Haram Makan Sate Daging


Malam tadi sibuk duk masak sate daging dengan sup gear box..maklum la hari ni aku kahwin..kakak kawan aku kahwin. Tak sempat nak berblogwalking. Sate daging ni sedap tau..cicah dengan kuah kacang. Lupa nak ajak korang pulak..hehehe. Nak makan sate dan mee bandung sedap datang la Muar ye..aku belanja korang. By the way, hukumnya haram kalau makan sate daging tak bayar..kekeke..jangan marah.


Haram Makan Sate Daging Haram Makan Sate Daging Reviewed by Nick Nashram on 13:40:00 Rating: 5

24 comments:

  1. Cettttt!!!! sya dah lah pantang tengok sate... tetibe jd haram lak... hahaha...

    www.papablogger.my

    ReplyDelete
  2. hahaa kalau duk dekat kena sekeh dah ..

    ReplyDelete
  3. ini terpengaruh dengan ustaz Azharlah ni heeee...

    nanti KY datang situ KY inform k..heeee

    ReplyDelete
  4. @KY
    boleh je, nanti kalo datang muar roger la ye :)

    ReplyDelete
  5. cehhh..HAHAH...nasib baik tak penah mkn sate daging..tak tekejut tetiba haram..Ahahha..

    ReplyDelete
  6. Lagi haram kalau nick tak blanje kwn2..

    ReplyDelete
  7. @eqbalzack
    hahah..no problem.
    nanti abg eq datang ke johor ni.

    ReplyDelete
  8. haram lah sebab makan tak belanja aku makan sekali...hahaha

    ReplyDelete
  9. sedapnyaaaaaa sate.. terliur la pula... ish ish!

    ReplyDelete
  10. oooooooooo...camtu..........huhu

    ReplyDelete
  11. dtg dua kali sbb nk gtaw yg anda telah mnjdi mgsa tag..:D

    http://dewisyifaindehouse.blogspot.com/2012/12/segmen-sabtu-by-emas-putih.html

    ReplyDelete
  12. terjezut jgk...sate daging haram....ustaz azhar punya penangan ke???

    ReplyDelete
  13. ayat tajuk tak habis lagi tu...

    Haram makan sate daging _ A _ I...

    ReplyDelete
  14. okey..kurang jeles sebab kurang gemar sate daging... ^_^

    ReplyDelete
  15. tu nak bagitau yang dia makan sate la tu..huhu jeles ni :P

    ReplyDelete
  16. haram makan kalu tak baca bismilah . keh3

    ReplyDelete
  17. haha..terkena..btw, sedap nye

    ReplyDelete
  18. lyla pun sama..mnyesal klik.. buat lapar je.. haha..

    ReplyDelete
  19. amboih, tajuk entry kemain.. ingatkan betul2 haram.. yelah ada satu kisah ni berlaku kat malaysia;
    seorang perempuan indonesia, pakai tudung, menjual nasi lemak.
    lepas tu, dtg seorang pelanggan cina minta nasi lemak, rendang khinzir. pelanggan yg beragama islam yg ada di situ, terkejutla. lepas tu perempuan indonesia ni terusterang. dia agama kristian, pakai tudung pun sbb taknak rambut jatuh dlm nasi lemak. boleh..?

    ReplyDelete
  20. tajuk kasi orang bimbang sajaaa kan.. hahaa

    ReplyDelete

Terima kasih kerana tinggal komen di artikel ini. Komen yang mengandungi iklan dan provokasi akan dipadam oleh admin. Untuk tujuan promosi, iklan dan review produk, sila hubungi saya menerusi email nick87siriusblack@gmail.com.

Terima kasih.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.