Selamat Hari Jadi Blogger Nick Nashram

Sometimes, we take for granted the things that most deserve our gratitude,
Sometimes, we never knew the true value of the moment until it's too late,
Say your blessings for every little thing because we never know when it will be taken back from us.
Be it your time, health and people around you.
Alhamdulillah,
Today I woke up. I am healthy. I am alive.
Happy Birthday to me.



WISH UNTUK HARI JADI TAHUN INI

1. Doa dimurahkan rezeki, panjang umur dan sihat selalu.
2. Doa semua pembaca blog ni sentiasa bawah rahmat Allah.
3. Moga trafik blog ini semakin meningkat.
4. Moga follower blog ini juga bertambah.
5. Mohon dapat terus jadi cikgu yang baik/disukai pelajar.
6. Mohon ada yang sponsor hadiah percutian sempena hari jadi.
7. Mohon ada orang belanja makan selama seminggu.
8. Mohon ada yang sudi bagi domain dan header free.
9. Mohon ramai-ramai klik iklan nuffnang..hehe
10. Yang terakhir sekali, nak buat confession. Well, I actually like N..and I hope that person reads this and she knows my existance :)

Terima kasih kepada yang sudi wish my birthday. Terima kasih kepada yang sudi bagi hadiah.  Umur bertambah lagi, rumah kata pergi, kubur kata mari. 27 dah tua eh :)


Selamat Hari Jadi Blogger Nick Nashram Selamat Hari Jadi Blogger Nick Nashram Reviewed by Nick Nashram on 17:14:00 Rating: 5

34 comments:

  1. Happy birthday! May Allah bless u :)

    ReplyDelete
  2. happy birthday nick nasram..!!!! dasyat wish 6 sampai 9 tuh. haha.. buat yang bernama n.... tu, ade orang admire awak. haha

    ReplyDelete
  3. Selamat hari jadi Sir Nick,dah makin tua dah tue,dah boleh jadi laki orang dah tu :)

    ReplyDelete
  4. Happy Besday.. Semoga Success....

    ReplyDelete
  5. SELAMAT ULANG TAHUN HARI KELAHIRAN NICK NASHRAM, DIDOAKAN SEMOGA SIHAT SEJAHTERA, PANJANG UMUR, MURAH REZEKI N BERBAHAGI SELALU...IN SYA ALLAH RAJIN JUGA MENABUNG NUFFNANGMU..

    ReplyDelete
  6. selamat hari lahir bro, semoga dipermudahkan segala urusan.

    ReplyDelete
  7. Selamat hari jadi...semoga dipanjangkan umur dan sukses selalu...

    aamiin

    ReplyDelete
  8. hari lahir ualls ke hari ni? selamat hari lahir ualls, alhamdulillah, semoga tercapai hajat hari lahir ini, XD

    ReplyDelete
  9. happy bday cikgu nick..semoga segala impian akan jadi kenyataan...amin.

    ReplyDelete
  10. happy birthday bro !! dengan ucapan bila nak kawin hahaha

    ReplyDelete
  11. Selamat ulang tahun.. Semoga sentiasa sihat dan berkati Allah swt.

    ReplyDelete
  12. selamat menyambut hari lahir ... semoga hidup dilimpahi barakah drp Allah ... aaamin .

    ReplyDelete
  13. Happy Birthday Bro Nick, may your wishes comes true

    ReplyDelete
  14. Happy birthday, bro :D Smoga wishes come true, esp #10! ;) xo in the air ;)

    ReplyDelete
  15. Byk wish...kikikiki
    Hapi besday to you....
    Hapi besday to you....

    ReplyDelete
  16. happy birthday Nick...wish u all the best...as a present..dh klik INTI & University of London :)

    ReplyDelete
  17. hope semua wish tercapai and gudluck for N. weewiiittt :P

    ReplyDelete
  18. Happy birthday nick :))

    ReplyDelete
  19. EPPy besday cikgu nick..acece..ni da xlma ni nk mkn nsi minyk..xpe2, kumpui byk2 aset dlu yer..pastu ley la pinang N tu hah..hehe..

    ReplyDelete
  20. wish happy birthday for 2x. eheee. si dia N, Inshallah dia baca kalau follower nick. =)

    ReplyDelete
  21. happy birthday.. may allah bless u.. smile always.. :)

    ReplyDelete
  22. Happy Birthday bro..semoga dipanjangkan umur dan diperkenaan semua doa diatas.. :D

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  23. appy bzday cikgu nick ; wish list no.6 tak menahan...

    ReplyDelete
  24. aminnnn...
    doakan sir nick panjang jodoh gak tahun ni..
    cepat la join club kami hahaha

    ReplyDelete
  25. Happy birthday cikgu :D

    ReplyDelete
  26. Happy belated birthday Nick...May Allah Bless you & tercapai cita-cita kat atas tu...

    ReplyDelete
  27. saya mampu bagi hadiah klik nuffnang sahaja hehe. btw, Happy Birthday Cikgu, moga panjang umur dan di jodohkan dengan N la yerr. hewhew xD

    ReplyDelete
  28. happy besday awak.. byknya wish. haha

    ReplyDelete
  29. Uuuu jelous2 kek secret recpi..N? Saya2 :)

    ReplyDelete
  30. Huh jelous2 kek secrer recpi.N?saya saya :)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana tinggal komen di artikel ini. Komen yang mengandungi iklan dan provokasi akan dipadam oleh admin. Untuk tujuan promosi, iklan dan review produk, sila hubungi saya menerusi email nick87siriusblack@gmail.com.

Terima kasih.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.