Wanita Suka Lelaki Berkulit Gelap Atau Cerah?


Pernah tak bila korang berjalan dan terjumpa dengan perempuan atau lelaki yang berkulit putih, korang rasa rendah diri? Jangan malu ye..aku pun rasa camtu jugak..hehehe. So, aku balik search kat google dan terjumpa kajian sekumpulan saintis di sebuah universiti di Toronto, Kanada yang diketuai pakar sosiologi, Dr Shyon Baumann, yang mendapati lelaki berkulit hitam atau gelap dianggap seksi dan disukai wanita. Macam tak percaya je..

SEBAB KENAPA WANITA SUKA LELAKI KULIT GELAP

  • lelaki berkulit gelap rajin bekerja.  
  • lelaki berkulit gelap nampak macho bila jalan berdua.  
  • lelaki berkulit gelap kurang masalah jerawat.  
  • lelaki berkulit gelap nampak matang dan sasa.  
  • suka lelaki kulit gelap sebab boyfriend dia pun kulit gelap..hehehe

SEBAB KENAPA WANITA SUKA LELAKI KULIT CERAH

  • lelaki kulit cerah hensem.
  • lelaki kulit cerah bersih. 
  • kahwin dengan lelaki kulit cerah nanti nanti dapat anak yang kulit cerah jugak.  
  • lelaki kulit cerah sama macam dengan mamat korea.  
  • saya kulit cerah..kahwin nanti baru la nampak macam pinang dibelah dua.

Kena pilih pasangan berdasarkan warna kulit ke? Ada yang kata tak kisah. janji sedap mata memandang. Kalau hati dah suke nak buat camne. So, korang pilih yang cerah, yang gelap atau sawo matang?

Wanita Suka Lelaki Berkulit Gelap Atau Cerah? Wanita Suka Lelaki Berkulit Gelap Atau Cerah? Reviewed by Nick Nashram on 13:57:00 Rating: 5

46 comments:

  1. tak pernah memilih pun. yang penting hati.cewwaaahhh!

    ReplyDelete
  2. salam...artikal yang menarik...hahaha...kalau nak pilih warna kulit nie nick...mungkin payah kot...warna kulit tak ade syarat perkahwinan dalam Islam...so sweetyz pilihlah mengikut syariat Islam...hihihi...

    ReplyDelete
  3. tak kisah asalkn dpt pimpin ke syurga hikhik hokkk

    ReplyDelete
  4. Sejujurnya saya suka yang kulit cerah sbb nak sama ngan arwah abah yg memang macam org cina. tp kalo Allah takdirkan dengan orang kulit gelap, saya terima asalkan dia boleh terima saya seadanya.

    ReplyDelete
  5. cerah x cerah yg penting hensem! hahahahaa...

    ReplyDelete
  6. tak kisah punn..gelap atau cerah asalkan masing2 terima seadanya.. cewaahhhh ! haha

    ReplyDelete
  7. Satu lagi sebab perempuan suka lelaki kulit gelap : sebab dye pun gelap jugak.. hehe

    ReplyDelete
  8. aku tak cerah tk gelap cemana pulak ni..haa

    ReplyDelete
  9. belum terpikir lagi nak cerah or gelap.cuma terpikir yg cerah itu berjaya yang gelap itu gagal . hehehe XD

    ReplyDelete
  10. takda pun nak pilih ikut warna kulit. hahaha yang sedap mata memandang sahaja :)

    ReplyDelete
  11. kalau la pempuan dijadikan untuk suke laki yag hensem2 n putih je, yang gelap2 lak sape yang nak. tu sebab ade variety dlm taste..

    taste manusia adalah sangat subjektif :)

    ReplyDelete
  12. hahaha.. biasa je x pndang kulit pon..
    yg penting hati

    ReplyDelete
  13. mana2 ja.. tapi xnak yang cerah sangat. kalau gelap xkisah gelap tahap mana pun.hehe

    ReplyDelete
  14. aku pilih yg putih kemerah-merahan @ kuning langsat je.ok la dgn iklim khatulistiwa kita kan? huhu

    *betullah,yg penting hati.kalau putih melepak mcn sekalipun tp hati hitam xguna jgk kan, bro...

