8 Sebab Kenapa Lelaki Curang


Kenapa lelaki walaupun dah ada isteri cantik/awek comel tapi tak setia jugak? Nak tahu baca kat bawah ni.

1. Handsome
  • walaupun poket kosong dan takde duit asalkan ada rupa, saham tetap tinggi..awek mudah je jatuh hati.
2. Bosan
  • bila selalu bergaduh dan hubungan tak manis macam bercinta dulu, mulalah dia cari yang lain untuk isi kebosanan tu.
3. Kaya
  • lelaki yang kaya mudah untuk curang kerana dia rasa perempuan mudah dipujuk dengan kekayaannya.
4. Balas Dendam
  • mungkin sebab nak balas balik perbuatan pasangannya yang curang..fair and square katanya.
5. Queen Control
  • lelaki yang jadi mangsa queen control oleh pasangan dia kemungkinan untuk curang tu ada..sebab semua lelaki tak suka diperintah.
6. Cinta Lama
  • bila awek lama muncul kembali, pastu mulalah berhubung untuk ingat kisah cinta lama..maka berlakulah edisi curang.
7. Selekeh
  • imej adalah perkara yang penting bagi lelaki..pasangan yang selekeh menjadi faktor berlakunya curang.
8. Menyampah
  • mungkin sebab dah tak mampu lagi nak layan kerenah pasangan yang mengada-ngada, curang la penyelesaian baginya.
P/S : Hargailah pasangan anda sebaiknya ye :)
8 Sebab Kenapa Lelaki Curang 8 Sebab Kenapa Lelaki Curang Reviewed by Nick Nashram on 13:15:00 Rating: 5

14 comments:

  1. Setuju dengan semua point diatas... HAHAHA

    ReplyDelete
  2. Nak kena jaga semua ni. baru aman bahagia kan.

    ReplyDelete
  3. Sebab tu lelaki kaya takleh tersenarai dalam calon bakal suami. Heheh. Pasal suka sgt curang. Yg hensem sgt, poket kosong pun takleh gak. Hensem takleh beli kebahagiaan. :D

    ReplyDelete
  4. choiii sgt kan klu dpt laki perngai mcm tu >_<

    ReplyDelete
  5. selekeh? macam kena je ngan saya,,, abang jangan r curang,, :'(

    ReplyDelete
  6. harap2 my future xrase di queen controlkan..hihi.. yg kaya2 xde dalam senarai calon2..sederhana dh oke dh.. :)

    ReplyDelete
  7. bosan cari org lain ea? huhu.. sedih

    ReplyDelete
  8. Hargai pasangan yg ada sekarang dgn sebaiknya...wiwiiit

    ReplyDelete
  9. TERPULANG PADA NIAT..IMAN MESTI KUAT...

    ReplyDelete
  10. Hmm...parah ni...kena muhasabah diri ya untuk kaum-kaum Adam semua...

    ReplyDelete
  11. salam..ooohhh macam tu..patut la bf sy curang dengan sy hahhahaha :D gurau ::D

    sy ada nak tambah..Sunyi jugak salah satunya..sunyi bila berjauhan.. sy ambil dari pengalaman sendiri :)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana tinggal komen di artikel ini. Komen yang mengandungi iklan dan provokasi akan dipadam oleh admin. Untuk tujuan promosi, iklan dan review produk, sila hubungi saya menerusi email nick87siriusblack@gmail.com.

Terima kasih.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.