Cikgu Paling Cun Di China

Percayakah anda perempuan ne adalah cikgu yang paling cun sekali di China? Nama dia Zhu Songhua, berumur 30 tahun dan mengajar kat Jiangsu Nantong Primary school. Nasib baik mengajar kat sekolah rendah..kalau mengajar kat sekolah menengah atau kolej ne, konpem dah kena usha dengan budak-budak. Korang nak tahu, baru beberapa hari dia masuk mengajar, dah dapat title "The Sexiest Teacher in China". Tapi dia dengan selambanya cakap dia gadis biasa je, jadi cikgu pun bukan nak tarik perhatian orang.

Dalam satu temubual televisyen, beliau berkata "there are no bad students, only bad teachers". Biasa la tu, cikgu cun lagi comel mengajar kat sekolah tu, cikgu lelaki apa lagi, mula ada yang gatal. Ada budak cakap "encountering this kind of teacher, I hope I never graduate!"...tu dia...budak pun dah start ciri- ciri gatal..kompem ranking subjek dia mengajar naik...semua budak concentrate...tak pasti concentrate subjek or concentrate kat benda laen...hahah









Mesti korang terasa nak jadi student balik ne :)

Cikgu Paling Cun Di China Cikgu Paling Cun Di China Reviewed by Nick Nashram on 13:10:00 Rating: 5

4 comments:

  1. confius kejap...ni cikgu sambilan ke model sambilan...pas ni ramai la bapak budak antar anak-anak mereka kat sekolah ni

    ReplyDelete
  2. entah la,,rasa macam cikgu betul kot..bapak budak pun rasanye teringin nak masuk sekolah balik kalau cikgu camne..hahah

    ReplyDelete
  3. kalau time perhimpunan tu xtaulah tumpuan plajar pergi kat pmberi ucapan atau dia..haha

    ReplyDelete
  4. kalo dia bagi ucapan msa assembly 3 jam pon sanggup dengar lagi..hahah

    ReplyDelete

Terima kasih kerana tinggal komen di artikel ini. Komen yang mengandungi iklan dan provokasi akan dipadam oleh admin. Untuk tujuan promosi, iklan dan review produk, sila hubungi saya menerusi email nick87siriusblack@gmail.com.

Terima kasih.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.