Jom Rasa Musim Buah Di Kelantan

Pagi tadi teringin nak pergi ke kebun tengok buah apa yang dah masak. Kat Kelantan cuaca panas..takde banjir pulak. So, lepas bangun pagi dan breakfast, cari sebilah parang turun ke kebun. Tak sangka pulak rupanya musim buah sekarang ni kat Kelantan. Korang nak tahu buah apa yang sedang dinikmati oleh orang Kelantan musim ni, tengok gambar kat bawah.






Kalau korang terasa nak makan buah-buah kat atas ni free, jom la datang ke Kelantan. So, musim buah apa agak-agaknya kat tempat korang sekarang ni. Jangan jawab buah kelapa sudah la..kekeke

Jom Rasa Musim Buah Di Kelantan Jom Rasa Musim Buah Di Kelantan Reviewed by Nick Nashram on 16:34:00 Rating: 5

9 comments:

  1. buah dokong..hehe
    pokok dokong keliling umah ayah saya kt kg..petik je kalau mahu

    ReplyDelete
  2. wahh!!sedap giler manggis tu..grrr

    ReplyDelete
  3. sedaknyo buoh dokong tu. ni sero nok balik kg. sob sob.

    ReplyDelete
  4. sedap2...semuanya lazat blake...

    ReplyDelete
  5. Nick! lega ! buah2 ni semua belah kampung intan ada..hehe..balik ni leh g cari..:)

    ReplyDelete
  6. Bro nick rumah mana, nak g serang esok ? haha. sedak nya buah dokong pah cicah garam dengan cuka. Sebut gini pun boleh kecur air liur doh. huuuu

    ReplyDelete
  7. assalamualaika ... kat kg wee sekrg nih sdg musim buah rambutan , durian , manggis , jambu air , buah cermai , dukung dan mempelam baru belajar nak berbunga lak ... limau kasturi dan betik masuk tak ... heheheee

    ReplyDelete

Terima kasih kerana tinggal komen di artikel ini. Komen yang mengandungi iklan dan provokasi akan dipadam oleh admin. Untuk tujuan promosi, iklan dan review produk, sila hubungi saya menerusi email nick87siriusblack@gmail.com.

Terima kasih.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.