Top 15 Blogger Peramah Blog Nick Nashram Part 1


Bulan Januari 2013 rasanya sedikit je entri yang aku publish..even sedikit tapi masih ada lagi pembaca blog aku yang sudi datang dan komen. Nak belanja korang makan jauh..hehehe. So, sebagai tanda terima kasih, aku nak bagi award "Blogger Peramah" la kat korang.
 
Senarai 15 Blogger Peramah Januari 2013 :

Blogger Cantik & Hensem


1. Maisarah Azmi  : http://www.sararose.my/
2. Lyeen De Syifa : http://dewisyifaindehouse.blogspot.com/
3. Izzah Azizah     : http://watakutama.blogspot.com/
4. Nia Nadiya        : http://ceritasinia.blogspot.com/
5. Fifie                   : http://fifiesazuki.blogspot.com/
6. Ainim Suju         : http://ainimrashihah.blogspot.com/
7. Nurul Filzah       : http://sayaeesya.blogspot.com/
8. Cheida               : http://nurcheda88.blogspot.com/
9. Leeza                : http://www.santaileeza.com/
10. Hana Hadi       : http://onitsukahana.blogspot.com/
11. Najihahfara      : http://najihahfara.blogspot.com/
12. Intanfirdaus     : http://diarihatiku247.blogspot.com/
13. The Malay Male : http://delarocha82.blogspot.com/
14. Anak Pak Muin  : http://ian088.blogspot.com/
15. Hazwan Hairy    : http://www.hazwanhairy.com/

Terima kasih atas sokongan anda yang memberi komen yang menarik, berkongsi pendapat dan terima kasih juga kepada yang pernah membaca serta singgah di blog ini. Kepada blogger cantik dan blogger hensem kat atas tu, sila bagi bagi alamat fb/mesej kat fb aku sebab nak bagi hadiah top up :)

P/S : Kepada yang takde dalam senarai kat atas tu, jangan bimbang..korang berada dalam list blogger peramah part 2. 

Top 15 Blogger Peramah Blog Nick Nashram Part 1 Top 15 Blogger Peramah Blog Nick Nashram Part 1 Reviewed by Nick Nashram on 13:49:00 Rating: 5

41 comments:

  1. Waaaa, ada award lagi tuu :O

    ReplyDelete
  2. ramainya aweks2 heeee

    tahnia buat mereka..

    ReplyDelete
  3. knape blog the malay male link dia blog leeza

    ReplyDelete
  4. err....mcm salah je link untuk malaymale tu.. hehe

    ReplyDelete
  5. hahha.. congrats la mereka2 yg termasuk dalam list.. :)

    ReplyDelete
  6. @the malay male
    hahah..sorry bro,kesilapan teknikal.sila bg alamat fb.

    ReplyDelete
  7. tenkiu awok. hihi. bila nk buat gathering ni. jumpa realiti mesti havoc

    ReplyDelete
  8. wah... tahniah semuanya... ramai peminat nick rupanya.. hehe

    ReplyDelete
  9. eh..eh...url blog lyeen ada kat sini..ahhaha...insyaallah nick...sama2 mmemajukan dunia blogging..ehhe

    ni link fn sy..:)

    https://www.facebook.com/pages/Cik-Lyeen-Blogspot-Com/150027825070094?ref=hl

    or

    https://www.facebook.com/arlyeen.ownnee

    ReplyDelete
  10. dah lama gler tak main award2 ni..ingat zaman mula2 join blog dulu masa taun 2009 n 2010...
    bagus...menghargai pembaca blog.. :)

    ReplyDelete
  11. yahuuu yabedal budu!! kak intan dapat award! heheheh..tq nick! tqvm! x sangka nih..adeh

    ReplyDelete
  12. wahhhhh ! mekasih nik sebab bagi award macam nie. kalau boleh nak trofi sekali. dah bagi betis nak peha pulak kiteww ! ihikss ! btw, thankk youuuu so muchhhh !!!

