Kategori Orang Yang Dipanggil 'Gym Idiot'

Siapa yang dikategorikan sebagai ‘gym idiot‘?


1. Jika rutin mingguan anda tidak ada latihan kaki

2. Jika teknik anda sangat teruk dan merbahaya

3. Jika anda tidak meletakkan kembali beban yang digunakan ke tempat asal

4. Jika anda fikir anda boleh mendapatkan 6 ketul di perut dengan hanya buat sit-up

5. Jika anda jalan mengepak dengan kepak yang tidak dapat dilihat

6. Jika anda fikir whey dan creatine itu steroid

7. Jika anda tiada perubahan selepas berbulan atau bertahun berlatih

8. Jika anda bercakap lebih daripada berlatih

9. Jika anda lebihkan masa cuci mata melihat wanita di bilik senamrobik berbanding berlatih 


10. Jika anda melantunkan barbell di atas dada ketika melakukan bench press

11. Jika anda berdiri di depan seseorang ketika dia sedang melakukan latihan dan menutup cermin daripada pandangan

12. Jika anda melihat cermin setiap kali selepas habis set

13. Jika anda berlatih tetapi tidak jaga makan

14. Jika anda menyanyi dan membuat bising mendengar lagu di dalam gim

15. Jika anda squat 200kg dan hanya turun 5 inci

16. Jika anda pakai baju T dan seluar jean ketika bersenam

17. Jika anda tidak tahu mengelap peluh anda yang tertinggal di peralatan

18. Jika anda memakai tali pinggang gym ketika mengayuh basikal

19. Jika anda menjerit mengangkat bebanan 5kg

20. Jika anda tiba-tiba menjadi personal trainer tak bertauliah tanpa dipinta, dan mengganggu mereka yang sedang berlatih dengan memberi nasihat yang tidak perlu

Kategori Orang Yang Dipanggil 'Gym Idiot' Kategori Orang Yang Dipanggil 'Gym Idiot' Reviewed by Nick Nashram on 10:16:00 Rating: 5

1 comment:

  1. Hahah.. 5kg tapi menjerit. Hohoh...
    Len paling segan time nak buat pectoral muscle workout sebab tak dapat nak angkat berat.. org sblmnya letak 30 kg, Len dtg tukar g 5 kg takpun 10 kg. Pastu wat muka paling confident yang dah blushing pun.

    adeh~ tp nak wat cmner. tu jer yg larat.

    ReplyDelete

Terima kasih kerana tinggal komen di artikel ini. Komen yang mengandungi iklan dan provokasi akan dipadam oleh admin. Untuk tujuan promosi, iklan dan review produk, sila hubungi saya menerusi email nick87siriusblack@gmail.com.

Terima kasih.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.