Servis Videografi Terbaik Dengan Harga Berpatutan Dari Cyberbang TV

Servis Videografi Terbaik Dengan Harga Berpatutan Dari Cyberbang TV l Masih tercari-cari servis videografi untuk majlis kahwin, majlis korporat dan servis video promosi produk dengan harga berpatutan? Penat seharian scroll di Facebook, search You Tube, sampai jari naik kematu untuk cari servis videografi yang cantik? Bukan apa..nak cari servis videografi yang cantik dan berkualiti dan sesuai dengan bajet je. Kadang-kadang jumpa yang servis videografi yang best..tapi tak cukup bajet pulak. Kadang-kadang jumpa yang servis videografi yang murah..tapi kualiti video pulak yang tak memuaskan hati.

Masih tercari-cari servis videografi yang terbaik? Cyberbang TV semestinya pilihan anda.

Tapi sekarang, anda tak perlu pening kepala lagi mencari servis videografi dengan harga berpatutan dan kualiti yang terbaik kerana produksi Cyberbang TV memberi peluang kepada mereka yang ingin merakam detik-detik indah perkahwinan, penganjuran majlis korporat seperti annual dinner dan juga pelancaran produk serta beberapa event lain dengan menawarkan servis videografi professional yang bukan sekadar harga mampu milik tetapi kualiti video yang cantik seperti video terkemuka.

Servis Videografi Dari Cyberbang TV Dengan Harga Mampu Milik


Cyberbang Sdn Bhd merupakan sebuah production house (content provider) dan adalah antara syarikat bumiputra yang pioneer dalam bidang ini. Pengasas syarikat ini adalah Encik Ahmad Fikri Emir atau lebih dikenali sebagai ARAB. Boleh dikatakan lejen cameraman di TV3 sekitar tahun 80an - 90an.

Apa yang istimewanya servis videografi dari Cyberbang TV ini berbanding dengan servis videografi dari produksi lain ialah servis yang ditawarkan mampu milik dengan kualiti yang profesional. Menggunakan segala pengalaman  dan kepakaran yang ada sebelum ini, Cyberbang TV telah berjaya menghasilkan banyak video yang terbaik untuk client dan hasilnya memukau penonton. Antara client yang telah menggunakan servis videografi, digital content, TV programme, consultancy, live streaming dan equipment rental dari Cyberbang TV termasuklah syarikat-syarikat besar seperti Samsung, Motorola, Ranhill, Faber Group, Petronas, Malaysia Tourism dan banyak lagi.

Syarikat Proton juga turut menggunakan khidmat Cyberbang TV dalam menghasilkan digital content yang menarik. Untuk tengok senarai syarikat yang telah guna khidmat Cyberbang TV,klik DISINI

Celcom merupakan salah satu syarikat yang menggunakan khidmat Cyberbang TV untuk event coverage. Untuk info, boleh baca DISINI

Nak hasilkan program TV show? Cyberbang TV ada tawarkan perkhidmatan untuk anda.Boleh baca info DISINI

Selain servis-servis videografi untuk produk, program memasak, event coverage, pihak Cyberbang TV juga membuat equipment rental. Fokus pada MCP (multi camera production) atau lebih dikenali sebagai livefeed. Memang sesuai digunakan untuk majlis seperti kahwin, conference, perasmian dan any events.  Mengenai peralatan, anda tak perlu risau kerana Cyberbang TV mempunyai peralatan yang lengkap dan boleh pergi sehingga 8 camera pada satu masa.

Service equipment rental yang ditawarkan dimana peralatan untuk pengambaran seperti MCP, jib crane dan drone/aerial camera ada disedikan. Klik DISINI untuk info lebih lanjut.

Contoh Videografi Perkahwinan Ala-Ala Hindustan


Tempat dah menarik, baju dah cantik, make up dah cun, pelamin dah grand, apa kata semua ni kita rakamkan biar sampai tua pun tersenyum tengok video sendiri. Barulah ngam! So, abadikan saat terindah dalam hidup anda melalui produksi Cyberbang TV kerana Cyberbang TV juga terlibat dalam penghasilan video perkahwinan yang anda idamkan.

Salah satu servis videografi untuk wedding yang dihasilkan oleh produksi Cyberbang TV.

