Review 2 Blogger Kembar Yang Cantik

Tak sangka dalam blog ni dapat jumpa dengan dua blogger kembar yang cantik. Bukan kembar dari segi rupa tapi kembar dari segi kaler blog..kekeke. Rupa-rupanya ada jugak blogger yang sama kaler dengan blog aku. Baru aku perasaan. Nak tahu tengok kat bawah. 



NAMA BLOG

NAMA BLOGGER
cik hana

PEKERJAAN
guru pelatih

TARIKH LAHIR
rahsia

NO TELEFON
rahsia

STATUS
rahsia




NAMA BLOG
zilamanaf.com 


NAMA BLOGGER
zila

PEKERJAAN
rahsia

TARIKH LAHIR
rahsia

NO TELEFON
rahsia

STATUS
rahsia


Review : Blog hana, blog zila dan blog aku ada persamaan dari segi kaler iaitu hijau. Blog hana kaler hijau pucuk daun manakala blog aku dan zila rasanya kaler hijau lumut kot. Kalau korang nak tahu benda yang aku tulis rahsia kat atas tu kena la tanya tuan punye blog masing-masing la ye..hehe. Nak kenal sila la follow blog diorang :)

Review 2 Blogger Kembar Yang Cantik Review 2 Blogger Kembar Yang Cantik Reviewed by Nick Nashram on 17:51:00 Rating: 5

22 comments:

  1. Yang atas tu aku dah kenal..yang no 2 belum kenal..
    Kena berkenalana ini...aku terjah!!

    ReplyDelete
  2. kembar warna..tahniah kene review...dua dua blog dah terjah...

    ReplyDelete
  3. Mai kenal hana......hehe

    ReplyDelete
  4. alahaii seronok nye ade kembar blog ;)

    ReplyDelete
  5. Wahhh.. nnti tlg2 lah carikkan kembar aku pula eh? huahua xD

    ReplyDelete
  6. nk kena terjah mereka ni*
    aku kenal blog hnahdy tu jer ;P

    ReplyDelete
  7. @Everything's Everythings
    hahah..jom la reramai terjah blog diorang.

    ReplyDelete
  8. meh review blog sue lak..hehe...tp sue xhijau la...ungu je....sbb "gila" ungu..hee

    ReplyDelete
  9. dua-dua baru nak kenal.. :)

    ReplyDelete
  10. Kedua-dua nya cantik. Erm.. saya ikhlas. Apa rahsia saudara Nick, rasanya semua rakan blogger beliau cantik.. mintak turunkan ilmu.. :)

    ReplyDelete
  11. HIKHIKHIK TEPERASAN ADE KITE...HIDUP IJAU LUMUT!!! BTW MACEHHHH

    ReplyDelete
  12. Fie dah lama follow blog onitsukahana tu. hehe.

    ReplyDelete
  13. Lagi satu, blog aku pun hijau juga hahaha tpi ada lah cmpur warna2 lain sikit xD

    ReplyDelete
  14. aku nak tukar warna buat sama dgn blog ko la bro...untung2 dpt review dr ko plak pasni...wakakak

    ReplyDelete
  15. @- Lordz Lucyferz -
    hahah..tukar jangan tak tukar..tukar kaler blog dapat free review.

    ReplyDelete
  16. assalamualaikum nick.
    Pekabar..
    Huhu nice post.. Nak terjah jualah..

    ReplyDelete
  17. rahsia..??? nak tahu3..haha
    bagus buat mcm ni bro..insyaallah akan bertambah smgt mereka utk berblogging nanti

    ReplyDelete
  18. agaknya bila la saya punya giliran ye?(malu terus tutup blog nick)

    ReplyDelete
  19. dua2 sahabat aida juga.. hehe.. :)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana tinggal komen di artikel ini. Komen yang mengandungi iklan dan provokasi akan dipadam oleh admin. Untuk tujuan promosi, iklan dan review produk, sila hubungi saya menerusi email nick87siriusblack@gmail.com.

Terima kasih.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.