Kena Ngorat Dengan Awek London


Apa khabar i am Cindy Ahmad and i am currently residing in London but intend to come to Malaysia next month for holidays. I have never been to malaysia before so i want to get to know you more so we can be friends when i come...my dad is Malaysian and my mom British. hope to hear from you soon .. Terima kasih

Hai Cindy Ahmad. Awak tinggal kat London ke, saya tinggal kat Lundang, Kota Bharu je. Nak datang Malaysia jumpa saya bulan depan? Sorry la, bulan depan bulan puasa, lepas tu nak dekat raya dah. Sibuk dengan persiapan nak kahwin. Lagipun my fiance tak suka saya jumpa perempuan lain. Ok, selamat hari raya la Cindy Ahmad :)

# Angkat tangan siapa yang nak berkenalan dengan Cindy Ahmad aka spam..hehe

Kena Ngorat Dengan Awek London Kena Ngorat Dengan Awek London Reviewed by Nick Nashram on 9:16:00 PTG Rating: 5

24 ulasan:

  1. LOL, scammer... hahaha! Jemput baca post tentang perkahwinan oleh pakwe saya dari London pulak ;) An Englishman's Perception on Marriage

    BalasPadam
  2. tak payah dilayan aweks ni bersepah kat fb cari mangsa guna ayat yg sama...

    BalasPadam
  3. haha...orang-orang macam 'Cindy Ahmad' ni lah yang membuatkan ramai orang Malaysia keluar kat Harian Metro dengan headline 'jerat cinta facebook'.

    BalasPadam
  4. ha..ha..
    cantik bahsa awek london ni..
    jawapan yg dbrikan pun mnarik ha..ha..
    memng spam betul!

    BalasPadam
  5. Hahahaa.. Cindy Ahmad? British+melayu. Ayat copy paste je tu. Jangan di layan. Zzz :D

    BalasPadam
  6. x payah layan.Akak pun selalu dapat msg cam g2..

    BalasPadam
  7. dah bapaknya orang Malaysia..suh Cindy jalan ngan her dad la..huhu

    BalasPadam
  8. hahha gilos amigos! soh dia cri travel agent la.... harusss la cik fiance cemburu klu iolsss pun tak bagiiiii >_< hahhaha....

    BalasPadam
  9. cindy x de tapi yg sewaktu dgnnya sentiasa ada . dok delete mrk jer kat email .

    BalasPadam
  10. kah3....adakah ini cinta tiga segi ? kahkahkah

    BalasPadam
  11. perghh.. orang nak ngorat cikgu tu..hehe

    BalasPadam
  12. haaa...bahaya dari spam tu,. hehe

    BalasPadam
  13. arrrghhh,, spammer tak spammer,, jelez gak,, grrr

    BalasPadam
  14. hahaha.
    perghh.. spammer pun admire nik nashram..
    hahahahha

    BalasPadam
  15. Melawat di hari khamis..:)

    BalasPadam
  16. hahah..anis selalu kena kat email..ayooo.. ayat tak leh power lagi agaknye..hahahah.. :)

    BalasPadam
  17. haha, pernah kena...kalau rajin, layan gak email diorang...kalau malas buat derk je ...haha

    BalasPadam
  18. igt org bodo sgt ke nak layan emel cam ni?
    tp yg pelik nya,ada gak yg percaya, huhu

    BalasPadam
  19. ha..ha..memang selalu terkena ya...entah apa-apa dia orang ni..

    BalasPadam
  20. Hahahaha.. Pergi la jemput dia to your wedding ceremony.. :P

    BalasPadam
  21. ha2.. dia ajak minum kedai mamak la tu

    BalasPadam
  22. sajee bagi tunang jelessss

    BalasPadam

Terima kasih kerana tinggal komen di artikel ini. Komen yang mengandungi iklan,spam dan provokasi akan dipadam oleh admin. Untuk tujuan promosi, iklan dan review produk, sila hubungi saya menerusi email nick87siriusblack@gmail.com.

Terima kasih.

Dikuasakan oleh Blogger.