Blog Terpaksa Ditutup Buat Sementara Waktu



Dukacita dimaklumkan blog ini terpaksa ditutup buat sementara waktu. Penutupan ini dibuat kerana blog ini ada masalah coding disebabkan kecuaian pemilik blog sendiri. Dinasihatkan juga kepada mereka yang nak cuba-cuba mengedit blog tu, pastikan ada back up template terlebih dahulu. Korang tengok la sendiri blog aku dah jadi macam mana. Semua widget nampak berselerak..hurmm

Tak pasti lagi bila akan beroperasi balik. So, sekarang ni guna template sementara sahaja sambil tunggu blog berwajah baru dengan header yang lebih macho dan  template yang lebih responsive disiapkan oleh designer. So, kepada yang ada message request tentang movies, please hold on. 

Diharapkan earning Nuffnang dan Adsense terus bertambah walaupun tak update blog. Dengar kata, ramai blogger yang dapat cashout dengan CPUV yang diberi dalam masa dua minggu sahaja. Tengok dalam akaun dah boleh cashout tapi kali ni tunggu dah cukup RM500. Gaji pun lambat lagi nak masuk..rindu gaji 300 % :(

Blog Terpaksa Ditutup Buat Sementara Waktu Blog Terpaksa Ditutup Buat Sementara Waktu Reviewed by Nick Nashram on 17:23:00 Rating: 5

8 comments:

  1. asalam. suda lama follow blog ni..terjah petang ini di laman anda ya

    ReplyDelete
  2. xpalah tu berehat sementara blog/website under construction setelah siap pasti tampilannya lbh hebat...

    ReplyDelete
  3. wow banyaknya earning Nick, selamat mengedit semula blog ye cikgu hihi :)

    ReplyDelete
  4. harapnya cepat lah beroperasi semula ya cikgu..hihi
    klu akak memang tak berani nak godek2 blog...apatah lagi melibatkan coding... failed ii...haha

    ReplyDelete
  5. kena tunggu bila blog dh sihat.. hehe

    ReplyDelete
  6. heheheh sama lah tadi pun dah tergedik nak godek2 tab menu sekali hambekkkk hilang.. nangis T___T nasib ada tutorial.. kalo kes mcm nick ni mau seram sejuk naik muka.. sabo2 nanti dah elok cepat bgtau yerr

    ReplyDelete
  7. saya selalunya edit kat tpt lain . dah settle baru pindahkan dlm blog ... mesti rumah lebih cantik dan kemas lepas ni ...

    ReplyDelete

Terima kasih kerana tinggal komen di artikel ini. Komen yang mengandungi iklan dan provokasi akan dipadam oleh admin. Untuk tujuan promosi, iklan dan review produk, sila hubungi saya menerusi email nick87siriusblack@gmail.com.

Terima kasih.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.