Beraya Di Perantauan Kali Yang Kedua


Disebabkan cuti hari raya aku tak diluluskan, terpaksa la beraya di perantauan. Bila dah kena raya kat tempat orang, so terpaksa la sediakan semua kuih raya sendiri. Kuih raya in the making kat atas tu..heheh

Esok dah nak raya..nak ambil kesempatan la nak ucapkan selamat hari raya aidiladha kepada pengunjung blog yang sederhana ni. Mohon ampun dan maaf sekiranya ada terkasar bahasa. Rajin-rajin la lepak kat blog ni :))  

 P/S : Nak duit raya hijau, beraya kat rumah aku di Johor ye.

Beraya Di Perantauan Kali Yang Kedua Beraya Di Perantauan Kali Yang Kedua Reviewed by Nick Nashram on 13:23:00 Rating: 5

21 comments:

  1. BUAT KUIH KE????
    rajinnyeee :D

    ReplyDelete
  2. alahai.. kesiannye bunyi. papepun, selamat hari raya aidiladha jugak..

    ReplyDelete
  3. kek x de ker bro ... klu berya kat batu pahat , sure boleh dpt rm ijo kat muao nih ... heh heh heh ... salam aidil adha ...

    ReplyDelete
  4. Terer nya buat kuih raya sendiri. Bentuk asikrim pulak tu..haha. Lain kali insyaallah boleh balik. Selamat hari raya aidiladha k..

    ReplyDelete
  5. raya haji pun ada kuih ye ? esok saya serbu rumah.. bg address ye.. hehehehe

    ReplyDelete
  6. Kesiannya dia. Saya tak apply cuti pun sebab takde nak kemana. Nak balik kampung pun takde sapa dah kat sana.

    By the way, nak sikit kuih raya.hehehe

    Selamat Hari Raya Nick :)

    ReplyDelete
  7. You can bake? Amazing. Semalam buat brownies pun tak menjadi. Wakakaka. Kalau suruh masak masak baru okay, ni baking, flips the table je lahh. Ahakk.. Selamat hari raya jua!! :)

    ReplyDelete
  8. peh bro.. cayala! bleh masuk masterchef da ni

    ReplyDelete
  9. raya haji pun kena ada kuih raya yee

    ReplyDelete
  10. johor yer ...jauh tu kan.

    ReplyDelete
  11. Salam Eidul Adha. Wah siap buat biskut raya lagi. Mesti meriah ni raya kat perantauan.hihi

    My recent post : Hadiah Daripada KLIPS

    ReplyDelete
  12. Sedih jer dengar, rajin ea buat kuih. Kat rumah sy pun tgh sibuk buat cheese tart.

    Selamat Hari Raya Aidiladha :)

    ReplyDelete
  13. nak duit rayaaaa!!! johor katne?? leh shin serbu

    ReplyDelete
  14. rajin gila buat kue raya..alang2 tu xnak ke pos kt sini..dok prantauan jugk nie..huhu..

    ReplyDelete
  15. uiks! biar btl cikgu buat biskut raya..hehe...
    apa pun Salam Aidil Adha cikgu...:)

    ReplyDelete
  16. bgus blh buat kuih sendiri. Mesti xsemeriah rumah sendiri.

    ReplyDelete
  17. raya haji x pandang kuih sgt
    sbb banyak rumah sediakan nasi dan sup daging ;)

    ReplyDelete
  18. Wah...jadi cikgu pun cuti raya tak diluluskan ke? heheheh :)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana tinggal komen di artikel ini. Komen yang mengandungi iklan dan provokasi akan dipadam oleh admin. Untuk tujuan promosi, iklan dan review produk, sila hubungi saya menerusi email nick87siriusblack@gmail.com.

Terima kasih.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.