ni..haha

      x cantik pun....bese2 jerr...

      ReplyDelete
    12. kalau dpat cikgu macam 2 comfirm fokus 100 peratus

      ReplyDelete
    13. kalau ade kat sekolah den, mau juling bijik mate guru besar. dengan orang kampung sekali haa...ade yang penuh depan pagar sekolah bapak2 budak hantar anak pegi sekolah nanti hahaha

      ReplyDelete
    14. xpe..ni boleh bg inspirasi kat student dia utk xponteng kelas.haha

      ReplyDelete
    15. Kalau fie tak layan sangat cikgu cantik atau hensem kalau mengajar satu benda pun tak faham. haha. Plus fie rasa dia biasa2 je, cikgu kita lagi ramai yang super cantik

      ReplyDelete
    16. kalau ade rakan cikgu secomel ni haruslah aku apply tukar ke sekolah sbb kompem2 dah xdpt hadiah hari guru dr bdk2 laki.. haha..

      ReplyDelete
    17. bersemangat budak2 nk pegi sekolah huhu

      ReplyDelete

    Terima kasih kerana tinggal komen di artikel ini. Komen yang mengandungi iklan dan provokasi akan dipadam oleh admin. Untuk tujuan promosi, iklan dan review produk, sila hubungi saya menerusi email nick87siriusblack@gmail.com.

    Terima kasih.

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
    Powered by Blogger.