Cerita Panas : Lagi Artis Baru Berbikini Di Bali


Cepat je korang bukak ye nak tahu cerita pasal artis ni..haha. Mana ada cerita pasal artis baru berbikini. Tapi sebab korang dah bukak entri ini, wajib baca entri yang penting ni. Walaupun niat korang nak tengok artis berbikini.

Kenapa Minum Air Penting?
1. Nak elak daripada buah pinggang rosak.
2. Nak hilang penat dan mengantuk.
3. Nak turunkan berat badan.
4. Nak elak daripada kena ulser.

Air tin elakkan minum sebab ada kes pesakit yang mati dijangkiti virus Leptospirosis. Virus ini terlekat pada tin minuman yang diminumnya, tanpa menggunakan gelas/cawan. Hasil test menunjukkan tin tersebut telah terkena (dijangkiti) urin tikus yang sudah mengering yang mengandung leptospira.

Bagaimana Nak Tahu Pengambilan Air Yang Cukup?
1. Jarang rasa dahaga
2. Warna urin jernih dan tiada warna
3. Kena minum sekurang-kurangnya 5 gelas sehari..tak cukup air boleh mati (water dehydration), terlebih air pun boleh mati jugak (water intoxication).

Air ni penting ye..even artis berbikini yang kat pantai pun kena minum air yang banyak :)

Cerita Panas : Lagi Artis Baru Berbikini Di Bali Cerita Panas : Lagi Artis Baru Berbikini Di Bali Reviewed by Nick Nashram on 12:03:00 Rating: 5

9 comments:

  1. artis berbikini di pantai lagi bnyk kena minum air sebab semua satu badan terdedah...lebih dehydrate :-)

    ReplyDelete
  2. haha, tajuk macam tak ada kena mengena dengan entri..thanks for sharing. aku selalu minum air mineral.

    ReplyDelete
  3. tadi baru baca pasal artis bercumbu dalam flight. rupanya entri nie lg HOT, hahaha =p

    ReplyDelete
  4. ahaha..tajuk takleh blah la Nik ni. nasib saya jenis tak peduli sangat tajuk sebab mmg akan buka blog nik hari2..

    ReplyDelete
  5. dasat benor tajuknya..alahai..2 la, tgh minum aiq msak lanie..hidung da mula rsa nk selsema..

    ReplyDelete
  6. ceh! suspen jer..rupanya nak kena minum air byk..

    ReplyDelete
  7. tajuk panas la.. haha. time panas memang berbotol2 air yg diminum

    ReplyDelete
  8. Amboiii tajuk. Kemain. Air penting untuk hidup sihat.

    ReplyDelete
  9. Adess.. dia punya tajuk sesuai sgt utk menarik kaki2 gosip nih...hahah

    ReplyDelete

Terima kasih kerana tinggal komen di artikel ini. Komen yang mengandungi iklan dan provokasi akan dipadam oleh admin. Untuk tujuan promosi, iklan dan review produk, sila hubungi saya menerusi email nick87siriusblack@gmail.com.

Terima kasih.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.