Korang Blogger Jenis Apa?

Macam-macam jenis blogger ada . Korang mesti salah satu daripada jenis-jenis blogger kat bawah

Blogger awek cun ne rasanya ramai kot kat Malaysia ne. Jenis-jenis blogger macam ne konpem famous. Apa je entry yang dibuat penuh orang komen. Tak komen pun yang like dah beratus-ratus. Followers tu toksah kira lah.Maklum lah orang cantik. Untung badan.

Blogger politik pun tak kurang hebat jugak. Tulisan dia tajam macam buluh runcing. Kebanyakan blogger seperti ne terdiri daripada orang peka dan ambil tahu pasal pentadbiran dan pemerintahan kerajaan. Kalau time politik, blog-blog macam ne panas macam pisang goreng. Tapi kena hati-hati jugak, silap tulis boleh masuk penjara!

Blogger gosip ne lebih hebat dari paparazi dan mamarazi. Kalau ada berita pasal artis tu bercerai, tak sampai 10 minit dah ada orang tulis dekat blog. Pizza delivery pun tak boleh tanding kepantasan blogger gosip ne.

Blogger bisnes pulak aku rasa apa je yang dia tulis mesti ada agenda pasal bisnes. Boleh tambah pendapatan kalau buat dengan betul. Mesti tiap-tiap bulan duk cashout dari Nuffnang je la.

Blogger jimat ne hanya boleh nampak dekat tempat-tempat yang tertentu je macam KFC,Starbuck dan kedai mamak. Bawak charger dan pesan teh ais segelas, lepak kat situ berjam-jam..hahah

Blogger malas pun ramai kot. Orang ada blog sibuk nak ada blog jugak. 2 3 kali update selepas tu terus dibiarkan bersawang. Aku lah blog malas tu, pengakuan ikhlas ne..hahaha
sumber gambar : http://comicstriper.blogspot.com/


Korang Blogger Jenis Apa? Korang Blogger Jenis Apa? Reviewed by Nick Nashram on 19:15:00 Rating: 5

24 comments:

  1. haha.. suke yg jimat tuu...

    ReplyDelete
  2. blogger low profile haha

    ReplyDelete
  3. salam kenal dan follow :D ..

    ReplyDelete
  4. zai punya macam last kategori tu..harhar

    ReplyDelete
  5. sama la kita... dah bersawang pun blog tu... mengaku terus =)

    ReplyDelete
  6. alamak..awak tlg sya ..xtau jenis apa cam xsehaluan je semua heheee ^_^

    ReplyDelete
  7. saye blogger..........err..takde pon kat sini...

    :)

    ReplyDelete
  8. hazanis : thanx :)

    ashraf : jimat bro lepak kedai mamak.hahah

    najihah : ade jugak eh blogger low profile..huhu

    rafzira : pernah jadi blogger jimat ke..heheh

    syuzana : jom cuci sawang blog balik :)

    shida : hahah,,awak blogger jenis cmne ne?

    ina : awak blogger resepi kot :p

    ReplyDelete
  9. aku plak... blogger syok sendiri... hahahaha

    ReplyDelete
  10. hahah,,terlupa nak letak.rasanye rmai kot yg jadi blogger syok sendiri.

    ReplyDelete
  11. i blogger malas tu.. huhu..

    ReplyDelete
  12. HAHA ! sy la blogger yg last skali tuh :P
    btw, nice post.. (:

    ReplyDelete
  13. hahah,,kita sama group blogger malas :D

    ReplyDelete
  14. sy rse sy blogger antara blogger malas ni. hehe

    ReplyDelete
  15. oh! aku suke entry ni... rasenye aku g last tu kot hahaha

    ReplyDelete
  16. hahah,,ramainye plh jadi blogger yg last tu.

    ReplyDelete
  17. baru follow sini ..hahaa, nice entry > alamak, tak taw lah blogger jnis pe..hahaaa, sesuka hati jek :p ..hehe

    ReplyDelete
  18. blogger org mls...kdg2 je update.ha3...

    ReplyDelete
  19. heheh lawak la awak nie...:P..
    singgah sini ye

    ReplyDelete
  20. heheh lawak la awak nie...:P..
    singgah sini ye

    ReplyDelete

Terima kasih kerana tinggal komen di artikel ini. Komen yang mengandungi iklan dan provokasi akan dipadam oleh admin. Untuk tujuan promosi, iklan dan review produk, sila hubungi saya menerusi email nick87siriusblack@gmail.com.

Terima kasih.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.