10 Syarat Nak Dating Dengan Anak Aku

Bagi yang ada anak perempuan atau bakal ada anak perempuan, kalau ada mana-mana lelaki yang nak dating dengan anak korang, pertama sekali korang sebagai bapak dan mak kena establish some rules. Peraturannya ada kat bawah ni..kalau dia boleh ikut semua peraturan ni, lulus tahap pertama.
 
RULES FOR DATING WITH MY DAUGHTER 

1. Get a job.
2. Pray 5 times a day.
3. Respect her all the times.
4. You hurt her, I hurt you too.
5. Be home 30 minutes early.
6. Make her cry, I make you cry too.
7. If you lie to me, I will find out.
8. She is my princess, not your conquest.
9. You break her heart, I will be your worst nightmare.
10. Keep your hands off her or I will remove them.
 
APPLICATION FOR PERMISSION TO DATE MY DAUGHTER


Tahap kedua, ambik borang ni dan suruh lelaki yang nak dating dengan anak korang untuk isi borang ni dulu. Tengok ada berani tak. Pastikan semua soalan yang ditanya tu dijawab dengan jujur. Cubaan menipu semasa menjawab soalan tu maknanya korang boleh reject awal-awal dah tu. Bila dah siap isi, boleh la korang review layak ke tak nak buat calon menantu..hehe



Agak-agak kalau buat macam ni, ada tak yang berani nak usha anak korang?

10 Syarat Nak Dating Dengan Anak Aku 10 Syarat Nak Dating Dengan Anak Aku Reviewed by Nick Nashram on 12:50:00 Rating: 5

9 comments:

  1. ASSALAM...DALAM HIDUP NI KITA HANYA MAHUKAN KESEMPURNAAN UNTUK MRK YG KITA SAYANG..MOGA ADA YG MEMAHAMINYA...INSYA ALLAH.

    ReplyDelete
  2. macammmm tak je ;p lani dah ade Skype on tenet kt dlm bilik date tru tenet je la hahhaha...

    ReplyDelete
  3. pak muja tu sempat ke idak nak bagi rules camni ye nick ... ha ha ... sengih dah tu ...

    ReplyDelete
  4. Demi cinta mungkin ada yang sanggup . heheh

    ReplyDelete
  5. hahah... yg no 9 tu terkezutt bacenye.. ayah muja buat cmtu x? hikhik..

    ReplyDelete
  6. follow blog twitter dan like fb cik anggur balik di http://inibelogcikanggur.blogspot.com terima kasih

    ReplyDelete
  7. Hahaha. Oke, copy link nak bagi kat Encik Mimpi. XD

    ReplyDelete
  8. kihkihkih..tengok nanti dah ade anak

    ReplyDelete

Terima kasih kerana tinggal komen di artikel ini. Komen yang mengandungi iklan dan provokasi akan dipadam oleh admin. Untuk tujuan promosi, iklan dan review produk, sila hubungi saya menerusi email nick87siriusblack@gmail.com.

Terima kasih.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.