Jumpa Blogger Ben Ashaari Di Pesta Buku PWTC



Hari sabtu lepak kat KL..sambil-sambil ke pesta buku kat PWTC. Tak sangka pulak masa pilih buku sambil usha awek, terserempak dengan Ben Ashaari. Memang tinggi dan tough orangnya. Segan pulak aku nak tegur. Lepas tu, jalan-jalan lagi jumpa pulak dengan pengacara TV 3, Ahmad Fedtri Yahya..nak tegur tapi nampak dia macam sibuk je.

Sape yang belum tengok movie Iron Man 3, cepat-cepat la tengok..cite tu memang awesome. Aku siap beli tiket 3D lagi. Tengok kat KLCC semalam rasa macam sekejap je. Sesat jugak nak cari jalan kat KL ni..aku memang fail kalau drive kereta malam-malam. Mujur la ada signboard..tapi kena jugak saman dengan kamera AES. Tunggu la surat saman sampai nanti. Katakan TIDAK pada kamera AES!

Jumpa Blogger Ben Ashaari Di Pesta Buku PWTC Jumpa Blogger Ben Ashaari Di Pesta Buku PWTC Reviewed by Nick Nashram on 19:45:00 Rating: 5

21 comments:

  1. lah kena AES jugak.. erm ape boleh buat

    ReplyDelete
  2. Hanya kerana nak usha awek, boleh nampak blogger femes Ben Ashaari ek, hehe.. nanti kalau TERjumpa lg tegur la beliau.. nak jgk tgk gambar korang sama2 :)

    ReplyDelete
  3. hahaha...teruja sangat kalau dapat jumpa abang ben kita tu...blogger femes katakan..hahaha...cik akak minat gak fetri yahya tu..tomel sangat sora dia..hihi

    ReplyDelete
  4. Ada gak pernah terjumpa fedtri masa pbakl yg lepas2, tp x tegur jugak..hehe

    ReplyDelete
  5. jelesnye, nak tengok iron man3 jugak :(

    ReplyDelete
  6. alaaa.. nak pg jgak pesta buku tu.. tapi malangnya.. jauh sangat laa.. -_-

    ReplyDelete
  7. wife ben ore klate. kalu ben kelik klate sopmo pakat turun jupo dio. nanti bleh la join :)

    ReplyDelete
  8. pusing2 KL takkan sesat punya, cuma cepat atau lambat je sampai ke destinasi..huhu

    ReplyDelete
  9. Lain kali jumpa orang yg di kenali, tegur...Bila tak bertegur, kan AES yang tegur. hehe. Tunggulah surat cinta sampai...

    ReplyDelete
  10. Beli buku pa kat bookfair?

    Ak pun tunggu surat cinta AES, kena sebijik kat lebuhrya baru ni,huhu

    ReplyDelete
  11. AES oh AES...ape boleh buat,nasib badan..redha jelaa..hehe..

    ReplyDelete
  12. Lol...asal tak cakap nak turun KL..kalo tak boleh gak jumpa. Banyak beli buku?

    ReplyDelete
  13. pangkah la parti dotdotdot #manifesto cakap hapuskan AES...lalala

    ReplyDelete
  14. wah, mesti best kan dapat tengok dia dekat2..

    ReplyDelete
  15. assalamualaikum ... AES ? ... hahahaaa . mcm akak saya jer . sdg seronok memandu tetiba ada cahaya dr AES ... alamak ! ni keta aku ker keta depan ... maka saya kata , doa jer la keta depan yg kena ... heheheee

    ReplyDelete
  16. erm...kena bayar. nasib baik kt utara takda kamera tu. fuhhh

    ReplyDelete
  17. sila siapkan duit untuk bayar saman tersebut haha

    ReplyDelete
  18. simpan untuk bayar denda ye...

    ReplyDelete
  19. Ironman 3 mcm tak berapa best jer. Stark x manly... tak ske.
    tak ckp sarcastic.
    :)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana tinggal komen di artikel ini. Komen yang mengandungi iklan dan provokasi akan dipadam oleh admin. Untuk tujuan promosi, iklan dan review produk, sila hubungi saya menerusi email nick87siriusblack@gmail.com.

Terima kasih.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.