7 Hantaran Kahwin Yang Pelik



Bagi yang nak melangsungkan perkahwinan tu, mesti korang masih tercari-cari barang apa yang nak dijadikan hantaran. Sebelum ni, aku pun takde idea nak beli barang apa untuk buat hantaran. Selalu je terfikir “Barang apa yang aku nak bagi kat dia ni?” Alhamdulillah, setakat ni, barang serba sedikit dah siap dibeli.

Cuma, sesiapa yang masih ketandusan idea untuk mencari barang hantaran tu, aku nak suggest dekat korang tentang barang-barang hantaran yang pelik dan unik. Hantaran yang aku cadang ni memang murah, lebih-lebih lagi kalau kahwin bajet. Ada tak yang berani nak buat?? hehehe


7 Hantaran Kahwin Yang Pelik


Hantaran Kahwin Kucing 

Hantaran Kahwin Durian

Hantaran Kahwin Game Remote Controller

 Hantaran Kahwin Helmet

Hantaran Kahwin Petai

Hantaran Kahwin Jus Oren

Hantaran Kahwin Kuali

Kreatif, simple dan budget sangat kan (tangan kat bahu mata kat atas). Mungkin senarai hantaran kahwin diatas dapat membantu korang untuk membuat pemilihan hantaran-hantaran nanti..hehe. 

P/S : Kalau barang hantaran korang kena baling, jangan cari aku pulak. 
7 Hantaran Kahwin Yang Pelik 7 Hantaran Kahwin Yang Pelik Reviewed by Nick Nashram on 10:56:00 Rating: 5

32 comments:

  1. hantaran kahwin kucing?comel kucingnya :-)

    ReplyDelete
  2. hantaran kahwin jus oren yg xley blah tu...hahaha

    ReplyDelete
  3. sis sgt bersar hati klu dpt peralatan dapur . x yah kluar duit lagi utk cari ... helmet tu ada blogger yg dah buat . pencinta kucing lagi suka dpt kucing ... tapi klu pasangan tu penggemar gadget , pening le jwbnya ... heh heh heh .

    ReplyDelete
  4. Salam pkenalan bro...singgah sni n terus folow...

    Amboi biar bebenor pelik2 hantarannya..hua3...

    ReplyDelete
  5. cantik betul dua hias petai tu,

    ReplyDelete
  6. Boleh gak hantaran jus oren tu,.,kasilah banyaj sikit,..kalau takat sebotol bgus tk payah..hihi

    ReplyDelete
  7. nak senang tak payah hantaran pun boleh.

    jimat belanje...kalau dapat buat la kan...

    ReplyDelete
  8. haha... pelik betul hantarannya pun.. kucing dlm sangkar tu comel :P

    ReplyDelete
  9. HANTARAN KAHWIN DURIAN MUSANG KING OK KOT...80RM SEKILO WO..

    ReplyDelete
  10. Nick: kalau nak lagi budget dan tak membazir baik buh aje, dapur gas,tong gas, kuali,periuk,sudip,cerek dan oven, pasni tak yah susah2 nak gi beli..amacam??hehe :)

    ReplyDelete
  11. hahaha..memang unik..leh bagi kat bini nanti

    ReplyDelete
  12. hu..hu..satu hantaran yang banyak kegunaannya!

    ReplyDelete
  13. walaupun tak biasa dibuat orang, tapi mmglah sangat berguna untuk suami isteri tu nanti

    ReplyDelete
  14. hehe, melampau pulak brg hntarannya..timm klau hntaran nak brangan2 dapur dari kitchen aid, nak blender, mixer, blablabla..mampuih..hik3..

    ReplyDelete
  15. yang lain boleh masuk akal walaupun petai tapi kucing tu alahai... macam susah nak percaya... kesian kat kucing tu kena kurung

    ReplyDelete
  16. yang petai tu tak pelik sebab bukan petai betul..kalau petai betul itu memang pelik..dalam gambar tu yang paling pelik ialah kuali 13 ringgit..hhahaha

    ReplyDelete
  17. kuali tu mcm simbolik soh pandai masak jek hahaha....

    ReplyDelete
  18. pelik betol lah.. hahahhaha

    ReplyDelete
  19. yg game controller tu cute la :P

    ReplyDelete
  20. Hantaran durian style..haha :)

    ReplyDelete
  21. i'll baling kalau dpt benda ni.. grrrrr

    ReplyDelete
  22. Hantaran game tu sy buat... Xbox siap ngn game watchdog hahaha :p

    ReplyDelete
  23. abg member arytu dpt hantaran ps4.. cool gile

    ReplyDelete
  24. hye blogger hebat... saya datang berkunjung.. jangan lupa singgah blog saya pulak ye..

    ikhlas - Bakul2011

    www.bakul2011.com

    ReplyDelete
  25. kalau tak payah bgi hantaran langsung boleh tak? huhuhu..

    ReplyDelete
  26. nak hantaran pelik jugak lah hahaha

    ReplyDelete
  27. hantaran kuali xleh blah tu haha! terbaik la (y)

    ReplyDelete
  28. ini yang dinamakan rare..

    ReplyDelete
  29. hantaran kahwin Nick Nashram apa ???Lamborghini ke ?hehehehee ....
    yg petai tuh kreatif gilooo..

    ReplyDelete
  30. Hantaran durian tu sebenarnya kek. Tu dari blog saya. Bukan durian tp kek yg dibuat durian. Mmg perisa durian.. My mom mmg buat hataran kek durian.

    ReplyDelete
  31. Hihihi..So CuTe KlU hNtRaN McM Ni...

    ReplyDelete
  32. Hihihi..So CuTe KlU hNtRaN McM Ni...

    ReplyDelete

Terima kasih kerana tinggal komen di artikel ini. Komen yang mengandungi iklan dan provokasi akan dipadam oleh admin. Untuk tujuan promosi, iklan dan review produk, sila hubungi saya menerusi email nick87siriusblack@gmail.com.

Terima kasih.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.