Review Blogger Cantik Blog Nick Nashram Part 1

Nama Blogger : Aslvie Adam

Review : Seorang blogger baru yang cantik dan telah berstatus isteri dan ibu. Kalau korang masuk blog Aslvie Adam, jangan ingat musim luruh pulak sebab nampak bunga-bunga berguguran :) Orangnya agak peramah dan selalu jugak komen kat blog aku. Kepada yang belum jadi follower blog Aslvie Adam, apa kata ramai-ramai terjah blog dia.

Nama Blogger : Eva
( http://www.evaromina.com/ )

Review : Salah seorang blogger cantik yang berasal dari Sarawak. Apa yang menarik tentang blog Eva ialah konsep blognya iaitu hitam putih. Pembaca masuk tengok pun sejuk je mata memandang. Entri yang disajikan jugak santai. Dengan kerjanya sebagai cikgu, memang Eva seorang yang friendly. Satu lagi, kalau korang minat dengan kucing, boleh la terjah ke blognya untuk share story.

Nama Blogger : Hazanis
( http://hazanis.blogspot.com/ )

Review : Blogger yang cantik dan asal sama negeri dengan aku iaitu Kelantan. Masih lagi berstatus student. Hazanis lebih suka membahasakan dirinya Mek Chah..heheh. Blog Mek Chah memang menarik..masuk je tengok header blog dia konpem korang ternganga. Siap ada salji lagi yang turun. Mek Chah baru je sambut birthday dia yang ke 23. Nak kenal Mek Chah lebih lanjut, jom lepak ke blog dia.



Nama Blogger : Nia Nadiya
( http://ceritasinia.blogspot.com/ )

Review : Sorang lagi follower blog aku yang cantik dan selalu komen kat blog ni. Aku suka singgah blog Nia sebab rasa tenang je bila masuk ke blognya dan dihidangkan dengan entri-entri yang menarik untuk dibaca. Macam-macam entri ada. So, kalau korang belum jadi follower blog Nia, jangan la segan ye singgah ke blog dia.

P/S : Kepada blogger yang belum sempat direview, jangan risau sebab ada lagi review untuk part 2 :)
 


Review Blogger Cantik Blog Nick Nashram Part 1 Review Blogger Cantik Blog Nick Nashram Part 1 Reviewed by Nick Nashram on 00:46:00 Rating: 5

25 comments:

  1. Mereka-mereka nie mmg super gojes.

    ReplyDelete
  2. Blogger kacak x de ke ? Nanti masukkan blog aku kalau ade... hakahaka..

    ReplyDelete
  3. Yg 1st tu mmg cntik sgt. Serius ... Dan sgt terkejut sbb status ibu!! Apa petua tu erk.

    ReplyDelete
  4. Yang blogger no 1 tu memang cantik sungguh la bro nick. hehe

    ReplyDelete
  5. hamboii, siap ada review blogger cantik lagi ya. haha. tapi memang semua blogger nih cantik. hihi

    ReplyDelete
  6. seriyes smua sangat cantik. ^^

    ReplyDelete
  7. @hafiz hafizol
    hahah..takde masalah bro.pasni akan keluar pulak review untuk blogger kacak.

    ReplyDelete
  8. emm mmg lawa tuan punya blog itu.cuma...ada malware la pulak.huhu

    ReplyDelete
  9. cantik dan comel mereka ni... tahniah

    ReplyDelete
  10. wow santek2 semua....lps ni review la pulak blogger kacak lak..kih kih

    ReplyDelete
  11. waaa...cantik2 semuanya...subhanallah!!!! =)

    ReplyDelete
  12. semua segak-segak..nak pi terjah sat..:P

    ReplyDelete
  13. ptt la traffic hri ni lain mcm je. rupanya dr blog nik. thanks. :))

    ReplyDelete
  14. @cik viva..sy dpt email mngatakn blog saya de malware..now dh xde..saya dh buang..spela penternak virus tu..no worries ok..penyakit da pulih takkan berjangkit..pada korang becarefull ok..actually malware blog saya dtg dari pengunjung blog yang dikenali..may b dia pun xsedar blog dia de malware..n thnk u so much pada nick secara xlngsung promote my blog..traffic pun mmng debom sejak sejak ni..hehe...

    ReplyDelete
  15. Ini semua yang top top dah famous. Inspiration.

    ReplyDelete
  16. perghh ingatkan sapa haha terkejut.. patutlah follower tba2 naik semcm haha terima kaseh utk post ni :)

    ReplyDelete
  17. wahhh!!*gosok mata.. betol ke ada nama nia nadiya di situ.ahaks!!
    terharu giler neh..thanx nick!!:)

    ReplyDelete
  18. aslvie tu sgt cantik.. ;)

    ReplyDelete
  19. comel lote belako...yg pertama tu pernah ku jumpa rasanya...mmg cantik.....anaknya pun comel2 adam n elvie...

    ReplyDelete
  20. huuu semua nya lawa dah jadi ibu...

    ReplyDelete

Terima kasih kerana tinggal komen di artikel ini. Komen yang mengandungi iklan dan provokasi akan dipadam oleh admin. Untuk tujuan promosi, iklan dan review produk, sila hubungi saya menerusi email nick87siriusblack@gmail.com.

Terima kasih.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.