Rahsia Untuk Tinggikan Badan Pertama Di Malaysia Dengan Supplement Height Up

Rahsia Untuk Tinggikan Badan Pertama Di Malaysia Dengan Height UpKorang berbadan rendah dan umur dah lebih 21 tahun, nak kerjaya yang memerlukan ketinggian yang minima, ditinggalkan kekasih sebab terlalu rendah, kecewa sebab selalu kena ejek dengan kawan bila diorang panggil korang :

"Pendeknya badan kau macam budak sekolah rendah"

Sedih sangat? Mana taknya, orang panggil korang "katik,rendang,renek" dan macam-macam lagi lagi la. Di pejabat ada orang ejek, di facebook ada orang kutuk, dekat mana-mana pun ada orang pandang semacam je kat korang. Korang rasa malu sangat? Rasa geram je pada mereka yang suka-suka je ejek tu? Dah cuba macam-macam ubat tambah tinggi tapi masih tak tinggi-tinggi jugak?

Nak saya tolong tak settle kan masalah korang tu?

Kalau nak, baca lagi kat bawah.

Dulu mungkinlah ketinggian akan terhenti apabila telah mencapai umur 21 tahun. Percaya atau tidak, sekarang walaupun umur dah melebihi 21 tahun, korang masih boleh tambah ketinggian badan lagi dengan bantuan produk Height Up walaupun dah berumur 35 tahun ke bawah.

Ye ke? Macam tak percaya je...

Ye...betul.

Baca lagi..belum habis, produk Height Up ini boleh tambah ketinggian sampai 15cm tau, perasan tak kenapa kebanyakkan orang korea terutamanya artis-artis K-Pop semuanya semakin tinggi, padahal diorang lebih kurang sama je dengan kita. Haaa...inilah rahsia ketinggian mereka iaitu Height Up. 

Cuba tengok..kebanyakkan artis k-pop korea ketinggian diorang dalam 180cm.

HEIGHT UP : SUPPLEMENT PENINGGI BADAN PERTAMA DI MALAYSIA

“Height Up” dikenali sebagai Supplement Peninggi Badan No. 1 Asia kerana ia bertindak membantu menambahkan ketinggian badan secara semulajadi, diformulasikan daripada bahan-bahan semulajadi berkualiti tinggi dengan menggunakan kaedah Nano Teknologi High Quality (KOREA BIO-Advanced Bone Development Techniques) dan terbukti mampu memberikan kesan peningkatan ketinggian. Supplement nutrisi semulajadi ini sangat membantu lelaki dan wanita yang terbantut ketinggian serta yang ingin menambah ketinggian lagi.

Korang mesti nak tinggi kan? Tunggu apa lagi, order Height Up sekarang!

Kebaikkan Height-Up growth supplement:

» Seimbangkan sistem saraf dalaman 
» Membantu untuk meningkatkan ketinggian sekarang ke ketinggian yang di idamkan
» Pemulihan tulang belakang (Spinal Discs) dan menguatkan tulang.
» Membantu regenerate pertumbuhan tulang.
» Membantu untuk mempercepatkan pertumbuhan badan yang lebih cepat.
» Membantu serta mendorong pembebasan hormon pertumbuhan dalam badan.
» Diperlukan untuk sistem imun berfungsi dengan baik.
» Membantu penyembuhan dan membaiki kulit dan tisu.
» Sangat berguna untuk orang selepas senaman.
» Membantu meningkatkan kekuatan tulang dan pertumbuhan semula.


Kawalan kualiti yang ketat dan keselamatan produk:
✓ 100% Halal dan mendapat kelulusan KKM (boleh tengok di sini)
✓ Bebas kanji
✓ TIada bahan pengawet
✓ Tiada gula
✓ Tiada perisa tiruan

Jadi secara ringkasnya, produk ini selamat, mudah dan senang dimakan. Ia tidak melibatkan sebarang dadah merbahaya, suntikan yang menyakitkan, atau senaman yang rumit.

SIAPA YANG BOLEH GUNA SUPPLEMENT HEIGHT UP?

Height Up sesuai diambil oleh kedua-dua golongan tidak kira lelaki mahupun wanita yang berumur 10-35 tahun ke bawah. Secara terperinci, Height Up ni sesuai bagi mereka yang :
  • Sesuai kepada semua golongan yang ingin menambah ketinggian walaupun mereka sudah tinggi.
  •  Ahli sukan seperti pemain bola sepak, rugbi, gymnastik dan lain-lain.
  • Seseorang yang tidak mempunyai keyakinan diri disebabkan fizikal terlalu rendah.
  • Seseorang yang sering di buli disebabkan badan yang rendah.
  • Seseorang yang berkerjaya dan memerlukan ketinggian yang lebih untuk melaksanakan tugas dengan sempurna, Cth:- Polis, askar, model, bomba dan lain-lain

Tetapi ianya tidak sesuai untuk digunakan bagi mereka yang : 
  • Wanita hamil dan menyusui bayi.
  • Seseorang yang mempunyai penyakit kronik. Jika anda mempunyai masalah seperti darah tinggi dan kencing manis, sila dapatkan nasihat doktor terlebih dahulu.

