Jumpa Blogger Cantik Masa Temuduga SPP

Alhamdulillah, temuduga SPP dah habis.Sebab interview punya pasal study sakan 5 hari. Dan 5 hari jugak blog ni tak diupdate dengan entri baru. Soalan yang ditanya lebih kepada isu semasa macam berapa kali majlis raja-raja bersidang, semalam kat tv ada berita pasal apa, budget 2013 untuk pendidikan berapa, siapa yang dipertuan agong yang ketiga, dasar pandang ke timur dan macam-macam isu lagi la.  

Dan soalan yang paling lawak sekali bila panel tanya buaya di negeri mana kat Malaysia ni paling besar dan nama apa..hahaha..cuba korang jawab.


Masa interview tadi jugak ada jumpa beberapa orang blogger kat IPG KB. Antaranya ialah blogger Evagurl Izma. Izma ni cikgu TESL dan mengajar kat Sabah sekarang ni. Kalau korang nak kenal dengan blogger Izma, jadi la follower blog dia ye. Baru jumpa sorang follower blog aku..ada 700+ lagi nak jumpa. Bila korang nak buat reunion ni :)

P/S : Sape tau kalau laptop rosak motherboard, better repair atau beli yang baru?
 
Jumpa Blogger Cantik Masa Temuduga SPP Jumpa Blogger Cantik Masa Temuduga SPP Reviewed by Nick Nashram on 14:23:00 Rating: 5

28 comments:

  1. yeah, dah kenal kak evagurl nie masa iftar hari tu. mmg cantik. :)

    ReplyDelete
  2. Tunggu kita habes SPM .. heheeh :)

    ReplyDelete
  3. ko hndle lah msti rmai nak..haha

    ReplyDelete
  4. WAH SERONOK jumpa blogger..nty mgu dpn nk gi sane jumpa ima plk la kat kelntan hehe

    ReplyDelete
  5. agong ke tiga.. mak ai cmna nak ingat satu per 1. mcam susah ke ni..adoi.. risau2

    ps : beli baru je..

    ReplyDelete
  6. emm ni yg nk jd cikgu ni huhui

    ReplyDelete
  7. Bro nick susahnya soalan, esok fie interview koho debar nih. Adehhhhhh

    ReplyDelete
  8. beli baru je.. baiki pun mahal gak

    ReplyDelete
  9. bleh tahan soklan2..adooi..at least da interbiu, kte ni tak taw lg ble nk kne panggil ha..br abes stdy lak tu..huu..hrp lulus dgn cemerlang skali :D

    ReplyDelete
  10. wahh jodohh hahaha :P

    dulu motherboard saya pernah kiok..
    tapi bernasib baik coz under waranty hahaha..
    slalu org ckp beli baru la.. repair pon pernah dengar pling murah around 6rat maybe tu pon depands brand plak... survey2 la kat membe2 or mudah dot com bnyak service repair2 lapy ni.. nk recomand membe pon jauh lak kita kan hahaha

    ReplyDelete
  11. datang kelantan meh? hehehe..

    ReplyDelete
  12. mmg cntik.. sweet je muka.. ^,^

    ReplyDelete
  13. ingat masa interview SPP di KK dulu abg x leh jwb 1 soalan. Tapi kena jujur je n jwb x tahu. jgn pandai2 menggoreng sbb interviewer tu lebih berpengalaman drp kita. Alhamdulillah mujur lulus. BTW, come and check out my blog! TQ.

    ReplyDelete
  14. kalau motherboard laptop better beli baru. tapi try je la survey harga kalau nak repair.

    pasal buaya tu bujang senang kan? kat sarawak? ke aku salah.. hoho. ;P

    kadang2 dorang saje je bagi soalan pelik2 camtu. nak tengok reaksi kita.

    ReplyDelete
  15. Blogger bru eh...segan klu nk bt reunion...blogger kew??hehehe...

    ReplyDelete
  16. motherboard rosak bagus beli baru.repair mahal gilerrrr2..

    ReplyDelete
  17. untung la da dpt inteview..huhu..
    rs nye lau m'board rosak better beli yg baru..sbb nk beli m'board baru mhl..

    ReplyDelete
  18. 1) haha... soalan apakah itu, buaya paling besar kat M'sia? gelak tak ms nk menjawabnya. Mcm kelakar je soalan tu, tp mmg serius tu kalo ms interview besar camtu kena soal. Jwbnya mmg kena tahu a 2 z dr manusia smpi ke haiwan le jwbnya... kelakar je.
    2) Sy pun nk follow le blogger cantek tu...
    3) Selalu org kata, dr repair baik beli baru je motherboard sbb kos repair nk +- ngan hrga beli baru je

    ReplyDelete
  19. memang cantik ....sweet nya..nak g terjah jap!

    ReplyDelete
  20. mesti ok je kan interview tu? haha untong la boleh jumpa follower sorang :)

    ReplyDelete
  21. perghhh..memg untung la boleh jumpa...aku ni..xjumpa sape2 lagi..haha

    ReplyDelete
  22. inteview individu ka? masa mmg sejam or ikut suka dia?

    ReplyDelete
  23. Cantik?

    Oit. tak baik menipu. Hahaha. Nice to meet u in real Nick! Nanti wat la gathering. Bleh join sekali :)

    p/s: tajuk entry takleh blah. ::thumbs up:::

    Haha :P

    ReplyDelete
  24. still waiting reunion dari bro

    ReplyDelete

Terima kasih kerana tinggal komen di artikel ini. Komen yang mengandungi iklan dan provokasi akan dipadam oleh admin. Untuk tujuan promosi, iklan dan review produk, sila hubungi saya menerusi email nick87siriusblack@gmail.com.

Terima kasih.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.