    ReplyDelete
  15. haxhax...
    lagi 1..kalau bf kulit cerah t kite jelez plak kalau dielagi putih dr kite

    ReplyDelete
  16. warna kulit tak penting, yg penting hati ma... huhu..btw, nice entri

    ReplyDelete
  17. mane2 je..semua same,yg penting hati.. :)

    ReplyDelete
  18. x kisahla mne2 warna kulit pn jnji syg kite :)

    ReplyDelete
  19. nak tgk jwpn dri dorg ja..haha

    ReplyDelete
  20. ayat last tang kulit cerah tu yg xleh blah!hahahaha

    ReplyDelete
  21. Aku tak baca berkulit cerah..sebab aku gelap sawo matang..hehehehe
    tapi bab matang dan sasa ....aku sokong 100%!!!

    ReplyDelete
  22. kena tanya wanita nih
    hehehe

    ReplyDelete
  23. eyna suke lelaki cerah...sbb eyna da gelap2 gitu..huhu..nti dapat anak leh belang2...hahahaaa....xde la....kalau boleh mmg nk lelaki y kulit cerah..sbb taste eyna da mmg cm tu kot........

    ReplyDelete
  24. haha.. suka kulit cerah jugak.. ;)

    ReplyDelete
  25. salam bro
    Yg penting ati mau baik.

    ReplyDelete
  26. ish tak terfikir plak.. atas nasib la org yg kite suka tu kulit cerah :)

    ReplyDelete
  27. hehe berkulit gelap ni nmpak macho :D

    ReplyDelete
  28. melawat bro nick di pg minggu

    ReplyDelete
  29. suka yg sedang2..hehe...x gelap, x cerah sangat...hehehe

    ReplyDelete
  30. Xkisahla kn gelap ke cerah..y pnting setia jujur ikhlas...ngehngeh...eh!org da berkawen pun sibuk nk komen kn..hehe...better yg agk gelap..heee......

    ReplyDelete
  31. minat lelaki yg sawo matang kot. tak kesah lah jnji hati mau baik dan sedap mata memandang :)

    ReplyDelete
  32. suke laki gelap sbb nampak mcm SRK sket... hahahaha

    ReplyDelete
  33. ohhhh...saya matang dan sasa nampaknya...Kih Kih Kih

    ReplyDelete
  34. actually tak kesah pun.. tpi seriously, llki yang hitam mnis tu nmak sksi brbnding yng kulit crah.. hahaha

    ReplyDelete
  35. ah!!hensem xmnjamin kebahagiaan..laki hensem ssh nk jg..ggrrrr...

    ReplyDelete
  36. Fie suka yang sawo matang, tak nak yang putih sangat dari fie sebab fie tak putih mana. Tak nak yang hitam sangat sebab nanti anak hitam. Hahhaha. jahatnya

    ReplyDelete
  37. x kisah hitam ke putih ke coklat ke..
    jnji hati ikhlas nk kt sya..
    bertanggungjwb..
    didikan agma yg ckup..

    ReplyDelete
  38. anna x kisah asalkan dia jujur dh ler..

    ReplyDelete
  39. nk mcm farizal marlias..hahhahaa:P

    ReplyDelete
  40. kalau ditanya, yuyu lagi suka lelaki yang sawo matang.. tak suka sgt lelaki putih.. ihihi..

    ReplyDelete
  41. dah tentu la nak yg cerah HAHAHAHA :P

    ReplyDelete
  42. sy suka yg sawo matang atau hitam manis..xsuka cerah sgt atau gelap sgt...bukan memilih tp itu taste sy..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana tinggal komen di artikel ini. Komen yang mengandungi iklan dan provokasi akan dipadam oleh admin. Untuk tujuan promosi, iklan dan review produk, sila hubungi saya menerusi email nick87siriusblack@gmail.com.

Terima kasih.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.