Blogger Mana Pulak Bela Anak Ikan?


Sebab cuti sekolah lambat lagi nak habis..hobi terbaru aku sekarang ialah bela ikan..bukan bela anak ikan ye tapi bela ikan keli. Sebelum ni dah bela ikan talapia dan lampam. Sekarang ni nak cuba bela ikan keli pulak. Rasanya bela ikan keli mudah dari bela ikan lain..just bagi makan je la. Sesape yang nak datang mancing aku charge RM 10..hehe. Agak-agak keli ni sedap masak apa eh?
Blogger Mana Pulak Bela Anak Ikan? Blogger Mana Pulak Bela Anak Ikan? Reviewed by Nick Nashram on 1:49:00 PTG Rating: 5

15 ulasan:

  1. wahh cikgu terbaikk.. hihi... ikan keli nie sedap kalau goreng lepas tu masak sambal cili padi..perghh berpeluh2 makan..hahah...

    BalasPadam
  2. kalau datang menjala pun cas RM10 bole?

    BalasPadam
  3. Amboi....bisnes ikan lak dah...bagus2...ikan keli cik akak tak makan..hihi

    BalasPadam
  4. Asalam wah banyaknya ikan ..tahnia murah rezeki ya

    BalasPadam
  5. menarik sungguh tajuk ni..laju je click haha..

    BalasPadam
  6. ikan keli senang bela nick..sedap kalau goreng garing2, pastu cicah sambal..
    mcm pecal lele tu..sedap!

    BalasPadam
  7. ikan kecik2 ni sedap buat pais cikgu...

    BalasPadam
  8. banyaknya ikan keli. Tapi aku tak makan ikan keli. haha

    BalasPadam
  9. masak lemak cili padi pedas kaw2 mmg terbaik ni nik ... ada gak manfaatnya . jual blh gak buat tambah duit hantaran ... ahaks .

    BalasPadam
  10. saya pon teringin nak bela ikan tapi dalam akuarium je la. kat rumah dah xde space nak letak akuarium. sobs

    BalasPadam
  11. ingatkan anak ikan manalah kan...rupanya bela ikan keli..goreng berlada sedappp...sehingga ke tulang dikunyah nnt tu..huhu

    BalasPadam
  12. selalu buat tajuk suspens.. haha. selamat bercuti

    BalasPadam
  13. Ikan keli bakar sedap! Serius makan sampai pengsan. Haha. Takpun masak sambal cili api. Perghh..!

    BalasPadam
  14. sedap digoreng rangup atau masak lemak cili padi

    BalasPadam

Terima kasih kerana tinggal komen di artikel ini. Komen yang mengandungi iklan,spam dan provokasi akan dipadam oleh admin. Untuk tujuan promosi, iklan dan review produk, sila hubungi saya menerusi email nick87siriusblack@gmail.com.

Terima kasih.

Dikuasakan oleh Blogger.