To My Other Half - Puisi Ciptaan Dua Blogger


Poem ni actually ciptaan dua blogger..aku dengan blogger hana. Dan idea nak tulis poem ni datang dari dia..kreatif betul cikgu hana..nanti bagi idea lagi..huhu. Semalam dah ada syarikat rakaman telefon kata nak ambil poem ni nak buat lagu..ok, yang ni tipu je..hehehe. Kalau yang dah kahwin tu, camne eh korang dengan pasangan berjumpa?

P/S :  Those who are still single, don't worry because someone special you haven't met is out there for you. Yang dah ada pasangan tu, setia pada yang satu..jangan main kayu 2 3 dan 4..hehe


To My Other Half - Puisi Ciptaan Dua Blogger To My Other Half - Puisi Ciptaan Dua Blogger Reviewed by Nick Nashram on 20:57:00 Rating: 5

17 comments:

  1. Ok tajuk entri sama.huhu
    xpa2.. ok gak sama tu.hehe

    tq :)

    ReplyDelete
  2. sukanya saya dgn poem ni Nik. pandai juga ye create poem. kreatif betul anda berdua.

    ReplyDelete
  3. Hebat korang buat love poem ni. Hehe..

    ReplyDelete
  4. Maybe you, you or you...


    lepas nie dah boleh masuk dalam buku poems sekolah :)

    ReplyDelete
  5. Cayalah....tetiba rasa cam nk nangis baca...huhu

    ReplyDelete
  6. seriously..poem ni mmg best bait2 nye..ok la tu ada talent tlis poem kn..plg pnting mesej dlm poem ni..p/s pn best " don't worry because someone special you haven't met is out there for you..."..

    ReplyDelete
  7. setia pada yg satu.. InsyaAllah..

    Btw poem ni sweet.. sya memg takde talent nk tulis poem. tak reti

    ReplyDelete
  8. wow..
    terkelip2 mata anna nengoknyaaa...
    sangat kreatif :)

    ReplyDelete
  9. Hehe..lmanye xmai singgah sini..ho3! Bley share puisi tu? Hehe..

    ReplyDelete
  10. Nice poem...
    Akak dgn hubby dulu kawan yg kenalkan..kenal masa buat praktikal di sebuah agensi kerajaan...hehe:)

    ReplyDelete
  11. wow! I'm speechless. Good job!!

    ReplyDelete
  12. Wow! Hebatnya... I like it! Teringat ajar sajak utk tahun 6, subjek JAWI. Tergelak2 mengajar dorg sambil menadakannya. Lawak eh...
    Cari entri kisah perkenalan ngan suami akak tak jumpa le... dia nyorok tang mana ntah... haha

    ReplyDelete
  13. hehe...terbaik! interesting...good job guys! :-)

    ReplyDelete
  14. masa saya lihat bloglist , terkejut gak tgk tajuk entry sama . ingatkan segmen ... mungkin puisi ini adalah permulaan bagi satu perjalanan . teruskan kalau ia akan membawa kebaikan ... heh heh heh ... sesungguhnya , jika Allah berkehendak , maka berlakulah ia ...

    ReplyDelete
  15. boleh jd william shakespeare :)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana tinggal komen di artikel ini. Komen yang mengandungi iklan dan provokasi akan dipadam oleh admin. Untuk tujuan promosi, iklan dan review produk, sila hubungi saya menerusi email nick87siriusblack@gmail.com.

Terima kasih.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.