Contohi Lah Bro Ini



Agak-agak korang berani tak buat macam bro ni buat? Terus nak masuk meminang tu. Ustaz Azhar Idrus pun pernah cakap, kalau berkenan atau suka kat seseorang, tanya tuan punya badan terus. Jangan disimpan. Ok, saya respect bro, mohon tunjuk ajar :)

Contohi Lah Bro Ini Contohi Lah Bro Ini Reviewed by Nick Nashram on 21:35:00 Rating: 5

19 comments:

  1. mohon cikgu nashram contohi bro ini. kah3. kat komen lak tu kot ye pun nak approach. pm kan ada,, lahai,, -_-

    ReplyDelete
  2. kt page felixia yeap pun ada yg buat gini...hahaha...

    ReplyDelete
  3. gentlement punya olang .. terbaikk

    ReplyDelete
  4. hmm . mungkin berani . mungkin la.. ehe .nampak ayat mmg mcm berani .Tapi dunia maya , dunia fb ni bukan boleh caya sgt . Mohon perempuan2 jgn mudah sgt caya . eheh . =)

    ReplyDelete
  5. Betulkah berani namanya ni? Atau hanya satu perangkap atau penipuan?
    Kalau di media sosial...perkara sebegini tak boleh nak bersangka baik.

    ReplyDelete
  6. tudia aih ! kalo jd gerl tu, konfem rasa mcm err...err =P

    ReplyDelete
  7. hehe...gentleman habis ni

    ReplyDelete
  8. Hehee... Penulisan dan percakapan tu tak sama, bro. Bila kita baca, kita tak boleh detect orang tu memain ke tak. Sometimes people are being sarcastic, y'know.. Lgpun, dunia maya ni bukan blh percaya sgt. Even kat dunia nyata pun kita boleh sangsi apatah lagi dunia maya. Honestly kalau Vee yg terkena mcm ni confirm block terus lelaki ni then delete semua photo -,- Seram pulak.. Huhuhu. Kalau dah jodoh, block mcm mana pun confirm tertemu balik kan.. So no big deal nak block dia. Hahaha.

    Tanya pendapat ladies dulu, baru boleh tau laki ni dpt dicontohi ke tidak. Hahaha. Btw, this is just my point of view as a lady. Ladies yg lain mungkin rasa benda lain but this is what I think. Muehehe..

    ReplyDelete
  9. Berani.. tapi kau bleh percaya ke klu dlm fb tu

    ReplyDelete
  10. err..klu dlm lman sosial cmni..rsanya bukn gentleman ni..cm pelik jer..mmg idok ler..huhu..

    ReplyDelete
  11. wow....nick nk try ke... ada buruk baiknya.. tapi yelah jodoh itu ketentuanNya..

    ReplyDelete
  12. ok. silelah berbuat demikian sekarang. dan sertakan jawapan / keputusannye secepat mungkin.

    ReplyDelete
  13. setakat nak taip ayat camtu , sesapa pun berani kan . alam maya . sapa nak track . klu sekadar nak tunjuk jantan n nak dpt pujian , tak kemana pun . Klu saya , saya bo layan . kat maya nih mcm2 jenis spesis manusia ada ...

    ReplyDelete
  14. haha mohon berjumpa lalaki begini hehe

    ReplyDelete
  15. terbaikk. sekali sudah jadi isteri orang . hahaha.

    ReplyDelete
  16. Suka kat gambar cantik tu ke? hehe..tak cukup berani lagi buat mcm bro ni..mmg berani, respect!

    ReplyDelete

Terima kasih kerana tinggal komen di artikel ini. Komen yang mengandungi iklan dan provokasi akan dipadam oleh admin. Untuk tujuan promosi, iklan dan review produk, sila hubungi saya menerusi email nick87siriusblack@gmail.com.

Terima kasih.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.