Khas Untuk Blogger : Cara Buat Duit Dengan Geniee Dan H12 Media

Sebelum ini ramai blogger yang bercerita tentang Geniee dan H12 Media.  Dah 2 tahun aku guna pengiklanan Nuffnang, tapi hasil tak setimpal pun. So, cuba beralih angin kepada Geniee dan H12 Media pulak. Nak tahu bagaimana cara nak buat duit dengan Geniee dan H12 Media, baca kat bawah.

CARA BUAT DUIT DENGAN GENIEE


1. Daftar blog anda disini : https://s.geniee.jp/ssp/v2/en/signup

2. Isikan semua maklumat yang diperlukan oleh pihak Geniee, kemudian dalam ruangan Notes (dalam kotak merah) masukkan kod 1945.

3. Klik confirm dan submit. Sekiranya blog anda melepasi segala syarat-syarat yang ditetapkan, satu email pemberitahuan bersama dengan kod iklan akan dihantar kepada anda menyatakan blog anda telah diapproved.

CARA BUAT DUIT DENGAN H12 MEDIA


1. Daftar blog anda disini : http://www.h12-media.com/pub/?ref=3471289

2. Bila selesai daftar, klik bahagian "Web Sites". Masukkan url blog anda seperti contoh di atas.

3.  Langkah 3 terpulang pada anda samada nak guna cara yang pertama atau kedua. Aku pilih cara yang pertama, sebab guna platform Blogspot. 

4. Copy kod meta di atas ke dalam blog anda, pastikan anda letakkan di ruangan meta blog anda, sama tempatnya di mana anda letakkan meta tag, meta keyword, dan sebagainya. 

5.  Klik pada kotak "I accept the rules of H12 Media about forbidden content types".

6. Klik Verify & Add to my account. Selesai. Anda hanya perlu menunggu email dari mereka yang menyatakan samada blog anda diterima atau tidak.

Semalam aku dah siap daftar..hari ni dah boleh masuk kod iklan. Selamat tinggal Nuffnang..selamat datang Geniee dan H12 Media :)

Khas Untuk Blogger : Cara Buat Duit Dengan Geniee Dan H12 Media Khas Untuk Blogger : Cara Buat Duit Dengan Geniee Dan H12 Media Reviewed by Nick Nashram on 10:57:00 Rating: 5

29 comments:

  1. rasa mcm syg lagi ah ke nuffnang hahaha!

    ReplyDelete
  2. cik akak pon nak join gak..hihi...

    ReplyDelete
  3. thanks bro . nak cuba gak ...

    ReplyDelete
  4. Nanti boleh buat post pasal earning kedua-duanya pulak.

    ReplyDelete
  5. aku pun nak try tapi ni kena guna paypal kan?

    ReplyDelete
  6. Thank....cik akak dah jumpa....letak je...mana tau permohonan cik akak diterima..haha

    ReplyDelete
  7. Dah 2kali terima e-mail dari geniee offer beriklan dgn mereka. Nampaknya ada yg dah mencuba... nanti update info, berbaloi ke tidak...ye

    ReplyDelete
  8. Menarik..nak cuba jugaklah..mana tau better than nuffnang ya...

    ReplyDelete
  9. wow.. menarik ni.. bolehlah N cuba nanti :D

    ReplyDelete
  10. bagus tu teacher,,kita jangan bagi muka kt syarikat yang menempel di blog kita bayarannya tiada,, kita jangan jadi blogger teraniaya :D

    ReplyDelete
  11. mcm best je.. patut la dah xnmpak iklan nuff

    ReplyDelete
  12. baru tahu nih. nuffnang pun sekarang dah slow. masa untuk berubah kehkehkeh

    ReplyDelete
  13. ramai blogger perkatakan tentang nie..nanti update yer cikgu perkembangannya

    Hari ini last untuk vote, Luangkan sedikit masa untuk vote blog acik yang tercalon bagi favorite lifestyle blog Cara vote di sini

    ReplyDelete
  14. Jangan lupa update earning nanti...hehe

    ReplyDelete
  15. Ganggu ke status nuffnang. Sy takmau status gelihati tu hilang. Byk dah nuff beri sumbangan. Sayang la plak

    ReplyDelete
  16. nick cari banner kod kat mana...tak tau nak cari kat mana...huhu

    ReplyDelete
  17. nak daftar tak reti la. hahaha

    ReplyDelete
  18. nak try juga tapi..nuffnang jejas tak??

    ReplyDelete
  19. Terbaiklah Nick. Semoga dapat untung share sikit. Hahahaha

    ZH Blogger

    ReplyDelete
  20. awak bahagian no 4 tu kurang paham

    ReplyDelete
  21. aku baru try h12..genie blum try lgi...

    ReplyDelete
  22. saya baru daftar.. nk letak meta tag kt mana ya?

    ReplyDelete
  23. kami dah daftar H12 tapi kena reject, kenapa? sedih, cuba cerita sikit, hihi XD

    ReplyDelete

Terima kasih kerana tinggal komen di artikel ini. Komen yang mengandungi iklan dan provokasi akan dipadam oleh admin. Untuk tujuan promosi, iklan dan review produk, sila hubungi saya menerusi email nick87siriusblack@gmail.com.

Terima kasih.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.