Review Pengomen Tegar Blog Nick Nashram - Part 2

Seperti yang dijanjikan sebelum ni dalam entri Review Pengomen Tegar Blog Nick Nashram Part 1, kali ni aku nak buat Review Pengomen Tegar Blog Nick Nashram Part 2 pulak. Calon-calonnya adalah seperti berikut : 

Nurul Filzah

Link Blog
Seorang pengomen tegar blog ni yang berasal dari Muar, Johor dan masih lagi berstatus pelajar sekolah. Apa yang menariknya cik Nurul ni rajin buat review tentang followernya. So, nak blog korang direview, jom join blog cik Nurul ni.

Fendy

Link Blog
Boleh dikatakan blogger pertama yang mengomen entri di blog ini. Blognya diberi nama Menulis Menconteng menghidangkan pelbagai rencana yang menarik untuk dibaca. Nak tahu lebih lanjut, apa kata korang jadi salah seorang follower blog Fendy ni.
Cikgu Ma

Link Blog
Blogger yang berstatuskan cikgu sama macam aku. Blognya yang selalu diupdate dengan entri yang fresh dan santai menjadi tumpuan ramai pembaca. Mana-mana pembaca yang nak jadi student cikgu Ma ni, sila la terjah ke blog dia ye.

Hanif Idrus

Link Blog
Blogger yang menyajikan entri dan rencana yang berinformasi kepada pembaca. Kepada pembaca yang tak tahu nak dapatkan entri yang best untuk dibaca, jangan lupa singgah dan follow blog Hanif Idrus ni. 
 
Yuliana Wahit

Link Blog
Salah seorang daripada pengomen tegar blog ni. Dan blognya baru je terpilih masuk dalam majalah REMAJA. Design blog cik Yuyu memang cantik, dari atas sampai la ke bawah. Tunggu apa lagi, jom ramai-ramai serbu blog cik Yuyu ni.

Hazwan Hairy

Link Blog
Blogger yang menghasilkan pelbagai jenis entri yang menarik untuk tatapan pembacanya. Dan setiap entrinya yang dihasilkan mendapat banyak komen daripada pembaca. Blog Hazwan Hairy pun pernah masuk dalam majalah REMAJA jugak. Tak percaya jom singgah ke blog ni.

Miss Zahirah

Link Blog
Merupakan student di UTM. Walaupun blog Eah (nickname) simple tapi entri yang dihasilkan sememangnya santai dimana ianya diselitkan dengan gambar. Kalau korang ni peminat kucing, elok sangat la terjah ke blog Miss Zahirah ni sebab..........nak tahu follow blog dia.


******************************************

Mesej
daripada penaja : Kepada pengomen-pengomen tegar blog aku yang tak disebutkan nama, jangan bimbang sebab akan ada review pengomen tegar part 3. So, kalau korang nak blog korang direview selalu la komen blog ni ye. To be continued :) 

Review Pengomen Tegar Blog Nick Nashram - Part 2 Review Pengomen Tegar Blog Nick Nashram - Part 2 Reviewed by Nick Nashram on 17:13:00 Rating: 5

24 comments:

  1. wee...aku ada dlm senarai...tq bro

    ReplyDelete
  2. rajin diorang comment.. ini comtoh blogger yang baik

    ReplyDelete
  3. cuti sk ni rajin2 la update..mcm ne dah jadi guru sebenar best x?mengajar sk menengahkan?

    ReplyDelete
  4. comment2 tukar pendapat. itu yang terbaik :)

    ReplyDelete
  5. masih jauh lagi la ima nak sampai kene review niii..ima bru jer actve cment2 hehehe ;)

    ReplyDelete
  6. aikk blog yuyu pon ada jugak?? heheh TQ sbb sudi review blog yuyu.. Insyaallah akan sentiasa jadi pengomen tegar dalam blog ni..

    ReplyDelete
  7. antara mereka ini, cuma cikgu ma yg KY kenal...eemmm..tak pe nanti KY cuba singgah ke blog yg lain

    ReplyDelete
  8. kne rajin bg komen nih..haha

    ReplyDelete
  9. fendy dengan cikgu ma, tahniah !!!! yang lain lain tunggu kedatangan saya menghantui anda. Hikhik

    ReplyDelete
  10. wahh da lagi part 2,.. nak terjah la depa2 ni hahah

    ReplyDelete
  11. Ehhh.. tersenarai jgk??
    tq cikgu.. hehehe

    ReplyDelete
  12. tahniah buat mereka.**

    Nak tgok photo tirana aduka.?jemput singgah bro.kalau ada kelapangan.
    Thanks.

    ReplyDelete
  13. tak tau nak komen apa..sbb tak tau nak cakap apa..herherher..

    ReplyDelete
  14. Hihihihi....muka aku diri depan bas ada ler...
    Thanks bro

    ReplyDelete
  15. wah, mereka2 ni memang hebat bro. aku ada gak lepak blog depa. syok.

    ReplyDelete
  16. rase brsemangat plk nak blogging blek..selalu jadi silent reader je..

    takpe2 abis je SPM nanti akan ku kotakan..ehehe
    :p

    ReplyDelete
  17. weh! terkejut ada aku..haha..ptt view aku tnggi walaupunxon9..haha..hargai sgt2 weh entry ni ..byk maklumat mstilah ak msuk..haha...

    off blog 5hari

    ReplyDelete
  18. hensem2 n cantik2 semuanya

    by: DJdanCHEF (Panas Giler)

    ReplyDelete
  19. wow,, sy suka blog awak ni. I mean u suka hargai follower awak dengan cara camni n saya rasa saya boleh jadikan awak sebagai pencetus idea saya. Terima kasih ya.

    deanridzwan.blogspot.com

    ReplyDelete

Terima kasih kerana tinggal komen di artikel ini. Komen yang mengandungi iklan dan provokasi akan dipadam oleh admin. Untuk tujuan promosi, iklan dan review produk, sila hubungi saya menerusi email nick87siriusblack@gmail.com.

Terima kasih.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.