Selamat Hari Guru : Cikgu, Sir, Ustaz Nick Nashram

Orang dalam gambar ini pernah kena tampar dengan cikgu sebab tak siap kerja sekolah, pernah, pernah kena rotan sebab dapat markah rendah, selalu kena soal dalam kelas, kena cubit perut sebab datang lewat ke sekolah. Dari sekolah rendah sampai la ke sekolah menengah macam-macam la denda,hukuman yang aku pernah kena.

Dan biasanya cikgu yang garang adalah cikgu yang ajar subjek bahasa inggeris, bahasa melayu dengan matematik. Tiba je masa subjek-subjek ni, mula la cuak..haha.

Terima kasih cikgu, tanpa jasa cikgu, tak mungkin saya berada pada tempat saya sekarang. Rasanya tak ada kot guru yang pernah mengajar saya baca blog ini. Kalau ada, saya memohon jutaan kemaafan jika ada kesalahan saya pada kalian. Terima kasih atas segalanya. Moga Allah memberi ganjaran yang setimpal atas jasa dan pengorbanan yang kalian curahkan.
Selamat Hari Guru : Cikgu, Sir, Ustaz Nick Nashram Selamat Hari Guru : Cikgu, Sir, Ustaz Nick Nashram Reviewed by Nick Nashram on 3:35:00 PTG Rating: 5

23 ulasan:

  1. Selamat hari guru cikgu Nick.

    BalasPadam
  2. Selamat hari guru, cikgu nick. ~_^ mesti dapat byk adiah dari ank muridkan..? Hihi best tu..

    BalasPadam
  3. happy teacher day sir nick :)

    BalasPadam
  4. selamat hari guru tecer nik.
    kawin jgn lupa kasi kad. urk mcm tk da kene mngena je wish ni. bhaahaa

    BalasPadam
  5. hahha cikgu jdi silent reader je dia tak brani nk tggalkan jejak ;p "happy teachers day sir nick" ;p

    BalasPadam
  6. Selamat hari guru, pendidik dan pejuang bangsa

    BalasPadam
  7. selamat hari guru sir cikgu ustaz nik...biasala sebelum jadi cikgu kena dikerjakan dek cikgu2 dulu heh..heh..pernah jadi cikgu juga...

    BalasPadam
  8. Selamat hari guru cikgu nick. Nk sgt jadi guru.. Hehe tapi ecah student baik. Okey trpuji diri sndri -.- hehe truskan mndidik ank bngsa

    BalasPadam
  9. selamat hari guru sir nick...mesti cikgu faveret ni kat sekolah.. :)

    BalasPadam
  10. kalau ada cikgu kau yang baca, dorang musti bangga. anak didik dorang pilih kerjaya cikgu jugak.. hoho

    selamat hari guru sir nick..

    BalasPadam
  11. selamat hari guru nick ;)

    BalasPadam
  12. Kena tampar tak pernah, tapi rotan, kena pijak, berjemur tgh padang dengan cikgu tu pernah. Memori semua tu. fuh.

    BalasPadam
  13. betul..tanpa cikgu, nak tulih komen kt sini pun tak mampu..hehe..

    BalasPadam
  14. Selamat Hari Guru, Cikgu Nasram. Hehe. Nakal-nakal dulu kena marah dengan cikgu pun still selamba je datang sekolah. Budak sekarang, kena sound dengan cikgu sikit, besok terus taknak sekolah. Cepat sangat sentapnya. Haha

    BalasPadam
  15. selamat hari cikgu.. tanpa cikgu siapa la kita. tak lupa juga kt cikgu nick

    BalasPadam
  16. happy belated teachers day abg. hope we will always work hard to create a better future generation. insya Allah.
    :-)

    BalasPadam
  17. wah muja ... senyum jer abg nik ... selamat hari guru cikgu nik .

    BalasPadam
  18. cikgu ni mesti ramai peminat nih, hahaa . selamat hari guru sir

    BalasPadam
  19. slmt hari guru nick..

    http://afasz.blogspot.com

    BalasPadam
  20. Assalammualaikum... bro nick,

    selamat hari guru ... moga menjadi guru yang terbaik... dikalangan guru yang terbaik...

    mselim3

    BalasPadam
  21. hai cikgu nik ...selamat hari guru yoww...kipidap yoww

    BalasPadam
  22. ala..tak sempat nak ucap selamat hari guru. sorry lmbt wish :)

    BalasPadam

Terima kasih kerana tinggal komen di artikel ini. Komen yang mengandungi iklan,spam dan provokasi akan dipadam oleh admin. Untuk tujuan promosi, iklan dan review produk, sila hubungi saya menerusi email nick87siriusblack@gmail.com.

Terima kasih.

Dikuasakan oleh Blogger.