Gaya Cikgu Mengajar Yang Pelik Di China

How many teachers in Malaysia did the same things as portrayed in the pictures below? How many of them dare to stand up on his/her desks from time to time to attract their students attention? How many of them dare to dance while teaching in order to keep education interesting? Aku pun tak berani+segan nak buat camtu..hahaha.Well, this is what the teachers in China did in their classroom. It was fun though.


Tergelak sorang-sorang tengok gambar ni :)


Entri lain yang anda mesti baca : 




Gaya Cikgu Mengajar Yang Pelik Di China Gaya Cikgu Mengajar Yang Pelik Di China Reviewed by Nick Nashram on 10:09:00 Rating: 5

15 comments:

  1. saya cikgu di tempat jauh dari kota tapi tak pernah guna ruler like that, gelak tak bisa berhenti lihat gambar-gambar ini

    ReplyDelete
  2. ehem..cam kenal je..kredit la sikit
    n_n

    ReplyDelete
  3. Siap angkat kerusi buat pembaris tu yang tak tahan tu ...hahha

    ReplyDelete
  4. hahaha..nk tergelak aje tgk gmbar2 ni..pelik betul..

    ReplyDelete
  5. tak rela nk buat mcm ni..
    senyum sorg2 tgok gmbr2 tuhh..

    ReplyDelete
  6. miss fifi : hahah..tak rela dan tak sanggup buat camne.

    ReplyDelete
  7. Cikgu kena kreatif haha...tp kalau macam ni agak ekstrem la hahaha!

    ReplyDelete
  8. azham : yg ne terlampau kreatif ne sampai kerusi pun dijadikan pembaris..hahah

    ReplyDelete
  9. hamboi ! cikgu2 kat situ stylo gila ! hahahah XD

    ReplyDelete
  10. barulah murid senang nak ingat :)

    ReplyDelete
  11. Im a year 1 teacher so being goofy is part of my job. Hahaaa tp aksi tonggeng2 xde ye, xrelevant untk ank2 didik saye.

    ReplyDelete
  12. hahahaaaa gelak bila tengok gambar2 ni, aku dalam kelas takde la sampai berdiri atas meja, tapi kalau bertaichi dalam kelas dah selalu hee, bagi budak hilang boring...

    ReplyDelete
  13. Hahaha..macam-macam gaya cikgu sekarang

    ReplyDelete
  14. mohon izin share d facebook..lucu sgt post ni..ahahha..

    ReplyDelete
  15. Tak lucu pun.terkejut adalah..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana tinggal komen di artikel ini. Komen yang mengandungi iklan dan provokasi akan dipadam oleh admin. Untuk tujuan promosi, iklan dan review produk, sila hubungi saya menerusi email nick87siriusblack@gmail.com.

Terima kasih.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.