Cara Nak Buat Dumbbell Sendiri

Disebabkan bulan puasa, terpaksalah berhenti dulu pergi gym. Tak larat nak angkat berat-berat. Setakat nak angkat dumbbell tak ada masalah. Bercakap pasal dumbbell ne, berapa ramai yang dah ada dumbbell sendiri kat rumah? Kalau nak beli tu mahal jugak. Satu set dumbbell pun dah dekat RM 100. So, kat sini ade beberapa cara untuk buat dumbbell sendiri.








Untuk tahu pasal fitness,gym dan cara mengangkat dumbbell BACA SINI



Cara Nak Buat Dumbbell Sendiri Cara Nak Buat Dumbbell Sendiri Reviewed by Nick Nashram on 15:10:00 Rating: 5

7 comments:

  1. ni brape KG pnya ni?? :)

    ReplyDelete
  2. hahah..yg ne cari kat internet.standard aku guna 10 kg je.

    ReplyDelete
  3. ok laaaa dari xda n xbuat dlm ramadhan niii..... tahniah

    ReplyDelete
  4. kalo ade dumbbell ne boleh jugak nak stay fit.kalo takde lagi beli je kat kedai :)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana tinggal komen di artikel ini. Komen yang mengandungi iklan dan provokasi akan dipadam oleh admin. Untuk tujuan promosi, iklan dan review produk, sila hubungi saya menerusi email nick87siriusblack@gmail.com.

Terima kasih.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.