Lelaki Akan Berhenti Merokok Kalau....


Bukan senang tau nak berhenti hisap rokok ne. Bila dah ketagih susah nak tinggal. Bagi pizza depa ne tetap pilih rokok. Masa berbuka puasa pun aku tengok ada orang yang sanggup hisap rokok dulu dari makan benda lain. Mujur aku bukan perokok walaupun kawan pujuk banyak kali dah suruh hisap rokok..hahah.Tapi lelaki akan berhenti merokok kalau..





Kebanyakan perempuan tidak suka lelaki merokok, tapi lelaki pun tak suka perempuan shopping melampau-lampau. So fair and square la kan? Tak payah la nak cerita tentang bahaya merokok, penyakit akibat merokok ke. Masuk telinga kanan keluar telinga kiri. Kalau dah perokok tegar memang payah wei nak berhenti.

Lelaki Akan Berhenti Merokok Kalau.... Lelaki Akan Berhenti Merokok Kalau.... Reviewed by Nick Nashram on 21:55:00 Rating: 5

6 comments:

  1. oooooo, tak jugakk, shopping bukan selalu, rokok lelaki tiap2 hari kannnn. ;p

    ReplyDelete
  2. tapi kan perempuan sekali shopping mesti bnyk habis duit tu..hahah

    ReplyDelete
  3. hahahaha kire fair la ni :P

    ReplyDelete
  4. hahah,,perempuan berhenti shopping, terus laki berhenti merokok.

    ReplyDelete
  5. mungkin... sudah tiba masanya utk anda mempraktikkan kaedah yg ditawarkan dlm pautan di bawah ini.. mana tahu ia dapat membantu kan? sekurang2 nya anda telah mencari jln dan berusaha...
    dan anda, para wanita, juga blh membantu yg tersayang utk menghilangkan tabiat buruk ini.. kan?

    semoga memberi manfaat pd yg memerlukan.. ^_^

    Jom Berhenti Merokok

    ReplyDelete
  6. ta de pendekatan lain ke untuk lelaki berhenti merokok. tak pun cara untuk dorg mengurangkan pengambilan rokok.

    ReplyDelete

Terima kasih kerana tinggal komen di artikel ini. Komen yang mengandungi iklan dan provokasi akan dipadam oleh admin. Untuk tujuan promosi, iklan dan review produk, sila hubungi saya menerusi email nick87siriusblack@gmail.com.

Terima kasih.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.