Suami Suka Tengok Isterinya Cantik



pictures : http://comicstriper.blogspot.my

Salah satu trick nak buat isteri korang sentiasa cantik tak kira dalam rumah atau luar rumah, cuba korang buat macam kat atas tu..hehe. Perempuan pantang dengar shopping dan jualan murah. Dua perkataan ajaib ini akan membuatkan isteri korang terus bertukar menjadi princess beauty. 

Memang sepatutnya isteri kena cantik depan suami, tak kira lah diluar rumah atau dalam rumah. Bila penampilan berjaga di rumah..suami pun bertambah sayang. Lagi satu, kalau nak suruh isteri korang cantik, spend la duit korang sikit untuk beli alat make up, buat facial treatment, shopping baju dan supplement untuk kesihatan. Ni tak, nak suruh isteri cantik, tapi kedekut pahit untuk belanja bagi tujuan kecantikan isteri.

Suami Suka Tengok Isterinya Cantik Suami Suka Tengok Isterinya Cantik Reviewed by Nick Nashram on 16:52:00 Rating: 5

5 comments:

  1. penat taw nak bersiap cecantik tu.. hahahha

    ReplyDelete
  2. hahahhaa...tapi memang betul pun isteri kene cantik selalu

    ReplyDelete
  3. kan? hahaha.. yelaa.. lepas ni, dok dalam rumah pun ank cecantik je selaluuuu

    ReplyDelete

Terima kasih kerana tinggal komen di artikel ini. Komen yang mengandungi iklan dan provokasi akan dipadam oleh admin. Untuk tujuan promosi, iklan dan review produk, sila hubungi saya menerusi email nick87siriusblack@gmail.com.

Terima kasih.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.