Minta Doa Semua Blogger Untuk Temuduga SPP


Blog ini akan ditutup selama 5 hari tanpa entri baru sebab 5/12/2012 aku kena temuduga SPP untuk ke jawatan Pegawai Perkhidmatan Pendidikan DG41. Hampir seminggu dah duk habiskan masa baca nota. Nervous nak kena interview ni..tambah lagi bila kena speaking. Sama nervous bila nak test lesen dengan JPJ..hahah..selera nak makan pun dah kurang.

 
So, kepada follower blog aku yang cantik dan hensem belaka, nak mintak la korang tolong doakan mudah-mudahan aku lulus temuduga ni. Best wishes to all who are struggling with this interview. My prayers are with you. We are all in this together. Wish me luck guys :)


Minta Doa Semua Blogger Untuk Temuduga SPP Minta Doa Semua Blogger Untuk Temuduga SPP Reviewed by Nick Nashram on 21:09:00 Rating: 5

37 comments:

  1. all the best bg nick! tumpang neves jugak pdhal tak taw lg ble nye interview tuh..nnt leh la share soklan! hehe..smoga dipermudahkan smuanya :)

    ReplyDelete
  2. @Indah Mulya
    insha allah, nanti saya share sekali soklan pe yg penemuduga tu tanya..mintak dipermudahkan :)

    ReplyDelete
  3. all dah besy nick....
    hehehe...
    skrg turn nick. mgkin bulan depan leeza lah tu. huuu.... ehh tahun depan.
    sorry.

    ReplyDelete
  4. hana xterasa berdebar lagi ni. tapi bab 1 dan 2 dah baca..hehe

    Tonggak 12 jgn lupa..

    ReplyDelete
  5. insha Allah.. semoga dipermudahkan segala urusan. all the best cikgu Nick. ;D

    * nerves speaking??? r u kidding me??? cikgu BI nerves speaking...??? hoho.. ;p

    ReplyDelete
  6. @Haris Khairuddin
    hahah..bukan pe bro, cuma bimbang diorang tanya soklan yg tak dijangka..ternganga mulut nak jawab nanti.

    ReplyDelete
  7. perghh tahniah weh bkn sng nk dpt ni..semoga berjaya beb ..all the best :-)

    ReplyDelete
  8. @hazwan hairy
    thanx bro..a lifetime opportunity ni.buat yg terbaik :)

    ReplyDelete
  9. jangan risau maaa..
    guna kena masuk sekali 5 orang. sorang cakap tak sampai 10 minit pun.

    ReplyDelete
  10. Goodluck abe nick... all the best .. Filzah doakan smua urusan berjalan dgn baik

    ReplyDelete
  11. all the best bro. moga dipermudahkan nick. hang cikgu BI, speaking power tuh. haa

    ReplyDelete
  12. Semoga selamat semuanya dan segala urusan dipermudahkan..niat yang murni insyallah akan di berkati...amini.

    ReplyDelete
  13. i wish u success..~semoga segalanya dipermudahkan..In Shaa Allah ..xD

    ReplyDelete
  14. all the best! saya doakan yang terbaik untuk cikgu. jangan rebah sebelum berjuang~

    ReplyDelete
  15. nik, saya doakan nik dapat menjawab soalan-soalan penemuduga dengan penuh konfiden ya..semoga dipermudahkan.. sedekahkan al-Fatihah buat penemuduga sebelum tido. minta lembutkan hati dia.. ;)

    saya yg jadi panel penemuduga pun kadang2 pening kepala nak bagi soalan..hehe..

    ReplyDelete
  16. good luck..wuuu takotnya nanti kte pulak yg kena huhu

    ReplyDelete
  17. Terasa pulak diri ni hensem,haha..anyway,all the best..

    ReplyDelete
  18. gudluck.. semoga berjaya dalam temuduga itu

    ReplyDelete
  19. salam bro..
    Ya Allah permudahkanlah segala urusan sahabtku ini nick nashram..berikanlah ketenangan dan keyakinan..amin amin amin.yarobbal alamin.

    ReplyDelete
  20. gudlck bro!! wat yg terbaik...!:) chaiyok2..:)

    ReplyDelete
  21. saya doakn semoga berjaya and semua berjalan dengan baik. Insha Allah.

    diriku cantik. ahaks :P

    ReplyDelete
  22. Tahniah..All the best to u.! ku doakan..ameen

    ReplyDelete
  23. All the Best nick..
    Good luck Cekgu!!

    ReplyDelete
  24. good luck :D

    jgn risau nty kami tlg doakan sekali ye:))

    ReplyDelete
  25. smoga berjaya..
    klu brjaya jgn lupa kami.. hihi

    ReplyDelete
  26. Wahhh...terbaik.Semoga diterangkan hati dan fikiran masa sesi interview.Semoga Allah permudahkan urusan awak.Semoga awak berjaya menjawat jawatan yang ditawarkan.Amin.InsyaAllah. :) Banyakkan selawat and bace Ya Baiits insyaAllah interviewer akan lembut hati.

    ReplyDelete
  27. Good Luck my sifu on da blog

    ReplyDelete
  28. Salam ziarah & kenal.

    Insya Allah berjaya nanti. Jemput menyertai GA Cheeze Maz di http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/giveway-sempena-iphone-5-gadget-impian.html. Berpeluang mendapat serbuk cheese.

    ReplyDelete
  29. Semoga berjaya bro..usaha tanda kejayaan.....anda dah usaha prep lima hari study!!!!!!
    Sure OK....
    2012 Tahunku Yang Kacak - Contest SEO-minta tolong klik Google + bolehkan..kikiki.thanks

    ReplyDelete
  30. gud luck eh!! go3 chayok!

    ReplyDelete
  31. wahh terlambat kah daku??
    anyways smga berjaya insyallah.. berusaha,,bertawakal ada hasilnya aminnnn

    ReplyDelete
  32. semoga keputusan nanti menggembirakan :)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana tinggal komen di artikel ini. Komen yang mengandungi iklan dan provokasi akan dipadam oleh admin. Untuk tujuan promosi, iklan dan review produk, sila hubungi saya menerusi email nick87siriusblack@gmail.com.

Terima kasih.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.