Dibawah ialah contoh video perkahwinan yang dihasilkan oleh produksi Cyberbang TV dimana keluarga tersebut mahukan video perkahwinan yang berkonsepkan ala-ala Hindustan untuk anak lelaki kesayangan mereka.Semasa pembikinan video ini, kedua-dua keluarga bersetuju dan memberikan kerjasama yang baik. Percaya atau tidak, semua orang dalam video ini, termasuk penari adalah dari ahli keluarga mereka!  Skrip, konsep dan scene dalam video ini disediakan oleh produksi Cyberbang TV. Memang gempak!


Contoh videografi Hindustan wedding yang dihasilkan oleh Cyberbang

Perlukan Servis Videografi Untuk Promosi Produk Anda?

Yang berniaga pulak, nak tak promosi produk anda melalui video? Tahukah anda, video teaser sudah menjadi trending sekarang? Bukan sahaja syarikat gergasi, usahawan online pun sudah membuat promosi menggunakan video!

Cyberbang TV turut menjalankan servis videografi korporat dan komersial. Kalau anda nak tahu, ramai peniaga dan usahawan diluar sana yang ingin meningkat brand melalui teknik marketing menggunakan video. Tetapi, ramai yang buntu kerana pakej untuk videografi yang mahal. Lagipun, teknik marketing videografi juga semakin terkenal dan dijangka akan menggantikan copywriting.

Kelebihan menggunakan teknik videografi adalah:

1. Bersifat viral dan mudah "share"
2. Kos iklan ads lebih murah
3. Engagement video adalah lebih tinggi
4. Total reach video lebih besar kerana sifatnya yang menarik.
.
Kenapa anda perlu memilih Cyberbang TV?

1. Tidak perlu pening mencari produksi video, kerana disediakan semua.
2. Mempunyai studio yang sesuai untuk sesi photoshoot atau teaser video.
3. Pakej yang disediakan memberikan anda lebih penjimatan dan harga yang berpatutan.

Kami Nak Bagi Satu Video Wedding Percuma!

Produksi Cyberbang TV sekarang ni bercadang untuk memasuki dunia wedding dengan menggunakan kepakaran dan pengalaman dalam membuat video wedding yang lagi profesional. Disini, pihak Cyberbang TV ingin menawarkan tawarkan percuma 1 wedding video di area Lembah Klang. 

Jika berminat, sila like page Cyberbang.tv Sdn Bhd di Facebook serta hantar details dan tulis kenapa kami patut buat wedding video anda di ask@cyberbang.tv

Salah satu contoh wedding service yang dibuat oleh Cyberbang TV di Dewan Perdana Felda.

Live feed perkahwinan Syuib (Sepahtu)

Promosi kami sekarang untuk live feed wedding di Lembah Klang (2 camera den manpower) RM2,300. Semua dalam full HD. (projector & screen tidak disediakan). Harga mampu milik dan servis tip top! Cyberbang TV mempunyai kepakaran videografi dan juga ada drone! Tunggu apa lagi, jom rakamkan detik indah anda atau marketkan produk anda dengan menggunakan servis videografi yang ditawarkan oleh Cyberbang TV sekarang.

Hubungi Cyberbang TV Sekarang Untuk Tempahan

Untuk dapatkan maklumat lanjut tentang servis-servis yang ditawarkan oleh Cyberbang TV dan juga tempahan untuk sebarang majlis, boleh layari laman web dan laman sosial bawah.

Website 
Facebook page 
https://www.youtube.com/channel/UCn_fRWzgd52BOb5UsFHDEtA

Sebarang pertanyaan mengenai servis videografi, boleh hubungi nombor yang tertera dibawah.

Tel 03-61277878 / Fax  03-61277887 / Handphone  012-2078994
Servis Videografi Terbaik Dengan Harga Berpatutan Dari Cyberbang TV Servis Videografi Terbaik Dengan Harga Berpatutan Dari Cyberbang TV Reviewed by Nick Nashram on 1:01:00 PTG Rating: 5

Tiada ulasan:

Terima kasih kerana tinggal komen di artikel ini. Komen yang mengandungi iklan,spam dan provokasi akan dipadam oleh admin. Untuk tujuan promosi, iklan dan review produk, sila hubungi saya menerusi email nick87siriusblack@gmail.com.

Terima kasih.

Dikuasakan oleh Blogger.