Dah 27 Tahun Rupanya Blogger Ini!


Masuk tahun 2014, rupanya dah 27 tahun umur aku. 2 tahun dah jadi blogger. 1 tahun dah jadi cikgu. Yang paling penting, masih lagi diberi peluang untuk bernafas..alhamdulillah.

AZAM UNTUK TAHUN 2014
1. Nak jadi cikgu yang tegas, garang tapi penyayang.
2. Nak cuba ubah gaya penulisan blog.
3. Nak eratkan lagi hubungan dengan blogger.
4. Nak letak iklan affiliate dalam blog.
5. Nak mula berjimat..2014 ni tahun BN--> barang naik.
6. Nak masak sendiri tiap-tiap malam.
7. Nak beli handphone baru :)

PENCAPAIAN BLOG SELAMA 2 TAHUN
1. Mempunyai pagerank 3.
2. Bilangan followers baru 15++
3. Mencapai lebih daripada 1 juta pageviews.
4. Pageviews dalam 4k sehari.
5. Masih lagi menggunakan domain blogspot..akan ditukar kepada com.

Minggu pertama persekolahan ni memang sibuk..minggu ni jugak minggu orientasi pelajar baru. Kalau jumpa cikgu ni, tegur-tegurlah ye..untung-untung dapat belanja..bonus pun dah nak masuk ni..hehe. Selamat tahun baru kepada semua. Share sikit azam korang untuk tahun baru.


Dah 27 Tahun Rupanya Blogger Ini! Dah 27 Tahun Rupanya Blogger Ini! Reviewed by Nick Nashram on 17:07:00 Rating: 5

25 comments:

  1. bila nak kawin ? ke dah kawin? hahaha

    ReplyDelete
  2. Semoga Azam tercapai nik. Happy New Year 2014 !!

    ReplyDelete
  3. sau azam 2014 nak masak sendiri tiap2 malam... tabik! haha.. semoga jadi cikgu yang memanhami anak2 murid..

    ReplyDelete
  4. wah cikgu muda bergaya ni...SELAMAT TAHUN BARU..Banyak azam blog yg dh tercapai walau beberapa hari blogging ya...tahniah..dh mula nk ke sekolah ya...bersekolah sepanjang hidup...

    ReplyDelete
  5. @Khai Artzfar


    ha'ah.. bila nak kawin? ke dah kawin? kalau dh kawin, bila nak ada anak sendiri? eh


    hehe

    ReplyDelete
  6. Baiknya cikgu ni. Ya, memang di awalpersekolahan sibuk sikit. Semoga lebih berjaya tahun 2014.

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah! banyak juga pencapain cikgu..tahniah..teruskan menulis..:)
    moga semua azam akan terlaksana..

    ReplyDelete
  8. Happy New Year bro. Awal bukak sek mmg sibuk... Jd persiapkan minda n fizikal lpas cuti panjang ni... Hehe

    ReplyDelete
  9. Assalammualikum...cikgu,

    Moga cita2 cikgu di tahun-tahun mendatang lagi sukses k.. terbaik cikgu... mselim3 selalu gak baca2 ilmu2 blog kat sini...

    mselim3

    ReplyDelete
  10. Nak msk sndri tiap malam? Mmmm...btul ke tu?

    ReplyDelete
  11. Hari berlalu pastinya usia meningkat. Semoga tercapai segala cita-cita dan azam ditahun 2014.

    ReplyDelete
  12. owh, cikgu rupanya, pencapaian yang membanggakan. Semoga apa yang dihajatkan tercapai.

    ReplyDelete
  13. selamat tahun baru :)
    Moga hajat tercapai dgn jaya :)

    ReplyDelete
  14. untonglaaa cikgu dpt bonusss huuuu

    ReplyDelete
  15. Cikgu tak turun KL pun..bila nak belanja makan ni? Hahaha

    Selamat tahun baru

    ReplyDelete
  16. Semoga tercapai semuanya tahun ni. =)

    ZH Blogger

    ReplyDelete
  17. Congrats & happy new year...semoga tercapai hajat di hati!!!

    ReplyDelete
  18. Selamat Tahun Baru cikguuuuu..! ;)
    Cikgu sekolah mana.?
    Sya pelajar lepasan SPM. Teringat pulak zaman persekolahan.
    Rinduu cikgu2, hee.

    Semoga azam cikgu utk tahun ini,akan tercapai. Aamiin. :)
    Jenguk blog sy sambil komen ye :)

    ReplyDelete
  19. selamat tahun baru ye nick..ni dah dapat bonus belanja2,hahaha
    just kidding ye. hopes apa yang ada kat wishlist tu tertunai

    ReplyDelete
  20. Sronok tak jadi teacher? Vee semenjak jadi kindy teacher rasa macam nak tukar haluan blajar to education field lah pulak.. Hihi

    ReplyDelete
  21. First time sampai sini melalui bloglist blogger Ainim..

    ReplyDelete
  22. BTW, good luck untuk azam baru..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana tinggal komen di artikel ini. Komen yang mengandungi iklan dan provokasi akan dipadam oleh admin. Untuk tujuan promosi, iklan dan review produk, sila hubungi saya menerusi email nick87siriusblack@gmail.com.

Terima kasih.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.