Beza Antara Facebook Lelaki Dan Perempuan



Perbezaan ketara antara facebook lelaki dan perempuan. Kalau tak percaya, cuba korang pergi check akaun facebook korang sekarang. Aku lepas tengok gambar ni, terus check facebook aku. 








Hasilnya : Hipotesis aku memang terbukti betul. Hampeh!! Ini menunjukkan perempuan lebih famous kat facebook berbanding lelaki. Takpa la sekurang-kurangnya ada jugak notification kat facebook dari takde langsung..kekekeke


Beza Antara Facebook Lelaki Dan Perempuan Beza Antara Facebook Lelaki Dan Perempuan Reviewed by Nick Nashram on 17:30:00 Rating: 5

40 comments:

  1. bila dah berblog nie .dah tak main fesbuk dah. :)

    ReplyDelete
  2. @لين Si Pipi Merah
    kalo bukak facebook pun sebab nak ping entri je :)

    ReplyDelete
  3. beteul ke, mana ada eehhmmm....

    KY pun jarang buka FB, KY suka on blog, sbb KY suka membaca, rasanya banyak lg faedah dapat dr berblog ni kan?

    ReplyDelete
  4. @KY
    blogging ni puas hati lagi dari layan facebook..setakat update status baik tulis entri terus..at least dapat jugak income dari nuff :)

    ReplyDelete
  5. hihihi ok la tu en nick famos dkt blog :)

    jgn lupa wat tugsan B3:BR yg baru nnt kna denda lgi hihihihi

    ReplyDelete
  6. @Cheida_Mymee
    baru nak buat tugasan ni..cheida dah siapkan..haritu dah kena denda..cukup la sekali..malam ni siap la..huhu

    ReplyDelete
  7. hahah sebab tu la ak tak main facebook dh ;P
    lainlah nk cari jodoh nnti kena activate balik hak2

    ReplyDelete
  8. @Everything's Everythings
    boleh ke nak cari jodoh melalui facebook..cam susah je nak dapat..huhu

    ReplyDelete
  9. dulu ye lah.. skarang ni notification byk sbb kwn2 blogger ping entry.. huhuhuhu..

    ReplyDelete
  10. @cik yuyu
    kalo saya la turn off notification ping entri tu..nanti bukak facebook penuh dengan notification orang ping entri ngan tag gambar..hahah

    ReplyDelete
  11. memang betul pun bro..

    sepenaraya.blogspot.com

    ReplyDelete
  12. hahahaaha betul betul.. tp kalau laki byk noti pelik lah.. something wrong haha.. laki kene humble ckit hehehe.. mpuan ala biasalah.. haha..


    *** yup cikgu.. tp cikgu tadika jer.. ehe

    ReplyDelete
  13. @eva
    untung jadi perempuan sebab ramai orang nak berkenalan..huhu

    kalo cikgu tadika mesti kos pra kan :)

    ReplyDelete
  14. hambuih2....
    tp fb leeza jarang ada notification byk2.......

    ReplyDelete
  15. @Leeza dayasari [santai leeza]
    maybe sebab jarang update status kot..bila dah jadi blogger facebook terus lupa :)

    ReplyDelete
  16. erm biasalah tu .....aku pulak banyak notis pasal blogger ping blog huhuhu normal lah tu setiap kali bukak Fb notis tu jer yg paling banyak aduai.....

    ReplyDelete
  17. kdg2 fb laki penuh game notification gak. yg pompuan kejap2 upload gambar. tp x semua la kan? kalau salah jgn marah. haha.. XD

    uit.. dah letak reply button nampak? hoho. ;p

    ReplyDelete
  18. ala, kdang2 notification penuh sbb game jer! HUHU..senang berblogging jer..hik3..seronok..dpt menulis dgn lebey bermkna..

    ReplyDelete
  19. @Haris Khairuddin
    kalo aku block request game notification tu..menyemak je..huhu

    thanks sebab bagi tutorial tu..nampak style sikit :)

    ReplyDelete
  20. ko tak tgk pompuan update apa kat blog

    more to personal, jiwang karat

    kalau gaduh ngn laki atau BF dia, nahuzibillah semua nak crita, detail plak tuh

    kalau boleh sebut nama, maunya disebut

    ReplyDelete
  21. assalamualaikum...

    FB mmg boleh cari jodoh ... bila saya start fb dgn status single , mak aiii kwn2 lama ramai yg usha tak kurang gak kwn 2 kenalkan someone . Bila dah tak larat , say off line jer sampai la ni ... fb sekadar comment status kwn2 dan share entry blog jer .

    ReplyDelete
  22. Betul sangat sangat. Bf fie selalu compare notify fb fie dengan dia. haha. yang fie sekali bukak berlambak. yang dia punya alahai ciput. Nasib badan la

    ReplyDelete
  23. alaaa. fb kita macam male je.
    nampak sangat kita tak famous. hihihihi.

    ReplyDelete
  24. tak betul. spt mana header blog akak yg bertahun x bertuko, profile picture pun mcm tu jugak le. Tak caye sila add sekarang! hehe..

    ReplyDelete
  25. ini adalah tugasan untuk kita.. tarikh tutup 23 hb, hari ahad ni.. Sekiranya kita lambat siapkan, sekali lagi kita akan dikenakan penalti yang menyebabkan ahli kita akan di singkirkan.. kerjasama adalah kunci kejayaan kita... hehehe

    ReplyDelete
  26. INFO TERKINI – BLOGGER 3 : BATTLE ROYALE
    Entri Tugasan Imuniti tidak akan dipilih sebagai entri pilihan (Carta Mingguan). Entri entri lain yang akan dipilih untuk dimasukkan dalam carta.
    Keputusan terkini Tugasan Imuniti Episod 2
    DEUX : 3 entri (Nadia Farhana, Eddy, Korn)
    Senshi BurogÄ : 4 entri (Cheida, Lokman, Papa Blogger, Emma)

    ReplyDelete
  27. hmmm i tukar profile pic sbln skli je :P

    ReplyDelete
  28. pompuan slalu hot n femes mungkin sbb cara dressing n edit pic,padahal fake nak mamposs ! >.<"
    sedangkan lelaki bese je..kalau yg femes pon mybe brado2,mat rempit.tu je laa pon~tak kejar femes maka tak hot n saham jatuh katenyee ~

    ReplyDelete
  29. aku bukak ade 2 notis jer...1 psal post kat group...satu lg invite acara...muahahhaha

    ReplyDelete
  30. Sgt betul..Perempuan lagi famous berbanding lelaki klu kat facebook..tlalu famous pun tak best..selalu jadi target kena hack la gambar dicuri.. haha padan muka..anyway i like this blog. nice XD

    ReplyDelete
  31. @Nick Nashram
    tu sbb blogging is number 1... sama lah pendapat kita... hehe

    ReplyDelete
  32. entahla, jarang2 dh buka fb. Malas...

    ReplyDelete
  33. ahha, ok lawak, but not just in fb..mne2 pon mcm tu kot :P

    yourcommentsmakemesmile-contest

    ReplyDelete
  34. 2 noti tu pun request game je kan ?? hahaha. aku dah jrg layan fb dah skg

    ReplyDelete

Terima kasih kerana tinggal komen di artikel ini. Komen yang mengandungi iklan dan provokasi akan dipadam oleh admin. Untuk tujuan promosi, iklan dan review produk, sila hubungi saya menerusi email nick87siriusblack@gmail.com.

Terima kasih.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.