Bagi mereka yang memakan produk supplement kecantikan yang lain, takde masalah nak makan Height Up. Cuma pastikan korang selang beberapa jam (2-3 jam) sebelum makan produk lain.

Aku walaupun dah mencapai ketinggian yang aku nak, tapi masih lagi guna Height Up

CARA MAKAN SUPPLEMENT HEIGHT UP

Untuk hari pertama, makan 1 tablet sekali sehari.

Pada hari kedua dan ketiga, mengambil 2 tablet sekali sehari.
Pada hari 4 dan seterusnya, mengambil 2 tablet dua kali sehari.

Kalau yang jenis sangat terbantut, bulan pertama boleh makan 4 biji sehari.

Makan 30 hingga 60 minit sebelum sarapan & sebelum tidur
Untuk hasil terbaik, gunakan selama 90 hari digabungkan dengan diet dan senaman
Minum 10 gelas air setiap hari untuk keberkesanan dan kesihatan yang baik.

BERAPA LAMA BARU BOLEH NAMPAK HASIL DENGAN HEIGHT UP?

Height Up supplement paling berkesan bagi mereka yang berumur di bawah 35 tahun. Hasil permulaan boleh dilihat dalam tempoh 45 hingga 60 hari. Bagaimanapun, ramai kurang dari 20 hari sudah nampak hasilnya, ianya berbeza dari individu ke individu.

Pengguna lebih muda biasanya mengalami lebih banyak penambahan ketinggian. Untuk memperolehi hasil terbaik, korang dinasihati untuk
  • Melakukan senaman yang disyorkan.
  • Mendapat tidur yang cukup.
  • Mengamalkan pemakanan yang seimbang.

HARGA SEBOTOL SUPPLEMENT HEIGHT UP

▶ RM150 (Semenanjung) ▶ RM160 (Sabah Sarawak) 

Harga termasuk postage. 

Isi kandungan : ada 120 biji tablet untuk digunakan selama sebulan.

Penghantaran menggunakan poslaju adalah percuma dan dijamin selamat sampai ke tangan korang

Artis Elfira Loy dan ramai lagi yang dah guna produk ini dan ianya terbukti berkesan.Korang tunggu apa lagi. Yang berminat nak beli atau ada sebarang pertanyaan tentang produk ini, boleh sms/whatsapp ke 0194781813.


SEBARANG PEMBELIAN DAN PERTANYAAN, 

BOLEH SMS/WHATSAPP DI

019-4781813
KENAPA PERLU BELI DISINI?

1. Berbeza dengan penjual Height Up lain, mereka hanya mempromosi dan menjual produk ini sahaja. Tapi saya sendiri dah guna produk ini selama berbulan-bulan dan tahu macam mana cara untuk memastikan bila kita guna produk ini, ia benar-benar berkesan.

2. Kalau beli Height Up dengan penjual lain, korang tidak akan diberi tunjuk ajar yang details. Tapi pembelian produk ini melalui saya, korang akan didedahkan dengan cara exercise yang betul dan pemakanan yang dengan tunjuk ajar yang diberikan.

3. Makan Height Up sahaja tidak berhasil jika tidak ada exercise yang sempurna. Pembelian produk ini melalui saya juga,korang akan diberikan gambar-gambar untuk exercise yang boleh meninggkatkan ketinggian badan.

SENAMAN KHAS SEMASA MENGAMBIL SUPPLEMENT HEIGHT UP

Salah satu daripada senaman untuk tinggi, nak tahu senaman lain yang berkesan, boleh order Height Up di 019-4781813 dan akan diberikan koleksi senaman untuk tambah tinggi
  • Duduk di atas kedua-dua belah kaki.
  • Angkat tangan tegak ke atas.
  • Berbaring tanpa luruskan kaki.
  • Lakukan senaman ini selama 5 minit sebelum tidur. Pastikan korang fokus dan konsisten buat senaman. Senaman berat kalau boleh elakkan takut menganggu proses kenaikan inci badan.
Senaman ini hendaklah diamalkan semasa anda mengambil height up. Lakukan selamat 5 minit sebelum tidur. Lebih baik jika anda dapat praktikkan sebanyak 2 kali dalam masa 1 hari iaitu 5 minit selepas bangun dari tidur dan malam sebelum tidur.

Ramai yang berebut-rebut nak tambah tinggi dengan produk ini.Tunggu apa lagi, dapat produk supplement Height Up ini dengan segera. Boleh call/sms/whatsapp 019-4781813.

Rahsia Untuk Tinggikan Badan Pertama Di Malaysia Dengan Supplement Height Up Rahsia Untuk Tinggikan Badan Pertama Di Malaysia Dengan Supplement Height Up Reviewed by Nick Nashram on 21:56:00 Rating: 5

2 comments:

  1. Salam Ramadan cikgu...wah kalau sesiapa nk tinggi n hensem bergaya boleh cuba produk ni..

    ReplyDelete
  2. Uit boleh tinggi erk mkn ubat..tapi takpela nad dah bersyukurbpendek..hehehe

    ReplyDelete

Terima kasih kerana tinggal komen di artikel ini. Komen yang mengandungi iklan dan provokasi akan dipadam oleh admin. Untuk tujuan promosi, iklan dan review produk, sila hubungi saya menerusi email nick87siriusblack@gmail.com.

Terima kasih.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.