    ReplyDelete
  13. hihi...banyak kawan lagi best nick...

    ReplyDelete
  14. wah, siap ada award lagi.. tahniah2 buat mereka.. :D

    ReplyDelete
  15. Kenal beberapa saja tapi mmg peramah yg kenal tu..

    By: djdanchef
    (djdanchef.blogspot.com)

    ReplyDelete
  16. wahh,, untung nyee~ congrats to all! :D

    ReplyDelete
  17. wah num 2 memang peramah :) hehehe tahniah kepada semua, ternyata dominasi oleh wanita yang tersangat rajin bw :)

    ReplyDelete
  18. waahhh terima kasih. betul ka yang 2up tu?

    ReplyDelete
  19. Yeayyy fie ada. Aummm. Thanks Nick.

    ReplyDelete
  20. wohohoho!!nia no 4!!hahaha..thanx abg nick yg hensem lagi baek hati..nnti kita mesti singgha lagi..:)

    ReplyDelete
  21. eh, ade name aku..haha..tq bro..

    ReplyDelete
  22. alahai..br discover ur blog la encik nick..make sure i'm in part2 ok..hihi.. follow my blog pls;-)..thnks

    ReplyDelete
  23. huhuhuhu.. over peramah kadang2..

    ReplyDelete
  24. Bestnye dapat award..nak jugaaakkk huhuhu

    ReplyDelete
  25. Are u sure thats is my blog?.. Hahahaha speking plok gan cikgu hihi masih cikgu... Terharuu biruu niii wakakaka

    ReplyDelete
  26. Tahniah pd yg menang..hehe
    peminat2 cikgu tu...
    hikhik..agak2 nama akak ada tak?? haha:p

    ReplyDelete
  27. Salam Nick.. Saya tersenarai..berbunga hati.senyum lebar ni..hahaha.

    BTW, thanks kerana update entri2 yang menarik. Since saya discovered blog nick tahun lepas masa cari info kesihatan..terus suka blog nick. entri menarik dan banyak info. Thanks ye..

    https://www.facebook.com/nuranimrashid ni FB saya.. Thanks Nick :)

    ReplyDelete
  28. Eh eh...dpt award....ha lps ni diorg blh col pakwe makwe berjam berjam..dpt topup free..hehe

    ReplyDelete
  29. yeah zaaaa leeza tersenarai. mekasih awk...........

    ReplyDelete
  30. xsangka tempat first..buat masa sekarang blog sararose xleyh bukak.. ade masalah sikit..thanks.. nie address fb :
    http://www.facebook.com/maisarah.azmi.54

    ReplyDelete
  31. ye ke,,saya ni baru nak discover tentang blog..bley bagi cadangan cne nak tmbh follower,,serius sy memang pemalu kalo nk publish blog saya kat orang len,, x pasal lari tajuk.sorry ^__^

    ReplyDelete
  32. fuyooo. murah hati seyh admin. anyway, tahniah2. :)

    ReplyDelete
  33. ehhhh no 15 tu..haha...alamak terkesima sekejap..terima kasih bro..bru dpt bca ni >_<

    ReplyDelete
  34. Wah, so hebat lah, boleh siap buat award2 camni ye.. selamat maju jaya Sir. :)

    ReplyDelete
  35. eh...ad anugerah..hihihi...best gak ni..anugerah len ada tak? :p

    ReplyDelete
  36. awesome..boleh terjah la diorg neh semua.. :)

    ReplyDelete
  37. Tahniah pada top blogger..

    singgah-2 nanti

    ReplyDelete

Terima kasih kerana tinggal komen di artikel ini. Komen yang mengandungi iklan dan provokasi akan dipadam oleh admin. Untuk tujuan promosi, iklan dan review produk, sila hubungi saya menerusi email nick87siriusblack@gmail.com.

Terima kasih.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.