Ayat Perbezaan Antara Lelaki Hensem dan Lelaki Tak Hensem


Kalau lelaki handsome pendiam

Perempuan akan cakap : woow, cool giler
 
Kalau lelaki tak handsome pendiam

Perempuan akan cakap : eh perasan bagus


Kalau lelaki handsome berbuat jahat

Perempuan akan kata : nobody’s perfect
 
Kalau lelaki tak handsome berbuat jahat
 
Perempuan akan cakap: memang, muka pun macam pecah rumah!


Kalau lelaki handsome menolong perempuan yang diganggu
 
Perempuan akan cakap: wah,machonya macam hero filem! 
Kalau lelaki tak handsome menolong perempuan yang diganggu

Perempuan akan kata: entah-entah kawan dia


Kalau lelaki handsome dapat perempuan cantik
 
Perempuan akan kata: sepadan sangat
 
Kalau lelaki tak handsome dapat perempuan cantik
 
Perempuan akan kata: mesti kena bomoh perempuan tuh!

 
Kalau lelaki handsome ditinggal kekasih
 
Perempuan akan kata: jangan sedih, kan saya ada
 
Kalau lelaki tak handsome ditinggal kekasih
 
Perempuan akan kata: (terdiam dan kata patut tengok luaran pun dah tahu)

 
Kalau lelaki handsome penyayang binatang
 
Perempuan akan cakap: perasaannya halus dan penuh kasih sayang
 
Kalau lelaki tak handsome penyayang binatang
 
Perempuan akan cakap: sesama keluarga memang harus menyayangi


Kalau lelaki handsome bawa BMW 
Perempuan akan cakap: matching, hebat luar dalam
 
Kalau lelaki tak handsome bawa BMW 
Perempuan akan cakap: bang, bosnya mana?

 
Kalau lelaki handsome tak mau bergambar
 
Perempuan akan cakap: pasti takut kalau gambarnya tersebar 
Kalau lelaki tak handsome tak mau bergambar 
Perempuan akan kata: tak sanggup melihat hasilnya ya?


Kalau lelaki handsome menuang air ke gelas perempuan
 
Perempuan akan cakap:ini barulah lelaki gentlemen
 
Kalau lelaki tak handsome menuang air ke gelas perempuan
 
Perempuan akan cakap: naluri pembantu, memang begitu


Kalau lelaki handsome bersedih hati
 
Perempuan akan cakap: let me be your shoulder to cry on
 
Kalau lelaki tak handsome bersedih hati 
Perempuan akan kata: kuat nangis!! lelaki ke perempuan ni?
p/s : kepada lelaki yang berwajah hensem, beruntunglah anda kerana ada yang meminati. Kepada lelaki yang berwajah biasa, syukur dengan apa yang anda ada. Jangan bandingkan kita dengan mereka yang hensem, cuba bandingkan diri dengan mereka yang tidak bernasib baik, barulah anda tahu erti kesyukuran. Setiap perkara yang diciptakan oleh Allah mesti ada hikmahnya disebaliknya.

sumber : facebook
Ayat Perbezaan Antara Lelaki Hensem dan Lelaki Tak Hensem Ayat Perbezaan Antara Lelaki Hensem dan Lelaki Tak Hensem Reviewed by Nick Nashram on 15:41:00 Rating: 5

No comments:

Terima kasih kerana tinggal komen di artikel ini. Komen yang mengandungi iklan dan provokasi akan dipadam oleh admin. Untuk tujuan promosi, iklan dan review produk, sila hubungi saya menerusi email nick87siriusblack@gmail.com.

Terima kasih.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.