2 Taktik Perempuan Nak Tarik Perhatian Pasangan

SITUASI PERTAMA : BUAT-BUAT MERAJUK

Bila korang bosan, orang dicari mestilah pasangan korang kan? Sekali dia reply macam ni, frust tak..so, buatlah taktik merajuk macam ni ye untuk nak dapat perhatian..konpem jadi punye.

SITUASI KEDUA : BUAT-BUAT SILAP HANTAR MESEJ

Kalau taktik merajuk tak jadi jugak, buat la taktik kotor sikit macam ni "salah hantar mesej". Gerenti 100% bf korang nak tau siapa la si Nick tu..padahal korang reka je pun..hehehe. Sure bf korang jealous dan terus hilang mood nak tengok game bola. Misi nak dapat perhatian berjaya :)

P/S : Jangan buat selalu ye..mana la tahu kot-kot ada pasangan yang cemburu tahap maksimun..tak pasal-pasal makan diri..risiko tanggung sendiri.

2 Taktik Perempuan Nak Tarik Perhatian Pasangan 2 Taktik Perempuan Nak Tarik Perhatian Pasangan Reviewed by Nick Nashram on 20:50:00 Rating: 5

21 comments:

  1. Hehe...mcm2 taktik yek :p

    ReplyDelete
  2. sekali pasangan cari yang lain, pasan muka..huhu

    ReplyDelete
  3. Yang first tu dah biasa...paaaham sgt. Yg second blum pernah dia buat lg. Mohon jgn :D

    ReplyDelete
  4. nie macam cerita betul je haha

    ReplyDelete
  5. Haha. Single lagi best lerhhh.. :p Wakakaka.. Nak msg sapa2 pun boleeee. Ni busy, tu ada. Hahahaha..

    ReplyDelete
  6. hahahahha, macam2 la...kalau tersalah timing ni, boleh bergaduh ni...hahaha

    ReplyDelete
  7. hehehehe suka mengata pmpn!

    ReplyDelete
  8. taktik berisiko tu...tp kena berani ambil risiko juga kan...

    ReplyDelete
  9. tapi kenapa nick ?? hahah

    ReplyDelete
  10. Yang no 2 tu high risk sikit haha

    ReplyDelete
  11. hahhaa... bleh plak camgituuu ;p takat ni belum penah nk buat...

    ReplyDelete
  12. alala..mcm cutije taktik kotor tu..haha! tu la, kna yg cmburu buta..mkn hati lar kna mrah pulk..kiki..ha! nick wat lgu ni jugak eh~~

    ReplyDelete
  13. Macam biasa je ya...nway sometimes it works..sometimes its not..he..he

    ReplyDelete
  14. nasib baik saya masih single. kalau tidak, lama suda buat situasi kedua tu. heeee

    ReplyDelete
  15. cemburu???

    Ade aku kesah?

    hakhakhak

    ReplyDelete

Terima kasih kerana tinggal komen di artikel ini. Komen yang mengandungi iklan dan provokasi akan dipadam oleh admin. Untuk tujuan promosi, iklan dan review produk, sila hubungi saya menerusi email nick87siriusblack@gmail.com.

Terima kasih.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.