Kenaikan Gaji Baru 2013 Kakitangan Awam Pada Bulan Disember?



Sebelum ni, sekitar bulan Julai, semua kakitangan dan penjawat awam dah terima kenaikan gaji tahunan yang baru. Ramai yang tersengih termasuk la aku..hehehe. Tunggu dulu, berita gembira bukan setakat tu je. Ini kerana......

Berdasarkan maklumat yang diterima melalui salah seorang panel yang menjadi wakil bagi pihak Kementerian Pendidikan Malaysia (KPM) yang telah terlibat secara langsung dalam pelarasan gaji baru kakitangan awam kali ini memaklumkan akan ada berita gembira sekitar 3 bulan daripada sekarang di mana pengiraan untuk pelarasan gaji baru telah pun dijalankan dan dijangka akan mula dikuatkuasakan sekitar bulan 12 (Disember 2013) ataupun awal tahun 2014.Sumber.

Mintak-mintak la betul..jangan khabar angin je. Nak jugak belanja kawan-kawan blog ni pekena coconut shake..hehehe :)


Kenaikan Gaji Baru 2013 Kakitangan Awam Pada Bulan Disember? Kenaikan Gaji Baru 2013 Kakitangan Awam Pada Bulan Disember? Reviewed by Nick Nashram on 17:51:00 Rating: 5

19 comments:

  1. Nick Nashram nak belanja coconut shake.. dap erm... hehehehe =p

    ReplyDelete
  2. As salam..

    Serious ke ni? Kalau betul Alhamdulillah..kalau tidak, terima kasih sebab buat kami tersenyum sekejap..hik hik hik

    ReplyDelete
  3. nick kalau betol nie...jangan lupa belanja cik akak pok..hihi..

    ReplyDelete
  4. erm.. anggap je lah betul. hehe

    ReplyDelete
  5. Best laaaa org gomenn km yg swasta ni juga terukkkk uuhuhuuuhu redha je la

    ReplyDelete
  6. alamak... takkan coconut shake jer..?? hahaha

    kalau sungguhlah bagai dikata..
    rezeki lagi tahun ni..

    rezeki bertingkek-tingkek.. hahaha

    syukur.

    ReplyDelete
  7. bestlah penjawat awam lau betul.

    ReplyDelete
  8. aku jela tak senyum2..huhu

    ReplyDelete
  9. Aminnn..
    Nanti boleh laa merasa coconut shake, shake coconut dari tuna blog niee, hohohooo

    ReplyDelete
  10. lanje sye jalan2 naik vios g jonker walk pun dah cukup. taknak coconut shake :P

    ReplyDelete
  11. heh heh ... dah gatal jer tgn nih nak ambik balik hutang ...

    ReplyDelete
  12. Rezeki mencurah2 ya nick. Untung la. Saya ni bukan main susah nak dapat. Kerja swasta la katakan. =)

    ReplyDelete
  13. betul ke ni?
    hahaha excited pulak tetibe
    nnt kalau rajin tgklah blog noly ye
    www.nolyanna.blogspot.com

    ReplyDelete
  14. woooo... rezki2... jgn minyak naik lagi sudah... barang2 pun jgn naik patutnye... huhuhuh :(

    ReplyDelete
  15. I Hope Government Fair Enough 2 Give At Least 2 Increment,
    Imbuhan Tetap Perumahan
    Imbuhan Tetap Khidmat Awam
    Cola Di Naikan

    ReplyDelete

Terima kasih kerana tinggal komen di artikel ini. Komen yang mengandungi iklan dan provokasi akan dipadam oleh admin. Untuk tujuan promosi, iklan dan review produk, sila hubungi saya menerusi email nick87siriusblack@gmail.com.

Terima kasih.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.