Review Blogger Hensem Blog Nick Nashram Part 1

Sebelum ni aku dah janji akan buat review tentang blogger hensem. So, untuk Review Blogger Hensem Blog Nick Nashram Part 1, aku dah pilih beberapa orang blogger lelaki dan calon-calonnya adalah :



Nama Blogger
Eedi Aziz


Review : Merupakan seorang blogger baru dan berasal dari Kota Bharu, Kelantan. Orangnya memang segak dan mesra..sekali tengok macam Bront Palarae :). Blog Eedi Aziz diberi nama Pengemis Cinta dan apa yang menarik tentang blognya ialah mengenai pengalamannya berada di Kota London. Kalau korang nak tahu macam mana suka duka seorang "pengemis cinta" mengembara ke Kota London, apa kata korang terjah dan follow blog Eedi Aziz ramai-ramai.



Nama Blogger
Hafiz Hafizol


Review : Mula berkecimpung dalam dunia blog sejak tahun 2010 lagi dan merupakan student UKM. Banyak entri-entri yang menarik disajikan kepada pembaca dalam blognya Bukan Sekadar Rupa. Design blognya juga agak menarik. Kepada pencinta durian crepe kat luar, boleh la share story korang dalam blog sebab Hafiz pun suka makan durian crepe jugak..heheh. Nak tahu camne nak order durian crepe yang sedap, follow dan baca entri dalam blognya.



Nama Blogger 
Izwan 

Review : Seorang blogger yang baru dan salah seorang pengomen tegar blog Nick Nashram. Apa yang menarik, blog Izwan telah mengalami perubahan dari segi template blog yang menarik dan mesra pembaca. Macam-macam entri yang ditulis oleh blogger Izwan yang macho ni. Sembang sini je tak jadi..apa kata korang serbu dan follow blognya untuk kenal dengan lebih lanjut. Tak kenal maka tak cinta kan..




Nama Blogger
Azham


Review : Blogger yang sama profession macam aku. Berasal dari Kedah dan study di UPM-IPBA dalam course TESL, sama macam aku jugak..heheh. Semua entri yang ditulis oleh Azham adalah dalam bahasa inggeris..memang sangat-sangat menarik untuk dibaca. Kalau korang nak belajar atau improve level proficiency bahasa inggeris korang, boleh la mintak tunjuk ajar daripada bakal cikgu yang hensem ni. Jangan lupa singgah dan follow blog Azham ye.


P/S : Review untuk Blogger Cantik Part 2 dan Blogger Hensem Part 2 akan menyusul kemudian..stay tunned :)

Review Blogger Hensem Blog Nick Nashram Part 1 Review Blogger Hensem Blog Nick Nashram Part 1 Reviewed by Nick Nashram on 17:45:00 Rating: 5

24 comments:

  1. rajin kamu buat review blog.bila turn akak pulak ye?hehe#tak malu betul mintak org review blog yg cacamarba itu

    ReplyDelete
  2. ganteng2 sumanyer..hik3..

    ReplyDelete
  3. wahh my blog bila plk ..gurau jer

    ReplyDelete
  4. bestnya dpt review mcm ni. InsyaAllah satu hari nanti sy akan dpt peluang sebegini...

    ReplyDelete
  5. wah..blogger hebat2 semua nie..nak tengok blog diorang la

    ReplyDelete
  6. izwan dah kenal. yang lain2 belum.hehe

    p/s : result kissm

    http://apps.moe.gov.my/smg/05/050002/cari-keputusan.cfm

    ReplyDelete
  7. okay, nak g mengorat sana kejap :D

    ReplyDelete
  8. Yeah tak sangka kawan i tercalon as Handsome blogger :) Azham

    ReplyDelete
  9. Eedi Aziz tu aku baru kenal bos.
    thanks.

    ReplyDelete
  10. ok aku nak ngorat kejap haha

    ReplyDelete
  11. untunglah mereka yg handsome..ahaks!hahaha...:D

    p/s: lyeen buat PBS first dekat Sabah..best sbb teruja..ahaha..sem depan masuk sem 3..lama lg nak habis..uwaaa..T_T

    ReplyDelete
  12. Yang first je yang fie kenal. Huhu tapi takpe lepas nie nak terjah

    ReplyDelete
  13. wah,wah,wah..hot guy ni..wajib menjenguk dorang ni.ahaha

    ReplyDelete
  14. okay dah terjah blog dorang..cari member..haha

    ReplyDelete
  15. wahhhh...kena terjah nampaknya ni heee

    ReplyDelete
  16. Patut follower aku bertambah . Blogger hebat review rupanya.. Thanks... :)


    Takde la hensem mana pun jika dibandingkan yg lain tu.. haha

    ReplyDelete
  17. Pasal mss fusion tu.
    ada work out, tapi kat rumah jelah, ada dumbell je.

    macam mana nak kasi workout kita tu effective ye?

    aku tak tahu sangat benonye.

    macam mana nak kasi effective ye?
    pastu ada kesan tak minum mass fusion ni, maksudnya,dari segi kesihatan.

    ReplyDelete
  18. Eh, Tuan blog ni pun hensem jgk sebenarnye... apsal ayat mcm membodek ni? haha :P

    ReplyDelete
  19. thanks bro...disebabkn review ni...trafik... melambung walau masih muda umurnya.....yg xtahan tu...Bront Palarae.....xde la....ni EEdi....pd semua blogger2 yg sudi bertandang ke ladang "PEngemis Cinta"...thanks banyak2....salam blogger bt semua...

    ReplyDelete
  20. ala nak juga direview blog pinggitan Etuza ni...best kat sini..kena rajin ni ..)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana tinggal komen di artikel ini. Komen yang mengandungi iklan dan provokasi akan dipadam oleh admin. Untuk tujuan promosi, iklan dan review produk, sila hubungi saya menerusi email nick87siriusblack@gmail.com.

Terima kasih.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.